Posted August 5, 200717 yr Nihilium da Türk war diye duymustum gercekten de warmis.Hatta Wt diye bi adam bile war [url="http://nihilum.wazap.com/realm/EU-EN/Magtheridon/Nihilum/"]http://nihilum.wazap.com/realm/EU-EN/Magtheridon/Nihilum/[/url]
September 21, 200717 yr Vay bea 2 tane turk var yanlız biri alt karakter sanırım 60 lvl Bu haber nassadakı turk olayına benzedi
September 21, 200717 yr way bea ama bence iyi bişiy deil PC de sosyal hayat olmadan yaşamak(tabi yasanmak denirse buna).
September 21, 200717 yr haftada sadece 3 gun raid yapıolarmıs yani öle sandıgımız gibi apachi deiller sadece işi hakkıyla yapıorlar o kadar:P
September 21, 200717 yr birde tum magelerın ve casterların yarısının undead olması ilgimi çekti wt de kaç tane undead mage varki:P
September 21, 200717 yr Hedehödö of forsaken için olmasın sakın o meyclerin forsaken olması ? Tebrikler bizi ( Daha fazla olabilir bence )
September 21, 200717 yr 1 hunter var guildde ben daha fazla diye hatırlıyodum armory'den bi bakayım Düzenleme : Armory'de daha çok adam gözüküyor.. Edited September 21, 200717 yr by fidel
September 27, 200717 yr Helal be türk gücü yürü be birader YÜRÜ BEEEEE OYUN GUİLDİNDE ADAMIMIZ VAR HEYYT ASLANIZ. İki tane de bilimsel araştırmalara adam soksak ne güzel olacak ya neyse :dx:
September 27, 200717 yr [quote name='Shevarash' post='159417' date='Sep 27 2007, 13:56 PM']Helal be türk gücü yürü be birader YÜRÜ BEEEEE OYUN GUİLDİNDE ADAMIMIZ VAR HEYYT ASLANIZ. İki tane de bilimsel araştırmalara adam soksak ne güzel olacak ya neyse :dx:[/quote] İlginç bir yaklasım sanırım wow forumunda konusuyorduk Konu degiştiyse bilmiyorum ana tema wow deyilmiydi
September 27, 200717 yr [quote name='Passion' post='159418' date='Sep 27 2007, 14:40 PM']İlginç bir yaklasım sanırım wow forumunda konusuyorduk Konu degiştiyse bilmiyorum ana tema wow deyilmiydi [/quote] Konu Nihilium guildinin içinde Türk oyuncu var diye buraya topic açılması ve bunun tartışılması. Cihan abi gayet güzel yaklaşmış ve doğru konuşmuş yine. 2 tane nihilium üyesi Türk diye topic açıyoruz ama tıpta ileri gelen Türk profesörleri için topicler açmıyoruz..
September 27, 200717 yr [quote name='Esperanza' post='159420' date='Sep 27 2007, 16:12 PM']2 tane nihilium üyesi Türk diye topic açıyoruz ama tıpta ileri gelen Türk profesörleri için topicler açmıyoruz..[/quote] Dam üstünde saksağan, gel bana aheste aheste Oline oyun forumu oğlum burası, türk profesörlerle ilgili başlık aranacak yer mi? Not: [quote]Türk profesörleri[/quote] tamlamasında türk büyük harfle başlamaz
September 27, 200717 yr [quote name='Canbass' post='159421' date='Sep 27 2007, 16:30 PM']Dam üstünde saksağan, gel bana aheste aheste Oline oyun forumu oğlum burası, türk profesörlerle ilgili başlık aranacak yer mi? [/quote] Passion'un Shevarash'a verdiği cevap yüzünden öyle yazdım yoksa bende biliyorum alakası olmadığını Can abicim
September 27, 200717 yr [quote name='Esperanza' post='159422' date='Sep 27 2007, 16:32 PM']Passion'un Shevarash'a verdiği cevap yüzünden öyle yazdım yoksa bende biliyorum alakası olmadığını Can abicim [/quote] Benim dediğimdeki farklı sey ney
September 27, 200717 yr Anlatmak istediğim şu, böyle bir haber WT forumunda başlık olmayacak da nerede olacak? Bilimle ilgilenen zaten istediği bilgilere gazeteler, televizyon ve internet aracılığıyla ulaşabilir. Örneğin türk bilim adamı demişken bir çoğumuzun bildiği gibi Virginia Frank Reidy Biyoelektrik Araştırma Merkezi'nde (dünyanın tek biyoelektrik araştırma merkezi) çalışmalar yapan türk fizikçi Tamer AKAN televizyonlarda kullanılan plazma teknolojisini tüm biyotik hastalıklara karşı kullanmanın bir yolunu buldu. Buna 'Atom Aşısı' denmekte ve teorik olarak atom bombasının tedavide kullanılmasına benziyor. Herhangi bir gaza çok yoğun elektrik verilmesiyle gaz plazma haline getiriliyor (yani atomlarına ayrılıyor ve birleşmek isteyen atomlar verilen bu enerjiyle ayrı tutuluyor, buda oda sıcaklığında ateş olarak tanımlanabilir) yok edilmek istenen sivilce, bakteri, virüs (delidana, kuş gribi gibil) yada kanserli hücreye uygulanarak, hücre içindeki karbonu parçalıyor ve hücreyi etkisiz hale getiriyor. Üstelik bu oda sıcaklığındaki ateşin, canlıya hiçbir zararı olmadığı tepit edildi. Yakın gelecekte salgınların hızlı yayılmasının en önemli sebebi olan hava alanlarında, metal dedektörü gibi içinden geçerken tüm zararlı biyotiklerden kurtulacağımız cihazlar ve uçaklarda havalandırmaya sistemine eklenerek uçak içinde hastalık taşıyanları bu biyotiklerden kurtaracak makineler olarak hayatımıza dahil olacak. Fakat direkt olarak canlılar üzerinde kullanılmadan önce cansız ortamlarda kullanıma başlanması bekleniyor. Damar tıkanıklığında teşhis için damarların içinde hareket ettirilen mikro kameralar ilk hedef. Çünkü hasta üzerinde kullanılan cihazı sterilize etmenin hiçbir yolu yok, kaynatılması ile ise bozuluyor. Plazma teknolojisi ile büyük bir masraftan kaçınılacağına inanılıyor. Ayak üstü bu haberide paylaşmış oldum ama söylemek istediğim, bununla ilgili başlık açmaya çok da gerek yok. Çünkü böyle haberlere heryerden ulaşılabilir. şahsen benim böyle bir haber için bakacağım son yer Wt forumu
September 30, 200717 yr Konu önemli değil, istenirse buraya açılır yada açılmaz. Ama bunu çok önemli gibi görmek yanlış, en azından bana göre yanlış. Oyunu aşırı ciddiye alanların neler yaptığını defalarca gördük sanırım... Dahası burası off-topic bölümüydü, oyun sohbetleri değil.
September 30, 200717 yr [quote name='Shevarash' post='159945' date='Sep 30 2007, 12:06 PM']Ama bunu çok önemli gibi görmek yanlış, en azından bana göre yanlış. Oyunu aşırı ciddiye alanların neler yaptığını defalarca gördük sanırım...[/quote] Bende yukarda bunu söylemek istemiştim ama aşırı tepki gösterdiniz. Nedenini anlayamadım. Bende sadece bunu çok ciddiye almanın yanlış olduğunu, bunun yerine ciddiye alınabilcek başka şeyler olduğunu söylemek istemiştim... Edited September 30, 200717 yr by Esperanza
[url="http://nihilum.wazap.com/realm/EU-EN/Magtheridon/Nihilum/"]http://nihilum.wazap.com/realm/EU-EN/Magtheridon/Nihilum/[/url]