Jump to content
Posted
WT'deki arkadaşlarımızın mutfakta neler yapabildiklerini merak ettm..Ben sadece makarna, sosis falan gibi yapması kolay şeyleri ypabiliyorum..ya siz?

Ekleme: Ya konuyu "Sosyal" forumuna açıcaktım ama benim o forumda topic acmaya yetkim yokmuş neden olabilir?

Edited by Jah'rakal

Featured Replies

[quote name='Pun©tualazrael' post='33692' date='Jun 13 2006, 11:07 AM']
40 çeşit makarna, hemen hemen her türlü sulu sebze yemeği, pilav, menemen, köfte, balık, müthiş salatalar, tost, yumurta... :D Beni alan yaşadı :P
[/quote]
Ben talibim ben ben :P Ama iyi yapıyorsan.Bir kız arkadas güya mantı yaptı bize vücudunun sağ tarafı full un idi kızın mantı da yencek gibi değildi.Ona benzemiyosundur isallah :P
Çoğu yemeği yaparım, yapmakla kalmaz yenilerini yaratırım ama canım isterse.

Garnitürlü pilav üzerine ince kıyılmış kavrulmuş dana yüreği en yapmayı en sevdiğim yemektir.

Bu arada mlekor iyi kısır yaparım demiş bi anlatsana mle nasıl yapıyon ? Merak ettim aynı mı yapıyoz diye ...
[quote name='iLeTaLiS' post='33796' date='Jun 13 2006, 04:40 PM']
Çoğu yemeği yaparım, yapmakla kalmaz yenilerini yaratırım ama canım isterse.

Garnitürlü pilav üzerine ince kıyılmış kavrulmuş dana yüreği en yapmayı en sevdiğim yemektir.

Bu arada mlekor iyi kısır yaparım demiş bi anlatsana mle nasıl yapıyon ? Merak ettim aynı mı yapıyoz diye ...
[/quote]

Anaa ilet.SEni de mi alan yaşadı yoksa :P
  • Author
Valla ben hiçbişe yapamıyorum..(öğrenirim belki ilerde daha yaşım 16 annemden başkasının yemegini yedigim cok nadir :D ) ama bi kızın yaptıgı sarmayı falan yemek daha bi başka olur heralde ya :)
40 çeşit makarna, hemen hemen her türlü sulu sebze yemeği, pilav, menemen, köfte, balık, müthiş salatalar, tost, yumurta... Beni alan yaşadı

Aha ben seni vallahi billahi erkek sanıyordum. İçimdende allah allah adama bak resmine ne koymuş diyordum neyse :) Ne varsa hazırda hepsini kızartabilirim ekmek arası soğuk herşeyi yapabilirim ayrıca dışardan yemek isteme konusunda süperimdir :)

Bu arada içinde 6 tane malzeme olan omlet yapabilirimki bunu çok az sayıda insan başarmaktadır tadı bozabilirsiniz çünkü :)
6 malzeme olan onlet mi desene bende o ınsanlardan bırıyım....
Siz sadece ne yemek istediğinizi söyleyin....
walla çok güzel pizza yaparım, makarnam güzeldir, kek falan yaptığım olmuştur, güveçte yapmışımdır, çok güzel sac tava yaparım (blacksmithingle değil cookingle)menemenimin üstüne yoktur bizim buralarda tırşik diye güveç benzeri yemk var onuda yaparım sosis tost falan çabuk yapılabilen herşeyi yaparım ve yerim (kimseye de vermem :D ) genel olarak bizim evde de yaşamak için cooking 300 olmalı :)

bide pikniklerde çok güzel mangal yaparım ama o mutfağa girmiyo :lol:

Edited by Greshi

baştakileri okuyunca kendimi tek zanettim bi an.....allahtan mlekor ilet electro ve diğer arkadaşlar yapmayı biliomuş B) yumurta kırmışlığım vardır bu arada. hatta iki elle kıramıyorum artık B)
[quote name='Greshi' post='33906' date='Jun 13 2006, 08:38 PM']
walla çok güzel pizza yaparım, makarnam güzeldir, kek falan yaptığım olmuştur, güveçte yapmışımdır, çok güzel sac tava yaparım (blacksmithingle değil cookingle)menemenimin üstüne yoktur bizim buralarda tırşik diye güveç benzeri yemk var onuda yaparım sosis tost falan çabuk yapılabilen herşeyi yaparım ve yerim (kimseye de vermem :D ) genel olarak bizim evde de yaşamak için cooking 300 olmalı :)

bide pikniklerde çok güzel mangal yaparım ama o mutfağa girmiyo :lol:
[/quote]
tırşik ne ola ki? :)
Sadece çay yaparım onunda neden se hiç tadı olmaz tabir-i caizse mutfağın yerini bilmem annemde sözlümde sokmaz beni mutfağa hee çok güzel masa toplarım ama :)