Jump to content
Posted
Valla arkadaşlar asparagas olabilir ama ben vatandaşlık görevimi yaparak ekliyorum foruma...

[url="http://img103.imageshack.us/img103/7478/denizkz15qm.jpg"]Denizkızı 1 [/url]

[url="http://img97.imageshack.us/img97/8839/denizkz22wn.jpg"]Denizkızı 2[/url]

Featured Replies

Güsel olmus. 2. resimde ağzı daha net görünüyo bence biras büyük yapmıslar :P
İnsan mahsulü bence yoksa sadece bi müzede böle sergilenmes dünyadaki tüm haber kurulusları buraya akın ederdi böle ne bliym manyak haber furyaları olurdu
HAberi olmayan kimse kalmasdı dünyada
O yüzden gerçek olduunu sanmıyorum
Ilgınc hemde cok cok ılgınc gercı denız kızından cok Deniz hortlagına benzıyor ama :P

Bırde soyle dusunun olmayan bırseyın uydurmasını kım yapabılır ?
[quote name='Blackpoison' post='31983' date='Jun 9 2006, 09:09 AM']
Ilgınc hemde cok cok ılgınc gercı denız kızından cok Deniz hortlagına benzıyor ama :P

[/quote]

Çok kolay dostum hayal gücü gelişmiş olanlar :) .
Aya çıkılacağını düşünebilenler gibi veya Jules Verne gibi :)
Tek fark bu bilimle gelişmeyle elde edilebilecek birşey değil.

Burdaki asıl amaç sıradan nedenler.Müzemiz ilgi görsün.Bizde parayı arka tarafta çuvallamaya başlıyalım hesabı.TAbi ne kadar yardımcı olmus bu onnara bilmem :)
[quote]Ağzı büyük mü olmuş ? Çok komik yaa hayatında kaç defa deniz kızı gördün [/quote]

:D heheh
Ben de bi kere Kur'an-ı Ker'im i yere fırlatmış da çarpılıp fare ye dönmüş bir kızın fotoğrafını görmüştüm de aklım dimağım oynamıştı yerinden :blink:

Sonra çıktı meydana olay, meğer ki yabancı bir hatun kendi hayalgücünce fare ile insan arası balmumundan heykeller yapıyormuş.

Müslüman görünüp de yalan dolanla bunu millete ibret olarak göstermiş bir takım dangalak grubu arka fonda Kur'an dan ayet okuyolar falan.

Sinir olmuştum. <_<
[quote name='Orcolog' post='31991' date='Jun 9 2006, 09:38 AM']
Ağzı büyük mü olmuş ? Çok komik yaa hayatında kaç defa deniz kızı gördün :D
[/quote]

Aay ay delirticeksiniz beni geyik yapıorum ben geyiiik görmedinmi :P ikonunu.DAha nasıl anlatıcam geyik yaptıımı.Dip not düşeyim bi daha sizler için
  • Author
[quote name='Olorin' post='32002' date='Jun 9 2006, 09:50 AM']
Aay ay delirticeksiniz beni geyik yapıorum ben geyiiik görmedinmi :P ikonunu.DAha nasıl anlatıcam geyik yaptıımı.Dip not düşeyim bi daha sizler için
[/quote]

Yahu bizde geyik yapıyoruz herhalde Allah Allah hemen alınma ya arkadaşım. bende dip not kaynak kıçım mı diyeyim :D (Cmylmz)
  • Author
evet arkadaşlara haftasonunnun geldiği çok belli oluyor hepimizde kayış kopmuş :) konu direk ambale oldu ....

Ciddi birşey söyleyeceğim sizlere Amerikalıların ay seferi için yalan düzmece diyorlar bu konu ile ilgili ne düşünüyorsunuz? Resimlere gölge var mesela bizim gördüğümüz Armstrong'un bayrak dikmes esnasındaydı sanırım gölge oluyordu halbuki ay yüzeyinde gölge olmaz imiş. Gidip görmedim bilemiyeceğim :)
[quote name='Orcolog' post='32047' date='Jun 9 2006, 10:24 AM']

Ciddi birşey söyleyeceğim sizlere Amerikalıların ay seferi için yalan düzmece diyorlar bu konu ile ilgili ne düşünüyorsunuz? Resimlere gölge var mesela bizim gördüğümüz Armstrong'un bayrak dikmes esnasındaydı sanırım gölge oluyordu halbuki ay yüzeyinde gölge olmaz imiş. Gidip görmedim bilemiyeceğim :)
[/quote]

artı çekilen kamera çekimlerinde bayrak dalgalanıyor, Ay'da hava yok ki bayrak dalgalansın...
[quote name='Mr Alone' post='32055' date='Jun 9 2006, 10:33 AM']
artı çekilen kamera çekimlerinde bayrak dalgalanıyor, Ay'da hava yok ki bayrak dalgalansın...
[/quote]

zaten hava olmadıgından sureklı dalgalanıyor ya :D
[quote name='Blackpoison' post='32061' date='Jun 9 2006, 10:41 AM']
zaten hava olmadıgından sureklı dalgalanıyor ya :D
[/quote]

bayrak direğinin düz çubuk değil de "L" şeklinde olduğunu zaten açıklamışlardı.. bayrak dalgalanmıyor sadece düz duruyordu..

ama bu deniz kızının asparagas olduğu belli.. yine evrimcilerin yaptığı bi düzmecedir...
[quote name='muradona' post='32071' date='Jun 9 2006, 10:50 AM']
bayrak direğinin düz çubuk değil de "L" şeklinde olduğunu zaten açıklamışlardı.. bayrak dalgalanmıyor sadece düz duruyordu..

[/quote]
ben videoyu izledim dalgalanıyordu.. düz durmuyordu...
Hava olmadıgı ıcın surtunme yoktur eger kı bayraga ılk bır hız verıldıyse bu hızını sureklı korur vede dalgalanmaya devam eder en basıt acıklaması (dısarıdan bır etkı gelmedıgı surece hızını sabıt korumak zorundadır )
[quote name='Blackpoison' post='32074' date='Jun 9 2006, 10:52 AM']
(dısarıdan bır etkı gelmedıgı surece hızını sabıt korumak zorundadır )
[/quote]

dışarıdan etki var ki: yer çekimi.... hem bayrak dediğim gibi "L" şeklinde direkle üstten tutturulmazsa hava olmadığından dalgalanamaz... çarşaf gibi de düz durmasını beklemeyelim..

Edited by muradona

haklısındır belkı muradona cunku cok fazla bır bılgıye sahıp deılım bu konuda ama

su bır gercek Deniz kızından aydakı bayrak dalgalanması konusuna nasıl gelebıldık ben hala ona sasıyorum :D:D
  • Author
Arkadaşlar bilgi toplayabiliyorsanız kaynak varsa koyun buraya lütfen. Fizik dersi yapmayalım şu an burda...

[quote name='Blackpoison' post='32078' date='Jun 9 2006, 10:57 AM']
haklısındır belkı muradona cunku cok fazla bır bılgıye sahıp deılım bu konuda ama

su bır gercek Deniz kızından aydakı bayrak dalgalanması konusuna nasıl gelebıldık ben hala ona sasıyorum :D
[/quote]

Eee şey :rolleyes: :rolleyes:
[quote name='Blackpoison' post='31983' date='Jun 9 2006, 09:09 AM']

[/quote]
Medya desem ne dersin :D bu işi tek medya yapar hele Türk medyası uçurur bu haberi :D