Posted August 17, 200717 yr [center][url="http://www.youtube.com/watch?v=zEax1mJhJQ0"]#Tıkla İzle#[/url][/center] Fake gibi ama bilemiycem. Arkadan birisi sesle ordan soleyince yonlediriyo filanmi acaba.
August 17, 200717 yr İki seçenek var: 1. Adamlar aşmış dev boyutta bir dokunmatik ekranla sesli komut sistemini birleştirmiş ya da 2. Adamlar aşmış... Perdeye görüntü yansıtıp başka biri oyunu oynuyordur ve bizi nasıl kekliyecekler diye kafayı sıyırmışlar :ep:
August 17, 200717 yr işte yenı nesıl pclerde bogle olucakmış artık hatta tv ye felan çıkmıştı masanın ustune telefon koyuyosun onu tanıyo felan etrafında msaj kutun resımlerın felan otamatık cıkıyo burdada oyuna uyarlamışlar sesle komut etkıleyıcı olmuş unıt one ...attack..here
August 17, 200717 yr Gerçek mi fake mi bilemiyorum ama mause ve klavye ile oynamak daha pratik olur bence
August 17, 200717 yr [quote name='CHaoSoFWaR' post='146432' date='Aug 18 2007, 02:34 AM']Gerçek mi fake mi bilemiyorum ama mause ve klavye ile oynamak daha pratik olur bence[/quote] Yok be öylesi daha güzel gibi duruyo monopoly oynargibi wcrft oynamak süper ama birinin gelip oyuna karışma olayı var o adamı hasta edebilir
August 17, 200717 yr Author simdi bole oyun oynarken bu kosullarda cips filanda yenmez... yersen pc den kalkarken oyunun replayni gorebiliriz parmak izleriyle
August 18, 200717 yr Author [quote name='Tassadar' post='146469' date='Aug 18 2007, 03:28 AM']unit 1 diyor yes diyor ordan orklar ona koptum[/quote] turkce si olsa ne var diyecek :ap:
Fake gibi ama bilemiycem. Arkadan birisi sesle ordan soleyince yonlediriyo filanmi acaba.