Jump to content
Posted
Resimin linki : [url="http://img184.imageshack.us/img184/6271/hytiw9.jpg"]http://img184.imageshack.us/img184/6271/hytiw9.jpg[/url]

Evet arkadaşlar resimde de gördüğünüz gibi herşey açık ve net. Ben sayfayı yenile yapıyorum fakat Darkscythe benden önce görünüyor sırada. Bu da şunu gösterir ki arkadaşımız foruma zararlı birşeyler yapmak istiyor. Forumun düzenini bozuyor. Banlanmasını istiyorum! :angry: :P
  • Replies 69
  • Views 6.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

• Author
[quote name='Dunes' post='159694' date='Sep 29 2007, 04:24 AM']yasasın türkiye kahrolsun pkk apo[/quote]
Eheh konuyu karıştırma Hasan'ım. :) Geyik yapıyoruz şurda. :P Ama haklısın, keselim. :lol:

Edited by Opeth

[quote name='Opeth' post='159738' date='Sep 29 2007, 08:53 AM']Eheh konuyu karıştırma Hasan'ım. :) Geyik yapıyoruz şurda. :P Ama haklısın, keselim. :lol:[/quote]

yok ben geyik yapmıyorum. öyle bi kabiliyetim yok .

soruyorum geyiği senmi yaparsın geyik kendimi olur. :lol: :lol: :lol:
BRAVO!!! şAK şAK şAK şAK!!! Benden bile iğrenç espri yapmayı başardınız :D :D :D
  • Author
[quote name='DoomGuard' post='159749' date='Sep 29 2007, 10:23 AM']BRAVO!!! şAK şAK şAK şAK!!! Benden bile iğrenç espri yapmayı başardınız :D :D :D[/quote]
Hakkaten ya.. Doom lütfen devamını getirme. :)
getircem nıhahahahahahaha ve başlıyorum :D bi adam elli lira bulmuş kollu lira bulamamış (kendimden nefret ediyorum şu anda evet :D )
[quote name='DoomGuard' post='159754' date='Sep 29 2007, 10:37 AM']bi adam elli lira bulmuş kollu lira bulamamış[/quote]
Bunu yapan insan olamazz! :blink:
  • Author
[quote name='DoomGuard' post='159754' date='Sep 29 2007, 10:37 AM']getircem nıhahahahahahaha ve başlıyorum :D bi adam elli lira bulmuş kollu lira bulamamış (kendimden nefret ediyorum şu anda evet :D )[/quote]
.ban başka çare yok!
[quote name='Bleak' post='159755' date='Sep 29 2007, 10:39 AM']Bunu yapan insan olamazz! :blink:[/quote]

Evet zaten undeadim ben guzu bkz: The DoomGuard :lol:
[quote name='DoomGuard' post='159754' date='Sep 29 2007, 10:37 AM']getircem nıhahahahahahaha ve başlıyorum :D bi adam elli lira bulmuş kollu lira bulamamış (kendimden nefret ediyorum şu anda evet :D )[/quote]

Neden kendinden nefret ediyon genç sana msnden psikolojik yardım sunayım ben bugün 13:00'da başlarız :P

Espri süper bak şöyle yapılabilir : WT girişine koyarız isim ve fotoğrafta ekledik mi tanımayan kalmaz seni ünlü olursun seni gören ortam adamı gibi süper laflar eder bir düşün istersen ( Karta gerek yok sanırım :P ).
azuhauhauh muhauhauhauh çok eğlenceli looaa :D :lol:

ah canım tıpkı ben ruhlarımız aynı aynı :ep: :ep:

bende soruyorum bir sepette 5 düzine tane yumurta var bunları 2.5 düzine tanesi bakkadal satıyor. kalanlarındanda altı cıkıyor kac kalır sıkıysa bulun süperSonicUltraMega bir soru bu yaa :ep: :ep: :ep:
hiç kalmaz ki olm :S dökülür hepsi :S yazık günah çıkarmayın :S

Edit: bir virgül neleri değiştiriyor....

Yazık, günah, çıkarmayın( sepetin altı manasında )

Diğer örnek

Yazık, günah çıkarmayın...(dini manada :P )

Edited by DoomGuard

[quote name='DoomGuard' post='159838' date='Sep 29 2007, 21:47 PM']hiç kalmaz ki olm :S dökülür hepsi :S yazık günah çıkarmayın :S

Edit: bir virgül neleri değiştiriyor....
Yazık, günah, çıkarmayın( sepetin altı manasında )

Diğer örnek

Yazık, günah çıkarmayın...(dini manada :P )[/quote]

yazık günah, cıkarmayın günah ın yazığıda oluyo :D

bide böle var

oku okuda baban gibi eşşek olma

oku okuda baban gibi, eşşek olma
:D bliom onu :D var mıdır böyle bi geyik yahu zuhauha :lol:
  • 2 weeks later...
  • Author
Artık yuh diyorum. Darkscythe'ın yanında Esperanza da işe başladı. Buyrun;

[url="http://img456.imageshack.us/img456/6706/esplh2.jpg"]http://img456.imageshack.us/img456/6706/esplh2.jpg[/url]

Terbiyesiz, geçti beni!