Jump to content
Posted
Arkadaslar bunlar beni sinir hastası yaptı ya...Her gun ben ve guilddeki(tabi guild dısı da vardır bir ton eminim) bir ton insanın kulaklarını cınlatmalarına aldırmadan daha batırıyorlar...Nasıl bir dusuncedir 1 tanemi beyin sahibi insan yoktur...

Konu su ki bildiginiz gibi 256 sınırsız internet baglantıları 1024 yapıldı.İlk bakısta bir itirazımız yok gibi geliyor ama simdi herkesin baglantısı goctu ya...Sanki hatları cok saglammıs gibi nedir bu...tabi adamlar da sevinip internet hızlandı diye downloada abanınca sonuc bu...Umuyorum ki tt'den ust mevki biri bu yazıyı okur ve hergun kendilerine ve ailelerine de sovdurduklerinin farkına vararaktan biraz birseyler duzeltirler...
Ama sanmam alısmıslar artık gun boyu kulakları cınlayarak dolasmaya bunlar...

Featured Replies

TTnet'den üst seviye birinin bunu okuyacağını sanmıyorum :) .
ayni dertten ben de muzdaribim... WT sunucularinda durum nedir bilmiyorum ama lag spike'lar yuzunden orjinal serverlarda oyun oynanmayacak boyutlara ulasti artik...

ttnet'ten kimsenin bu yaziyi okuyacagini sanmam... toplu halde bir yere imza atarak mail gondermek lazim bu doany abi'ye... kisisel mail'ini goren bilen duyan varsa insanlik namina yazsin buraya :)

birisi ufak bi prog-db uygulamasi ile imza toplama olayini yapmazsa en sonunda ben yapicam bi domain alarak...
bunu okumakmı???? adamların tek bildiği kendi bildiğini okumak tabi ne biliyorlar oda tartışılır ya,

[url="http://www.internetime-dokunma.com/"]http://www.internetime-dokunma.com/[/url]

bakın ama ağlamayın utanması gerekenler utanmıyorsa biz ne yapalım!!!
  • Author
[quote name='Bhaalspawn' post='143133' date='Aug 9 2007, 15:42 PM']TTnet'den üst seviye birinin bunu okuyacağını sanmıyorum :) .[/quote]
Orda zaten umuyorum,ve sanmam yazıyor.Okudugunu anlamak onemli tabi...
yahu lagtan oyun oynayamiyoruz insanın eylenmek için oturduğu pc başinda sinir sistemi bozuluyor bir gün modemi falan kırıcam gidicek :)
benim arkadaş almanyadan bağlanıyor 20 bin mgbyt ile adam da 70 /80 ping var bende ping 800 ve adam benim ödediğim parayı ödüyor
[quote name='scen' post='143142' date='Aug 9 2007, 16:25 PM']Orda zaten umuyorum,ve sanmam yazıyor.Okudugunu anlamak onemli tabi...[/quote]
Ama sanmam kelimesi sövmekle ilgili kullanılmış.Daha anlayışlı olmakda lazım tabi...
[quote name='jix' post='143143' date='Aug 9 2007, 16:26 PM']yahu lagtan oyun oynayamiyoruz insanın eylenmek için oturduğu pc başinda sinir sistemi bozuluyor bir gün modemi falan kırıcam gidicek :)
benim arkadaş almanyadan bağlanıyor 20 bin mgbyt ile adam da 70 /80 ping var bende ping 800 ve adam benim ödediğim parayı ödüyor[/quote]

Aynen, guildimizde bir ingiliz arkadaş var biz 800lerden aşağı inemezken soruyoruz adama latency kaç diye, latency'im yüksek 120 civarı diyor. 300 400 civarı oluyor iyi en azından idare eder diyoruz, mesela tam boss add spawn edecek ve onları hemen banishlememiz gerekiyor addler çıkacağı sıra bir spike giriyor geçtiğinde bakıyoruz ki addler çoktan 2-3 kişiyi yatırmış bile... Bu geçen gün başımıza gelen olay. Gerçi artık normal geliyor böyle şeyler, alışkanlık yaptı bizde...
  • Author
[quote name='Apacha' post='143144' date='Aug 9 2007, 16:28 PM']Ama sanmam kelimesi sövmekle ilgili kullanılmış.Daha anlayışlı olmakda lazım tabi...[/quote]
Ama sanmam kelimesi ne icin kullanılmıs kapasiteni zorla bir daha bakıver sana zahmet,konuyu saptırmayayım diyorum da boyle alakasız ukalalıklarda ilginc yahu...ergenlik donemi felan sanırım...
[quote name='scen' post='143148' date='Aug 9 2007, 16:39 PM']Ama sanmam kelimesi ne icin kullanılmıs kapasiteni zorla bir daha bakıver sana zahmet,konuyu saptırmayayım diyorum da boyle alakasız ukalalıklarda ilginc yahu...ergenlik donemi felan sanırım...[/quote]
Scen terbiyesizleştiğinin farkındamısın

Edited by Apacha

• Author
Evet,farkındayım tabi aldıgım cevapların etkisi buyuk bu konuda...sende onun farkındasındır umarım...
[quote name='scen' post='143151' date='Aug 9 2007, 16:53 PM']Evet,farkındayım tabi aldıgım cevapların etkisi buyuk bu konuda...sende onun farkındasındır umarım...[/quote]
O cevap bunu gerektirecek birşey değildi yoksa öylemiydi ?
"Orda zaten umuyorum,ve sanmam yazıyor.Okudugunu anlamak onemli tabi..."

dersen eger bir anda herkesi karsinda bulursun... okudugunu anlamaktan daha cok yazmadan once yazdiginin anlamini bilmek onemli...
neyse konu allahin belasi tekel kurum telekom... baskalarini incitmeyin simdi...
[quote name='scen' post='143151' date='Aug 9 2007, 16:53 PM']Evet,farkındayım tabi aldıgım cevapların etkisi buyuk bu konuda...sende onun farkındasındır umarım...[/quote]
Aldığın hiç bir cevap sana hakaret edici türden değil. Ama maşallah sen önüne gelene hakaret ediyorsun.
  • Author
[quote name='Sentinel' post='143155' date='Aug 9 2007, 16:56 PM']"Orda zaten umuyorum,ve sanmam yazıyor.Okudugunu anlamak onemli tabi..."

dersen eger bir anda herkesi karsinda bulursun... okudugunu anlamaktan daha cok yazmadan once yazdiginin anlamini bilmek onemli...[/quote]
Saka gibi,sen cıkardıgın anlamı soylesene bi ,boylece bende baska hangi anlamlar cıkıyormus ogreneyim...
  • Author
[quote name='Bhaalspawn' post='143157' date='Aug 9 2007, 16:57 PM']Aldığın hiç bir cevap sana hakaret edici türden değil. Ama maşallah sen önüne gelene hakaret ediyorsun.[/quote]
Hakareti yazarmısın hangisi olldugunu ogreneyim bir daha etmem....
[quote name='scen' post='143159' date='Aug 9 2007, 17:00 PM']Hakareti yazarmısın hangisi olldugunu ogreneyim bir daha etmem....[/quote]
sen komedyen falanmısın bir daha etmem ne demek özür dilemek varken
  • Author
[quote name='Apacha' post='143160' date='Aug 9 2007, 17:02 PM']sen komedyen falanmısın bir daha etmem ne demek özür dilemek varken[/quote]
Bence sensin komedyen,anlamadan birseyler yazıp duruyorsun...
"Hakareti yazarmısın hangisi olldugunu ogreneyim bir daha etmem...." Simdi bunu sana acıklayayım ama yine hakaret etti deme sonra...
İt means : Ben orda hakaret goremiyorum hangisi oldugunu yaz hakaretin onu istiyorum,bende dusuneyim ha hakaretmis,yok veya normal birseymis dusunmeyen birine soylenebilecek bir kelimeymis diyebileyim...Fazla kompleks olmadı umarım...
[quote name='scen' post='143159' date='Aug 9 2007, 17:00 PM']Hakareti yazarmısın hangisi olldugunu ogreneyim bir daha etmem....[/quote]
Ehem bakalım; ukala demişsin, şaka gibi demişsin, okuduğunu anlamakta önemli demişsin. Belki sen böyle seyler söylemeye alışmış olduğun için sana hakaret gibi gelmeyebilir ama bunlar insanların alınacağı şeyler.
[quote name='scen' post='143163' date='Aug 9 2007, 17:07 PM']Bence sensin komedyen,anlamadan birseyler yazıp duruyorsun...
"Hakareti yazarmısın hangisi olldugunu ogreneyim bir daha etmem...." Simdi bunu sana acıklayayım ama yine hakaret etti deme sonra...
İt means : Ben orda hakaret goremiyorum hangisi oldugunu yaz hakaretin onu istiyorum,bende dusuneyim ha hakaretmis,yok veya normal birseymis dusunmeyen birine soylenebilecek bir kelimeymis diyebileyim...Fazla kompleks olmadı umarım...[/quote]
yok efendim zat-ı halinize bi kusur işlediysek affola
  • Author
[quote name='Bhaalspawn' post='143164' date='Aug 9 2007, 17:07 PM']Ehem bakalım; ukala demişsin, şaka gibi demişsin, okuduğunu anlamakta önemli demişsin. Belki sen böyle seyler söylemeye alışmış olduğun için sana hakaret gibi gelmeyebilir ama bunlar insanların alınacağı şeyler.[/quote]
Hmm guzel bunları gorebilmen de,peki en basta kendin benim yazdıgım seylerin arasından secip cıkıntı olmak icin yazdıgın cevaba birsey yokmu?
Bir düşünürümüz demiş ki :)
"Belki sen böyle seyler söylemeye alışmış olduğun için sana hakaret gibi gelmeyebilir ama bunlar insanların alınacağı şeyler."
;)
[quote name='scen' post='143167' date='Aug 9 2007, 17:11 PM']Hmm guzel bunları gorebilmen de,peki en basta kendin benim yazdıgım seylerin arasından secip cıkıntı olmak icin yazdıgın cevaba birsey yokmu?
"Belki sen böyle seyler söylemeye alışmış olduğun için sana hakaret gibi gelmeyebilir ama bunlar insanların alınacağı şeyler."
;)[/quote]
Scen tebrik ederim çok zekisin ve bizi söz söyleyemeyecek durumda bıraktın fakat amacına ulaştıysan susabilirmisin biraz
[quote name='scen' post='143167' date='Aug 9 2007, 17:11 PM']Hmm guzel bunları gorebilmen de,peki en basta kendin benim yazdıgım seylerin arasından secip cıkıntı olmak icin yazdıgın cevaba birsey yokmu?
;)[/quote]
Sen yazdığım şeyde ne hakaret görüyorsun? Sence ttnetten üst mevkiili biri bunu okur mu? Seninle dalga mı geçtim ttnetten birinin bunu okuyacağını sanıyor diye?
  • Author
[quote name='Bhaalspawn' post='143169' date='Aug 9 2007, 17:16 PM']Sen yazdığım şeyde ne hakaret görüyorsun? Sence ttnetten üst mevkiili biri bunu okur mu? Seninle dalga mı geçtim ttnetten birinin bunu okuyacağını sanıyor diye?[/quote]
Ben bilmiyormuyum okumayacagını,bu yuzden umarımı kullanıyorum ama hala sanmam diyorum bak dikkat!Verdigin cevap ters.emotelara dikkat...!
[quote name='scen' post='143170' date='Aug 9 2007, 17:19 PM']Ben bilmiyormuyum okumayacagını,bu yuzden umarımı kullanıyorum ama hala sanmam diyorum bak dikkat!Verdigin cevap ters.emotelara dikkat...![/quote]
Verdiğim cevabın ters olduğunu düşünüyorsan özür dilerim. Terslemek için yazmamıştım. Bunu düzgün bir şekilde söyleseydin hiçbir şey uzamazdı ben özür dilerdim olur biterdi.
Guest
This topic is now closed to further replies.