Posted June 8, 200619 yr Ekşisözlük'te bi anda karşıma çıkan enteresan bi şarkı.Sözlerini yazayım: 3 sene uğraştım Kurtarmak için hayatımı Gece gündüz çalıştım Kazanabilmek için sınavı Peki şimdi ne değişti Geleceğim belirsizleşti Bir şey söyleyeceğim size S*kayım sınav sisteminize Ö s ye me G*tümü ye Ö s ye me g*tümü ye Ö s ye me g*tümü ye Ö s ye me g*tümü ye Böyle gelmiş böyle gitmez Sınav için hayat zindan edilmez 3 saat 180 soru Allahım sen aklımı koru Kaybettim ben kendimi Yok ettiniz geleceğimi Bir şey söyleyeceğim size O sınav girsin g*tü*üze Ö s ye me G*tümü ye Ö s ye me g*tümü ye Ö s ye me g*tümü ye Ö s ye me g*tümü ye Bütün sene uğraştım Kurtarmak için hayatımı Bütün sene uğraştım Kazanabilmek için sınavı Peki şimdi ne değişti Geleceğim belirsizleşti Bir şey söyleyeceğim size S*kayım sınav sisteminize (Başlığın edep sınırlarını aşmaması için elimden geldiği kadar düzenleme yaptım) (DELI adlı Bursa'lı punk grubunun bir şarkısıdır.İndirmek için [url="http://rapidshare.de/files/646120/oesym.mp3.html"][b]BURAYI[/b][/url] tıklayın.) (Sınava girecek arkadaşlarımız,kendinizi bu şarkıya kaptırmayın! )
June 8, 200619 yr O şarkı bi numara bi kere çünkü sınav sistemini profesörlerden daha iyi açıkladığına inanıyorum ayrıca insanın üzerindeki gerginliği ve ösym'ye olan sinirinide atıyo..Ama genede biraz ne bilim ben ya bu saatte gelmio aklıma bişe biraz böle argomsu dielim..
June 9, 200619 yr Ben kaptırdım Yolda giderken,banyodayken,üstümü değiştirirken hep bu şarkıyı mırıldanıyorum
June 9, 200619 yr [quote name='Loafer' post='32108' date='Jun 9 2006, 11:52 AM'] Hahahha hah koptum...... Sınava gireceklere allah sabır versın... [/quote] Amin... Allah'tan bir yere yerleştim, bu sene gireceklerin halini gördükçe halime şükrediyorum... Edited June 9, 200619 yr by TuGhAn
June 9, 200619 yr bu seneki öss de bi arkadaş 180 soruyu yanlış yanıtlayarak rekor kırmaya çalışcakmış.Başarılı olabilecek mi acaba?
June 9, 200619 yr [quote name='TenTen' post='32149' date='Jun 9 2006, 12:32 PM'] bu seneki öss de bi arkadaş 180 soruyu yanlış yanıtlayarak rekor kırmaya çalışcakmış.Başarılı olabilecek mi acaba? [/quote] Olamaz... Olması için 180 soruyu doğru işaretleyebilecek kapasitede olması gerekir. Öyle bir kapasiteye sahip birinin de böyle aptalca bir işe kalkışacağını hiç sanmam...
June 9, 200619 yr [quote name='TuGhAn' post='32157' date='Jun 9 2006, 12:37 PM'] Olamaz... Olması için 180 soruyu doğru işaretleyebilecek kapasitede olması gerekir. Öyle bir kapasiteye sahip birinin de böyle aptalca bir işe kalkışacağını hiç sanmam... [/quote] her ikisinide yapcakmış galiba 1 doğru şık 1 yanlış şık işaretlicekmiş
June 9, 200619 yr O işe kalkısacak kisi zaten cok güzel bi üniversitede cok güzel bir bölümde okuyor..(yani nerden baksan össde 178 yapmıştır zamanında) bence yapabilir..
3 sene uğraştım
Kurtarmak için hayatımı
Gece gündüz çalıştım
Kazanabilmek için sınavı
Peki şimdi ne değişti
Geleceğim belirsizleşti
Bir şey söyleyeceğim size
S*kayım sınav sisteminize
Ö s ye me G*tümü ye
Ö s ye me g*tümü ye
Ö s ye me g*tümü ye
Ö s ye me g*tümü ye
Böyle gelmiş böyle gitmez
Sınav için hayat zindan edilmez
3 saat 180 soru
Allahım sen aklımı koru
Kaybettim ben kendimi
Yok ettiniz geleceğimi
O sınav girsin g*tü*üze
Ö s ye me G*tümü ye
Ö s ye me g*tümü ye
Ö s ye me g*tümü ye
Ö s ye me g*tümü ye
Bütün sene uğraştım
Kurtarmak için hayatımı
Bütün sene uğraştım
Kazanabilmek için sınavı
Peki şimdi ne değişti
Geleceğim belirsizleşti
S*kayım sınav sisteminize
(Başlığın edep sınırlarını aşmaması için elimden geldiği kadar düzenleme yaptım)
(DELI adlı Bursa'lı punk grubunun bir şarkısıdır.İndirmek için [url="http://rapidshare.de/files/646120/oesym.mp3.html"][b]BURAYI[/b][/url] tıklayın.)
(Sınava girecek arkadaşlarımız,kendinizi bu şarkıya kaptırmayın! )