Jump to content
Posted
sunucunun geçen ayın 8'ine geri dönmesi sonucu emeklerimin büyük bir kısmı boşa gitti.Neredeyse nemesis setimi tamamlıyacaktım ve ben bunun için kaç gece sabahladım.Notlarım berbat duruma geldi.Ama değdi diyordum.Meğer hepsi çöpe gidecekmiş.
Bu gidenlerin hepsi geri baştan yine toplanır ama bende bunları yeniden toplamak için hiç hevesim kalmadı.Bırakın eşya toplamayı oynamak için hevesim kalmadı.Artık oyunun bana hiç bir zevk vermeyeceğini tersine giderek zarar vereceğini anladım.
Accountumu kuzenime devrediyorum(16 yaşında,oynamaması için bir engel yok).
Forumda olmaya devam edeceğim.
Bu sevdiğim oyundan ve arkadaşlarımdan ayrıldığım için üzgünüm.
Wt'ye minnettarım.Bizim için ellerinden gelenin en iyisini yapıyorlar.Bana kazandırdığı arkadaşlıklar için çok teşekkür ederim.
Elveda Wt...
Elveda guildim BloodOfTerror...
Elveda arkadaşlar...

Chauffer lvl 60 Tauren Warrior-Noose lvl 60 Undead Warlock

Featured Replies

Aslında wt nin bu duruma gelmesi bütün player'lar için büyük bir kayıp oldu bütün emekler bosa gitti zorluklarla yapılan onca quest , itemler , meslekler ve en önemliside harcanan zaman.Hepimiz biliyoruz ki bu oyunda iyi bir şeyler yapmak için uzunca bir zaman harcaman gerekiyor.Böyle bir kayıp oluncada insanda ne oynama nede quest yapma isteği kalıyor...Tabi teknik hatalar yüzünden de Wt ekibini suçlamak yersiz bu durumda..

Görüşmek üzere "Noose"

Edited by Freud

[quote]sunucunun geçen ayın 8'ine geri dönmesi sonucu emeklerimin büyük bir kısmı boşa gitti.Neredeyse Earthfury setimi tamamlıyacaktım ve ben bunun için kaç gece sabahladım.Notlarım berbat duruma geldi.Ama değdi diyordum.Meğer hepsi çöpe gidecekmiş.
Bu gidenlerin hepsi geri baştan yine toplanır ama bende bunları yeniden toplamak için hiç hevesim kalmadı.Bırakın eşya toplamayı oynamak için hevesim kalmadı.[/quote]

Saol Noose.Beni de dile getirmişsin :D
Bende oyunu bırakıyorum arkadaşlar.Arada gelirim hoşsohbetinize :)
Bu arada oyunda bilerek veya bilmeyerek kalbini kırdığım arkadaşlar varsa hepsinden özür dilerim.Bu sunucunun ayakta durmasını sağlayan herkese teşekkürler,gerçekten mükemmel iş çıkarıyorlar.
Görüşürüz WT.
anlaşıldığı kadarı ile gereksiz bir yorum yapmışım...

Edited by Piramit

[quote]WT Ekibinden kaynaklanan bişi olsaydı bende haykırırdım ama unutmayınki onada hakkımız yok. çünkü bize bedava bir hizmet sunuluyor. bizler için zamanlarını harcıyorlar... onlara haksızlık etmeyelim.[/quote]
Ağlamak felan ters kelimeler.Ağlayan yok.Sadece sunucudan ayrılıyorum.Üzülmedimmi?üzüldüm,hemde çok üzüldüm.O kadar emeği boşa gitti herkesin.Ama yapacak bişey yok dediler.Doğrudur bişey diyemem.Ama herkes özgürce karar verebilir.Oyunu bırakıyoruz diye böyle bir tepki vermeye hakkın olduğunu düşünmüyorum.
arkadaslar ucret odemiyoruz ama en degerli seyimizi veriyoruz "ZAMANIMIZI" daha ne olsun arakdasımın dedigi gibi birdaha aynı questleri yapamam 48 lvl dim charım yok 60 lvl dim 47 lvl oldum daha ne olsun arakdasım.saygılar...
  • Author
[quote name='Piramit' post='32605' date='Jun 10 2006, 11:47 AM']
Bence yersiz konuşmalar bunlar, daha öncede bir başlıkta belirttim, Biz bu sunucu a bir ücret ödüyormuyuz.. hayır.. peki neden bu kadar ağlıyorsunuz ya, Yusuf kaptan açıklama yapmış bizden kaynaklı bişi değil, elimizden geleni yapacağız die. biz onlara destek olmayıp bu şekilde kaçarsak ne için burda üyelik alıyoruz.. ewet benimde kaybım oldu çünkü ayın 8 den sonra oynamaya başladım ve charım tamamen silindi, eğer bu WT Ekibinden kaynaklanan bişi olsaydı bende haykırırdım ama unutmayınki onada hakkımız yok. çünkü bize bedava bir hizmet sunuluyor. bizler için zamanlarını harcıyorlar... onlara haksızlık etmeyelim. bizler birbirimize destek çıkmazsak kim destek çıkıcak söleyin... ingilizler mi? almanlar mı? yapmayın Allah aşkına ya...
[/quote]
Senin dediklerinle benim yazımın ne alakası var.lütfen başka yerlere çekmeyelim ve tartısma ortamı yaratmıyalım.
EVet biz bu oyuna ZAMAN ımızı veriyoruzki zaman parayı bırak başka hiçbirşeyle geri getirilemez (sadece windows update leriyle <_< )

Noose ve Zarath bırakmanıza üzüldüm ya :( evet benim kaybım çok fazla olmadı ama... yinede geri dönmeniz dilekleriyle. kendinize iyi bakın :) artık forumda konuşuruz arada sırada
......................

Edited by Piramit

[quote name='Unforgiven' post='32591' date='Jun 10 2006, 11:02 AM']
sunucunun geçen ayın 8'ine geri dönmesi sonucu emeklerimin büyük bir kısmı boşa gitti.Neredeyse nemesis setimi tamamlıyacaktım ve ben bunun için kaç gece sabahladım.Notlarım berbat duruma geldi.Ama değdi diyordum.Meğer hepsi çöpe gidecekmiş.
Bu gidenlerin hepsi geri baştan yine toplanır ama bende bunları yeniden toplamak için hiç hevesim kalmadı.Bırakın eşya toplamayı oynamak için hevesim kalmadı.Artık oyunun bana hiç bir zevk vermeyeceğini tersine giderek zarar vereceğini anladım.
Accountumu kuzenime devrediyorum(16 yaşında,oynamaması için bir engel yok).
Forumda olmaya devam edeceğim.
Bu sevdiğim oyundan ve arkadaşlarımdan ayrıldığım için üzgünüm.
Wt'ye minnettarım.Bizim için ellerinden gelenin en iyisini yapıyorlar.Bana kazandırdığı arkadaşlıklar için çok teşekkür ederim.
Elveda Wt...
Elveda guildim BloodOfTerror...
Elveda arkadaşlar...

Chauffer lvl 60 Tauren Warrior-Noose lvl 60 Undead Warlock
[/quote]

noose aynı duyguları paylaşıyoruz benimde tüm setim, 1k lık bineğim, mesleğim gitti artık bu oyundan zevk alamam bütün uğraşılarım boşa gitti herneyse canımız saolsun tanıdığım herkese teşekkür ederim. DEATRAİN hoşçakalın tüm arkadaşlarıma sevgiler çok güzel zaman geçirdim bu oyunu oynarken (özelliklede en son arenada yapılan turnuvada :P ) gm lerede teşekkür ederim yaptıkları herşey için hakkaten zor bir iş başarıyorsunuz :D

ama warya bi iksir yaptım tam perşembe akşamı yarın denerim dedim deneyemeden gitti ona üzüldüm içimde kaldı yaw :D

nihahahaha...

hadi kalın sağlıcakla merak etmeyin arada bir sohbet için girerim oyuna

ABO lvl-60 MAGE
bak gordugun gibi oyun bırakan cok, tmm onlarında hayatı var ama bunlar o işi yapmak icin baslamıslar.
tmm saygı duyarım onlarda ama bir cok emek gitti onların olsun bizim olsun.ama bazı seyleri yapmakta onların elinde.(teknin arızalar haric :) )
neyse ya giden gitsin.. kalan sağlar bizimdir... yorumlarımıda siliyorum burdan anlayan kimse yok çünkü.

Edited by Piramit

Iste bızı en cok uzen nokta arklarımız oyunu bırakıyor kardeslık bozuluyor ne kadar da horde olsa ben arkadasları oyuna dahıl etmeye uıgrasır ken sımdıde dıgerlerı gıdıyor cok uzucu bır durum gerı donmen umuduyla :(
noose kendıne ıyı bak forumda goruruz buralarda senı senın o setı kolay dızmedık gercekten bayagı bı emek sarfettık guıld ce yolun acık olsun. saka maka kımse kalmadı oyunda benım tanıdıgım
lvl 60(55) orc shaman ===flo===

Edited by hagen

Guest
This topic is now closed to further replies.