Jump to content
Posted
WT'deki arkadaşlarımızın mutfakta neler yapabildiklerini merak ettm..Ben sadece makarna, sosis falan gibi yapması kolay şeyleri ypabiliyorum..ya siz?

Ekleme: Ya konuyu "Sosyal" forumuna açıcaktım ama benim o forumda topic acmaya yetkim yokmuş neden olabilir?

Edited by Jah'rakal

Featured Replies

Sosyal bölümü yalan oldu :) Belki ondan olabilir :)

Mutfakta malesef çok kötüyüm.

Varım yağım hazır yemekler.
cok ii makarna yaparım yesil makarna hemde :)
valla ben genelde evde yannızken materyaller varsa bi tost yapıorum yoksa aç kalıorum :D benim mutfakta iyiliğim yeme konusundadır :D
[quote name='fenerli' post='33496' date='Jun 12 2006, 07:44 PM']
Yumurta kırmadım hayatımda kırmayıda düşünmüyorum :)
[/quote]
üniversite hayataının nasıl geçeceğini gerçekten çok merak ediyorum :D
canımın istediği herşeyi yapabilirim ama iş bulaşıkların ve mutfağın durumuna bağlı yani bulaşık yığılmışsa dışarıdan söylemek en güzelidir B) onun dışında çoğu yemeği yapabilirim ;)
Sadece isim verin yeter bana Absurd kulturlerın yemeklerını bılmıyorum bastan soyluyumde....
En iyi yaptıgım Salata-Karnıyarık-Kahvaltı Sofrası....
Bu konuda iddalıyım..
[quote name='kelemvor' post='33517' date='Jun 12 2006, 08:37 PM']
canımın istediği herşeyi yapabilirim ama iş bulaşıkların ve mutfağın durumuna bağlı yani bulaşık yığılmışsa dışarıdan söylemek en güzelidir B) onun dışında çoğu yemeği yapabilirim ;)
[/quote]
Dışardan söylemek tehlikelidir alışkanlık yapar sonrada bi mani cıkana kadar o bulaşık orda kalır :)
Mutfakla aram iyi değildir hazır yemege talim ediyoruz şimdilik
[quote name='SLaM' post='33510' date='Jun 12 2006, 08:17 PM']
üniversite hayataının nasıl geçeceğini gerçekten çok merak ediyorum :D
[/quote]

Bi manita bulup ona yaptırcam herşeyi :D
[quote name='fenerli' post='33565' date='Jun 12 2006, 10:14 PM']
[/quote]
yavaş bul :lol:

[quote name='kelemvor' post='33517' date='Jun 12 2006, 08:37 PM']
[/quote]
artızı kes <_<
walla evde hemen hemen hep ben pilav yaparım onun dışında pek bi yeneteğim yok :D

(yanlışlıkla kardeşimin hesabından yazmışım ben Yuqu :rolleyes: )

Edited by Greshi

Valla çok güzel yemek yaparım.. Muıtfaktaki başarım iyidir yani :D taze fasulye, kuru fasulye, pilav, karnıbahar, patlıcan etli yemekler çok çeşit yaparım ama tabi hiç denemediklerim vede üşendiklerim var.. mesela yaprak sarmasına bayılırım ama 1 kere elimi sürmedim :D Bide bunların dışında öğrenciyken aç kaldığımda mutfakta kalan maddeleri birleştirip yemek uydurma yeteneğim vardırki gurur duyarım :D
Yemek iyi yaparım valla.Bir iki yemek denemem başarısızlıkla sonuçlandıysa da iyiyimdir :D Özellikle iyi kısır yaparım :D
[quote name='EleCtrO' post='33619' date='Jun 12 2006, 11:37 PM']
Bide bunların dışında öğrenciyken aç kaldığımda mutfakta kalan maddeleri birleştirip yemek uydurma yeteneğim vardırki gurur duyarım :D
[/quote]
Bu yetenek bütün öğrencilerde vardır yahu sana has değil :P
[quote name='fenerli' post='33565' date='Jun 12 2006, 10:14 PM']
[/quote]
Manitaya gerek yok.Çoğu kız duygu sömürüsüne dayanamaz ben çok pasta börek yaptırdım :D
Domates soslu makarna + şalgam :) .Süper yaparım bunları.Her gün olsa her gün yerim :D
BAk acıktım sabah sabah
bizim ewde yasamak için herkes yemek yapmayi bilmek zorunda :)
40 çeşit makarna, hemen hemen her türlü sulu sebze yemeği, pilav, menemen, köfte, balık, müthiş salatalar, tost, yumurta... :D Beni alan yaşadı :P
[quote name='Pun©tualazrael' post='33692' date='Jun 13 2006, 11:07 AM']
40 çeşit makarna, hemen hemen her türlü sulu sebze yemeği, pilav, menemen, köfte, balık, müthiş salatalar, tost, yumurta... Beni alan yaşadı
[/quote]

40 çeşit mi.... :rolleyes:
Ciddimisn :D
Ben çok severim makarnayı :P

Edited by Olorin

et olsun yeter, her türlüsünü yaparım, ah bi ahtapot güveç yaparım, üzeri kaşarlı, parmaklarınızı yersiniz, et, tavuk, balık, bilumum kabuklular, yani yaşayan ve yaşamış olan herşey favori yemeğimdir.