Jump to content
Posted
Ben 20 günlüğüne aranızda yokum tatil sebebiyle...Memlekete uzun süredir gitmiyordum bi gidiyim dedim siz nerelere gidiyosunuz yazın bakalım... DC'ye ve tüm oyunculara iyi oyunlar...

Featured Replies

benim valla idmanlar var haftada 4 gün :( gerçi üzülmüyorum annemler gitcek ben evde yalnız kalcam :D:D ohhh süper olcak valla kafamı dinlicem bi kaç hafta böyle oluncada onlar çağırsa bile gitmem :D
2 yıldır tatil yapamıyorum çünkü YAZOKULU na gidiyorum <_<

ama artık yeter yaz okuluna rağmen marmaris çubucak da bi hafta çadır jampı yapacağım :angry:

üstüne de fethiyeye gideceğim yeter artık bende insanım B)
  • 2 weeks later...
arkadaşlar bende artık aranızda yokum butun bi yazımı pc basında gecıremem denız gunes dısco bizi bekler şimdiden herkeze İyi tatılller !!
para olursa antalya - alanya arasi secim yapcaz... bizim eski acemi pri ile kacalim diyoz guneye... bakalim hayirlisi...
Sentel antalyaya gidersen Nebula cafeye git orası wt wowcuların yerıdır şu anda orjinaldeler ama olsun :)
(istersen adresi verebılırım .. )

show sende merak etme canım konser için izmire gelıcem :)

Edited by Mavi

[quote]Sentel antalyaya gidersen Nebula cafeye git orası wt wowcuların yerıdır şu anda orjinaldeler ama olsun [/quote]

valla tatile gidersem WQW gormek istedigim en son sey olur...
çeşmede deniz e 100 metre uzaklıkda 3 katlı müstakil kocamman bir villa bana ait istediğim zaman gidebilirim B) :rolleyes:
[quote name='Shadowfury' post='40291' date='Jun 28 2006, 05:05 PM']
adres wer geliom
[/quote]

seni almamki :lol: :lol: :o
"Staj"ında bu"staj" ı bulanında "staj yapmak zorunlu" diyenin de ... :P
yok daha 2 buçuk haftam var staj biticek belki sonra ist. ama düşük ihtimal :)
[quote]valla tatile gidersem WQW gormek istedigim en son sey olur...[/quote]

maksat tanışıp guzel vakıt gecırmek :)
[quote]maksat tanışıp guzel vakıt gecırmek [/quote]

oke, gelirsem eger aklimda... bi cayini icmeye gelirim...
bakalım belki fethiye belki kusadası belli olmaz :D :P :)