Jump to content
Posted
Ekşisözlük'te bi anda karşıma çıkan enteresan bi şarkı.Sözlerini yazayım:

3 sene uğraştım
Kurtarmak için hayatımı
Gece gündüz çalıştım
Kazanabilmek için sınavı

Peki şimdi ne değişti
Geleceğim belirsizleşti
Bir şey söyleyeceğim size
S*kayım sınav sisteminize

Ö s ye me G*tümü ye
Ö s ye me g*tümü ye
Ö s ye me g*tümü ye
Ö s ye me g*tümü ye

Böyle gelmiş böyle gitmez
Sınav için hayat zindan edilmez
3 saat 180 soru
Allahım sen aklımı koru
Kaybettim ben kendimi

Yok ettiniz geleceğimi
O sınav girsin g*tü*üze

Ö s ye me G*tümü ye
Ö s ye me g*tümü ye
Ö s ye me g*tümü ye
Ö s ye me g*tümü ye

Bütün sene uğraştım
Kurtarmak için hayatımı
Bütün sene uğraştım
Kazanabilmek için sınavı
Peki şimdi ne değişti

Geleceğim belirsizleşti
S*kayım sınav sisteminize

(Başlığın edep sınırlarını aşmaması için elimden geldiği kadar düzenleme yaptım)

(DELI adlı Bursa'lı punk grubunun bir şarkısıdır.İndirmek için [url="http://rapidshare.de/files/646120/oesym.mp3.html"][b]BURAYI[/b][/url] tıklayın.)

(Sınava girecek arkadaşlarımız,kendinizi bu şarkıya kaptırmayın! )

Featured Replies

O şarkı bi numara bi kere çünkü sınav sistemini profesörlerden daha iyi açıkladığına inanıyorum ayrıca insanın üzerindeki gerginliği ve ösym'ye olan sinirinide atıyo..Ama genede biraz ne bilim ben ya bu saatte gelmio aklıma bişe biraz böle argomsu dielim.. :D
Ben kaptırdım

Yolda giderken,banyodayken,üstümü değiştirirken hep bu şarkıyı mırıldanıyorum :P
Hahahha hah koptum......
Sınava gireceklere allah sabır versın...
[quote name='Loafer' post='32108' date='Jun 9 2006, 11:52 AM']
Hahahha hah koptum......
Sınava gireceklere allah sabır versın...
[/quote]

Amin... Allah'tan bir yere yerleştim, bu sene gireceklerin halini gördükçe halime şükrediyorum...

Edited by TuGhAn

bu seneki öss de bi arkadaş 180 soruyu yanlış yanıtlayarak rekor kırmaya çalışcakmış.Başarılı olabilecek mi acaba?
[quote name='TenTen' post='32149' date='Jun 9 2006, 12:32 PM']
bu seneki öss de bi arkadaş 180 soruyu yanlış yanıtlayarak rekor kırmaya çalışcakmış.Başarılı olabilecek mi acaba?
[/quote]

Olamaz... Olması için 180 soruyu doğru işaretleyebilecek kapasitede olması gerekir. Öyle bir kapasiteye sahip birinin de böyle aptalca bir işe kalkışacağını hiç sanmam...
[quote name='TuGhAn' post='32157' date='Jun 9 2006, 12:37 PM']
Olamaz... Olması için 180 soruyu doğru işaretleyebilecek kapasitede olması gerekir. Öyle bir kapasiteye sahip birinin de böyle aptalca bir işe kalkışacağını hiç sanmam...
[/quote]
her ikisinide yapcakmış galiba 1 doğru şık 1 yanlış şık işaretlicekmiş
O işe kalkısacak kisi zaten cok güzel bi üniversitede cok güzel bir bölümde okuyor..(yani nerden baksan össde 178 yapmıştır zamanında) bence yapabilir..