Jump to content
Posted
Lise sınavı günü geldi çattı ve yarın Liselere Giriş Sınavı gerçekleşecektir... bu sınava bende gireceğim ve sınava giren arkadaşların hepsine simdiden başarılar diliyorum umarım diledikleri gibi geçer herşey gönlünüzce olsun...

Haftaya olacak ÖSS adayları içinde şimdiden başarılar dilerim onların işi daha zor :rolleyes:

Featured Replies

Basarılar :) ama secemıne dıkkat et sonra okulundan pişman olma.. ben mesela nefret edıyorum suan okulumdan! neyse 1 sene kaldı..

Edited by MoRwén

hehe bende giriyorum yarın saol herkese başarılar :lol:
başarılar size arkadaşlar :) izmirdekiler mpal e gelin de kıl müdürümüzle tanışın :D
[quote name='Shadowfury' post='32723' date='Jun 10 2006, 05:27 PM']
başarılar size arkadaşlar :) izmirdekiler mpal e gelin de kıl müdürümüzle tanışın :D
[/quote]

"BAL" a gelin siz daha iyi bura :)

şaka maka inş iyi geçer sınavınız bi aksilik çıkmaz.
Başarılar..İzmir'dekilere BAL'ı tavsiye ederim..Ben 60. yıldayım ama okul başarılı olmasına ragmen moron yetiştirmeye çalışıyor..Hiç memnun deilim..Tavsiye etmem.
BAL dionus ama 440 puan o kadarda kolay deil :lol:
[quote name='Jah'rakal' post='32732' date='Jun 10 2006, 06:02 PM']
Başarılar..İzmir'dekilere BAL'ı tavsiye ederim..Ben 60. yıldayım ama okul başarılı olmasına ragmen moron yetiştirmeye çalışıyor..Hiç memnun deilim..Tavsiye etmem.
[/quote]

[color="#993399"]
[b][i]Ben 60.Yıl mezunuyum ama bizden sonra yönetim dahil cogu basarılı ögretmenin gittigini duydum..Simdiki halini bilemeyecegim ama eski dönemde en iyi ögrencileri yetiştirdi ve hiçbiri de moron degildi ..

Her iki sınava da gireceklere basarılar.. [/i][/b][/color]

Edited by Chiera

başarılaarr...
ben de BAL ı tavsiye ederim izmirlilere şiddetle :D
puanınız yettiği sürece düşünmeyin bile çok şey kaybedersinis sonra ;)
ama herşeden önc herkese bol şans ve zihin açıklıı dilerm :)
Arkadaşlar hepinize basarılar dilerim.Umarım hepiniz istediğiniz bir yere girebilirsiniz. :)
Bu arada izmirde sınava Agah Efendi İlköğretim okulunda giren varsa evimde ağırlayabilirim bizim evin yanındadır da :)
her iki sınawa girecek olan arkadaşlarımıza başarılar
Ceyhun,Batı,Doruk başarılar arkadaşlar umarım istediğiniz yerleri kazanırsınız. :)
Walla bal iyidir ama İal de iyidir.60.yılı kotulemeyin moron diyorsunuzda bir sürü kral adam da çıkartıyor.
Herkese başarılar :D

Edited by mlekor

[quote name='Chiera' post='32757' date='Jun 10 2006, 07:13 PM']
[color="#993399"]
[b][i]Ben 60.Yıl mezunuyum ama bizden sonra yönetim dahil cogu basarılı ögretmenin gittigini duydum..Simdiki halini bilemeyecegim ama eski dönemde en iyi ögrencileri yetiştirdi ve hiçbiri de moron degildi ..

Her iki sınava da gireceklere basarılar.. [/i][/b][/color]
[/quote]
Valla senin ne kadar zman önce mezun oldugunu bilmiyorum ama okuldan nefret etmemi saglayan sebepler:

1- saçını kestirmessen okuldan atma noktasına kadar ilerletiyolar..BAL'da böyle bi durum yok..Sacını uzatan arkadaslarım var BAL'da

2-okulda sosyallik yok..en ufak bi şeyde müdür ve tayfası dalıyor araya..lise 3ler okuldaki son günlerinde(!) bi su savaşı yapalım dediler o müdür yardımcısı olcak cadı girdi hemen ayırdı..sanki bahçedeki suyu buharlaştırmak için kendisi üfliyecek.
[quote name='Jah'rakal' post='32840' date='Jun 11 2006, 01:12 AM']
Valla senin ne kadar zman önce mezun oldugunu bilmiyorum ama okuldan nefret etmemi saglayan sebepler:

1- saçını kestirmessen okuldan atma noktasına kadar ilerletiyolar..BAL'da böyle bi durum yok..Sacını uzatan arkadaslarım var BAL'da

2-okulda sosyallik yok..en ufak bi şeyde müdür ve tayfası dalıyor araya..lise 3ler okuldaki son günlerinde(!) bi su savaşı yapalım dediler o müdür yardımcısı olcak cadı girdi hemen ayırdı..sanki bahçedeki suyu buharlaştırmak için kendisi üfliyecek.
[/quote]

[color="#993399"]
[b][i]2002 mezunuyum..
Bizim dönemde..

- Basketbol, voleybol takımları olsun cesitli dereceler almıştı..
- Her dönem konser veriyorduk .. (Dersten istedigin zaman cıkabiliyordun eger bu kluplerden birindeysen)
- Ben folklor , tiyatro , basket ve müzik kluplerindeydim.. Hicbir zorluk cekmeden istedigim zaman izin alabiliyordum..
- Bizim arkadasların sacları gayet de uzundu resimleri bulursam upload eder yollarım .. Ya da varsa eski hocalar pmden at isimleri vereyim sor eskileri..
- Kusura bakma ama güleyim zira biz Lise 3ler su savasını hazırlıkta bile yapmazdık cünkü dersini sevmedigimiz hocaların dersinden cıkıp yüzüyorduk ve Müdür Yardımcısı kuzu dedigimiz adam gülerek bizi cıkarıyordu yani böyle bir dönemde okudum ben..
- Müdürden her ne kadar bıksak da İstanbul gezisinde bizimle karsılıklı icki icmişti..
- İstedigimiz klupleri kurabiliyorduk müdür ve tayfası tam destek veriyordu vermezlerse de almasını biliyorduk..

+ Yagmur altında Amerikan Futbolu oynuyorduk hatta camurlu camurlu
++ En güzeli son sınıfta okula radyo kurmuştuk tenefüse Anathema sarkılarıyla giriyordun -.*

Yeterlidir sanırım..
Yazık olmuş size ama dedigim gibi bizden sonra değişmiş üzüldüm o döneme rastlasaydınız oldukca eglenirdiniz ;) [/i][/b][/color]

Edited by Chiera

İdare ile sorun çoğu okulda vardır.Sen hocalarına bakmalısın okulun daha doğrusu eğitimine.Moron konusunda ise İal'de de bir sürü moron vardı kral adamlarla birlikte ki her yerde moronlar olacaktır.Sen gittiğin yerde bulursun kafa dengini moronları bırak kendi haline :D
[quote name='mlekor' post='32861' date='Jun 11 2006, 02:16 AM']
İdare ile sorun çoğu okulda vardır.Sen hocalarına bakmalısın okulun daha doğrusu eğitimine.Moron konusunda ise İal'de de bir sürü moron vardı kral adamlarla birlikte ki her yerde moronlar olacaktır.Sen gittiğin yerde bulursun kafa dengini moronları bırak kendi haline :D
[/quote]

[color="#993399"][b]
[i]yani moronu da olacak inegi de uyuzu da peyniri de cartı da curtu da her okulda böyle..
idareyi takmadan tadını cıkarmak lazım :) [/i][/b][/color]
[quote name='Chiera' post='32862' date='Jun 11 2006, 02:20 AM']
[color="#993399"][b]
[i]idareyi takmadan tadını cıkarmak lazım :) [/i][/b][/color]
[/quote]
İdare çok önemli.Aslında az dişli oldunuz mu idareye karşı sıkıntının yanında bazı avantajlar bile alabilirsiniz söylemedi demeyin :D

Edited by mlekor

Abi öyle degil ama ya..İdare biraz kafa olsa bişe demicem..Hani seninle çatışsa falan..Bunlar direk uyarı,kınama,uzaklaştırma,okul değiştirme kombosu çekiyolar..ne oldugunu şaşıyosun :D
Walla ne derlerse peki dersen olacağı budur.Sizin okuldan bi adam tanıyorum bi adamın kulak zarını patlattı başka bir adamında suratında ufak(!) değisikliklerde bulundu ama sadece uyarı aldı.Hatta geçen sene mezun oldu o da.Bu adam az ceza aldıysa siz okulu patlatmadıkça uyarı veremezler :D
[quote name='Jah'rakal' post='32864' date='Jun 11 2006, 02:30 AM']
Abi öyle degil ama ya..İdare biraz kafa olsa bişe demicem..Hani seninle çatışsa falan..Bunlar direk uyarı,kınama,uzaklaştırma,okul değiştirme kombosu çekiyolar..ne oldugunu şaşıyosun :D
[/quote]

[color="#993399"][b][i]
:lol: biz de sey bi kadın vardı size uyarı veririm kınarım yurtta kalamazsınız derdi kimseye de bir sey vermezdi
hatta ben disipline gitmiştim ama sicilde yazmadı :P

neyse konuyu saptırdım anılarrr misali

allah kolaylık versin sınava gireceklere ;) [/i][/b][/color]