Jump to content
Posted
[center][url="http://www.youtube.com/watch?v=zEax1mJhJQ0"]#Tıkla İzle#[/url][/center]
Fake gibi ama bilemiycem. Arkadan birisi sesle ordan soleyince yonlediriyo filanmi acaba.

Featured Replies

İki seçenek var:

1. Adamlar aşmış dev boyutta bir dokunmatik ekranla sesli komut sistemini birleştirmiş

ya da

2. Adamlar aşmış... Perdeye görüntü yansıtıp başka biri oyunu oynuyordur ve bizi nasıl kekliyecekler diye kafayı sıyırmışlar :ep:
işte yenı nesıl pclerde bogle olucakmış artık hatta tv ye felan çıkmıştı masanın ustune telefon koyuyosun onu tanıyo felan etrafında msaj kutun resımlerın felan otamatık cıkıyo burdada oyuna uyarlamışlar sesle komut etkıleyıcı olmuş
unıt one ...attack..here :)
Gerçek mi fake mi bilemiyorum ama mause ve klavye ile oynamak daha pratik olur bence
[quote name='CHaoSoFWaR' post='146432' date='Aug 18 2007, 02:34 AM']Gerçek mi fake mi bilemiyorum ama mause ve klavye ile oynamak daha pratik olur bence[/quote]
Yok be öylesi daha güzel gibi duruyo :) monopoly oynargibi wcrft oynamak süper :D ama birinin gelip oyuna karışma olayı var o adamı hasta edebilir :P
  • Author
simdi bole oyun oynarken bu kosullarda cips filanda yenmez... yersen pc den kalkarken oyunun replayni gorebiliriz parmak izleriyle :lol:
  • Author
[quote name='Tassadar' post='146469' date='Aug 18 2007, 03:28 AM']unit 1 diyor
yes diyor ordan orklar
ona koptum[/quote]
turkce si olsa ne var diyecek :ap: