Jump to content
Posted
Yine bi' build hazırlamışken belki yetkili biri görür diye söylüyorum. Ana sayfadaki Diablo kısayollarından "Class Rehberi" yanlış link olmuş her tıkladığımda D2-Destek bölümüne gidiyor biri düzeltirse onu çok sevinirim :)

[color="#4169E1"][b][size=4]T[/b]rapsin[/size][/color]

Fire ve Light skilleri sayesinde pek kesemeyeceği monster olmayan ve yüksek Light Damage'e sahip olan bir karakter. Özelliklede Death Sentry sayesinde hem Corpse Explosion yapan bir karakteri kim istemezki :)

[color="#00BFFF"][size=4][b]S[/b]kills[/size][/color]

Fire Blast: 20
Shock Web: 20
Charged Sentry: 20
Lightning Sentry: 20
Death Sentry: 20
Burst of Speed: 1
Fade: 1
Weapon Block: 1
Shadow Master: 1
Mind Blast: 1
Cloak of Shadow: 1

[color="#00BFFF"][size=4][b]S[/b]tats[/size][/color]

Strenght: En fazla 50 Str vermeniz yeterli.
Dexterity: Bi 50 Dex'te buraya verin.
Vitality: Geriye kalan herşey buraya.
Energy: 0

[b]Assasin Frames:[/b]

Assassin
FHR Frames
0% 9
7% 8
15% 7
27% 6
48% 5
86% 4
200% 3
4680% 2

Assassin
FCR Frames
0% 16
8% 15
16% 14
27% 13
42% 12
65% 11
102% 10
174% 9

[b][color="#FF0000"]Not:[/color] Certain items will allow a player to lower an enemy's resistances and/or heighten elemental damage. These items will not function with most traps as some traps are minions of the character and the damage is not generated directly from the character in question. (http://www.battle.net/diablo2exp/skills/assassin-traps.shtml)

Yani -enemy's resistances (Rainbow Facet, ...) ve + elemental damage (Ormus' Robes, ...) gibi özellikler Assassin Traps Skill'lerinde işe yaramaz. Sadece Fire Blast ve Shock Web Skill'lerinde işe yarar !

Ayrıca Trap koyma FCR ile değil IAS ile hızlanır.

Trap-Laying EIAS Table:
[quote]EIAS Fpa EIAS Fpa
-30 23 0 15
-29 22 8 14
-26 21 15 13
-23 20 24 12
-19 19 34 11
-15 18 47 10
-10 17 61 9
-5 16[/quote] [/b]

[color="#00BFFF"][size=4][b]I[/b]tems [/size][/color]

[b]Weapons[/b]

Bartuc's Cut-Throat
3 Traps Skill Claws

[b]Armor[/b]

Treachery
Skin of the Vipermagi

[b]Helms[/b]

Harlequin Crest
Rare Circlet

[b]Gloves[/b]

Magefist
Slinet Shadow

[b]Belts[/b]

Arachnid Mesh
Thundergod's Vigor
Verdungo's Hearty Cord

[b]Boots[/b]

Waterwalk
Sandstorm
Shadow Dancer

[b]Rings[/b]

Raven Frost
Wisp Projector
The Stone of Jordan
Bul-Kathos' Wedding Band

[b]Amulets[/b]

Mara's Kaleidoscope
3 Traps Skill + 10 FCR Amulet

Edited by Sacreneous

Featured Replies

ben battle netteyken trapsinler çok işe yarıyordu. hem yoran bir char değil hem de toplu halde hasar verirdi. kullanışlı bir class
  • 3 weeks later...
nm defensive merc en ideali oluyor. bu buildi fire blast yerine shadow warrior la yapanlar da oluyo, o da guzel bi alternatif aslinda, tabi kesemedigi yerler oluyo ama yatmasi daha zor oluyo, cunku warrior baya guclu oluyo, yaratiklarin onune atinca baya ciddi bi sure kazandiriyo, kesebilirmiyim kacmalimiyim kararini verebilmek icin.:D
  • 1 month later...
skiller bana gore $oyle dei$tirilse ii olur ztn assasinde immo problemi olmuo (immonun olduqu yerde DS ba$lar)fire blast 20 lemek yerine block $ansını 60 a cikarana kadar weapon block skiline verebilirsiniz ki cok daha saqlam olduqu kanaatindeyim geri kalan fire blasta 3-5 skill verdimi ztn onun damage 1 k yi buluo cikan immo lightlara dikkat edersek hemen hemen hepsinin fire absordu yok denilcek kadar az(kaldiki soullarin fire absordu hic yok) oda mi olmadi atarsin DS yi (death sentry) light might kalmaz ortamda :)
[quote name='DeViLMaYCrY' post='162332' date='Oct 9 2007, 22:06 PM']skiller bana gore $oyle dei$tirilse ii olur ztn assasinde immo problemi olmuo (immonun olduqu yerde DS ba$lar)fire blast 20 lemek yerine block $ansını 60 a cikarana kadar weapon block skiline verebilirsiniz ki cok daha saqlam olduqu kanaatindeyim geri kalan fire blasta 3-5 skill verdimi ztn onun damage 1 k yi buluo cikan immo lightlara dikkat edersek hemen hemen hepsinin fire absordu yok denilcek kadar az(kaldiki soullarin fire absordu hic yok) oda mi olmadi atarsin DS yi (death sentry) light might kalmaz ortamda :)[/quote]

DS (death sentry) ile hell de 1 tane bile soul kesemessin....yada herhangi bi light immu kesemessin

bırak light immuyu normal light bi yaratık bile kesemessin....

nm de dersen tamam kesebilir...

bildiğim kadarı ile fire blasta verdiğin skiller DS yi çok daha güçlendiriyor....

fire blast fullenmeli..kanaatimce kalan en son skiller de weapon block a verilebilir..
[quote name='lordzagor' post='163798' date='Oct 14 2007, 16:29 PM']DS (death sentry) ile hell de 1 tane bile soul kesemessin....yada herhangi bi light immu kesemessin

bırak light immuyu normal light bi yaratık bile kesemessin....

nm de dersen tamam kesebilir...

bildiğim kadarı ile fire blasta verdiğin skiller DS yi çok daha güçlendiriyor....

fire blast fullenmeli..kanaatimce kalan en son skiller de weapon block a verilebilir..[/quote]

sen kanaaitimce diosun ben yaptiqimdan biliorum :) exp cdlerini aldiktan sonra sadece assayla oynadim ve her$eyini biliorum merak etme :) soul tabiki kesemessin ama fire blasta 1 verdiqinde yukardada belirttiqim gibi 1k damage kadar yukselebilio (+all skill)ve soullarin fire resistanci yok 1 tanesini scrolla kesip dierlerinin hepsini indiriosun :) (DS FİRE $eklinde patlio) ...
[quote name='DeViLMaYCrY' post='164544' date='Oct 16 2007, 15:20 PM']sen kanaaitimce diosun ben yaptiqimdan biliorum :) exp cdlerini aldiktan sonra sadece assayla oynadim ve her$eyini biliorum merak etme :) soul tabiki kesemessin ama fire blasta 1 verdiqinde yukardada belirttiqim gibi 1k damage kadar yukselebilio (+all skill)ve soullarin fire resistanci yok 1 tanesini scrolla kesip dierlerinin hepsini indiriosun :) (DS FİRE $eklinde patlio) ...[/quote]

kanaatimce derken geri kalan skilleri veapon blocka verilebilir i kast ettim bak sende yanlış anlamışın :))))))

şimdi oldu anlaşıldı ben yanlış anlamışım sandımki sadece DS ile soul immu veya light leri kesicen sandım... <_<

fire blasta verilen her 3 skill DS ye 1 skill vermiş gibi faydası olduğunu belirtmek isterim...

illa fire blast fulleyin anlamı çıkmasın ben her zaman fullerim bu tabiiki benim tercihim renkler ve zevkler misali :lol:

ben full damageden yanayım :rolleyes:

farklı bir assasin de var full shadow mastery ve kesemeyeceğin yer yok fireye de 10 skill veriyon biraz karışık bi ara anlatırım

Edited by lordzagor

Elemental(storm) druid için statlar nasıl olmalı? Skiller zaten fix, tornado cyclone armor gibi tüm storm skilleri fullenecek ama statlardan emin değilim. şuan mana sorunu yaşamıyorum (energy 60), str de giymek istediklerim için yeterli ama mesela storm druidin block şansı kaç olmalı, yani nekadar dex vermek gerek? Hellde tüm resistlerim 75 ve meleere de kolay kolay yakalanmiyorum(cold im. olanlar hariç) %50 block sizce yeterli mi, yooksa biraz daha arttırmak mi gerek?
[quote name='Canbass' post='166193' date='Oct 23 2007, 19:11 PM']Kalkan olarak ne önerirsin peki? Ona göre kaç dex vereceğimi bileyim.[/quote]
hem wow hem diablo hemde o dragon danmı oynuyosun :o :P
Wowu bıraktığımdan beri diablo oynuyorum :) 9Dragons zaten alışkanlık yaptı, az da olsa düzenli giriyorum.
stormshield iyi gider yani en iyisi odur mevcutsa
walla bnm asamda bot her zaman aldur (heal stamina plus) malum stamına asada essek gibin + (%40 fast run walk) ki bu bence asada dmg den sora gelen en onemlı sey burst e fazla gerek kalmıyor fade ile res de werebiliyosun tabi bu bnm gorusum...