Jump to content
Posted
Ya arkadaşlar en son msn me dün girmiştim , şimdi girmeye çalıştığımda şifremi yemedi bende çok denedim bi türlü giremedim en sonda allahtan gizli sorumu zorlada olsa hatırladım ve yeni şifre yarattım bir baktım o güzelim 200 kişi olan listede tek bir dahi insan evladı kalmamış bide nicke "Yalan Dünya" yazmışlar iyimi allahım ya acayip tav oldum burdaki dostlarıma sesleniyorum yeni msnmi alsınlar ;

buraksahin1914@hotmail.com :( bittim bennnn

Featured Replies

• Author
beni daha çok düşündüren bunu kimin yapabileceği.
evet arkadaşlar kişi listenizi kaydedin,
bu sıralar çok arkadaşımın başına geldi ben de sıradamıyım acaba demeye başladım, ama tesadüftür belki.. :D
yine de nolur nolmaz kaydedin listeleri
  • Author
Çok feci yıprattı biri beni ueh :D
[quote name='CarpathiA' post='34365' date='Jun 15 2006, 03:08 PM']
Çok feci yıprattı biri beni ueh :D
[/quote]

eahha koptum :D
  • Author
Dostlarım evet sonunda olayı çözmüş bulunuyorum sözlüm listemdeki kızları kıskandığı için bütün listeyi hiç üşenmeden tamamen ortadan kaldırmış :( öfff ya bide pis pis sırıtıyo :( . Neyse bende özel meselelerim yüzünden işgal ediom hadi eywallah herkeşleri beklerim msn me :D
Geçmiş olsun yanlız birinden dosya aldıysan o dosya senin bilgisayarındadır ordan tekrar hackleyebilir seni format şart banada olmustur dikkat et derim avastı dene birde.
  • Author
euheue son mesajımı okumadın sanırım :D Hacker sözlümmüş :D
muahuahua :D kıskançlık kötü bişey tabi :S bazılarında hastalık şeklinde oluyo onlardan korkmak lazım O.o geçmiş olsun tekrar

Edited by IsAnd0r

baba büyük geçmiş olsun yha 200 kişi kolay diil :D ayrıca ne sözlün varmış öyle amma seviyo demekki bu kadar kıskanmış :D

ama ben bişi anlamadım ilk başta dedinki listemde tek kişi kalmamış dedin sonrada sözlüm bütün kız msnlerini silmiş dedin...

yani listendeki 200 kişide kız mıydı yoksa ben mi yanlış anladım :blink:
gıcık herifler insanlarin msnlerini almayı meslek edinmişler işleri yok sanki acizler

Edited by armanaltug

[quote name='armanaltug' post='34777' date='Jun 16 2006, 07:42 PM']
gıcık herifler insanlarin msnlerini almayı meslek edinmişler işleri yok sanki acizler
[/quote]
sen direk ilk mesajamı yorum yaparsın bea :lol:

dur seni yıpratalım biraz spamlarla carph ;)
sen yanlış anlamışsın sözlüsü tek tek hangisi kız hangisi erkek diye uğraşamam diye sanırım hepsini kökten silmiş :lol:
hehe tabiki erkekler kankadır ama kızlardan korkulur valla ne yapcakları hiç belli olmaz (forumdaki kızlar alınmasın :D)
  • Author
[quote name='esperanza' post='34771' date='Jun 16 2006, 07:21 PM']
baba büyük geçmiş olsun yha 200 kişi kolay diil ayrıca ne sözlün varmış öyle amma seviyo demekki bu kadar kıskanmış

ama ben bişi anlamadım ilk başta dedinki listemde tek kişi kalmamış dedin sonrada sözlüm bütün kız msnlerini silmiş dedin...

yani listendeki 200 kişide kız mıydı yoksa ben mi yanlış anladım :blink:
[/quote]

yok baba ya kızlar vardır diye eline ne geçmişse silmiş :D Kaç yıllık msn di nese :D
yazık olmuş ne diyelim :D ama burdan çıkarılması gereken ders nedir??? :D listeyi her hafta kaydetmek ne olur ne olmaz dünya hali bak başına neler gelmiş kardeşim :D

Edited by esperanza