Jump to content
Posted
Yarın öss'ye girecek olan arkadaşlara başarılar diliyorum.Umarım hepiniz istediğniz yerleri kazanırsınız. :)
  • Replies 52
  • Views 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

evet arkadaşlar umarım hepinizin dilediği gibi olur :)

[color="#6600CC"][b][size=4]başarılar[/size][/b][/color]

no stress no panic
Teşekkür ederiz efendim :)

Umarım istediğimiz puanı alırız.
Evet arkadaşlar!!! Yarın ÖSS sınavına girecek bütüüün arkadaşlara başarılar dilerim.Bu gün malesef erken yatacaksınız sizinle fazla oynayamayacağız; gerçi bende erken yatmak zorundayım.Sınava girmeyeceğim ama???? mecburiyetten:):)

Edited by karatr

öss sınavı ....

benim ingilizcem üstün seviyede olmasına rağmen sınava girerken heyecan yüzünden 3-4 almışlığım oluyor...

heyecanı atlamayı çalışın gerisi faso fiso
[quote name='Tidus' post='35264' date='Jun 17 2006, 07:57 PM']
benim ingilizcem üstün seviyede olmasına rağmen sınava girerken heyecan yüzünden 3-4 almışlığım oluyor...
[/quote]
Ben şahidim :D
hepinize basarilar...sinavda WQW'u düsünün ODTÜ bilgisayar mühendisliği kazanırsınız :D

Edited by informal

bizim daha çook var ama :P neyse sınavınızda hepinize başarılar kolay gele eğer istediğiniz olmazsa Cem Yılmazın şu sözünü hatırlayın Yerleştirme Sınavı bu :D
valla içimde kazan1cam gibi bir his var.
ama fazlada takmiom .
sadece tek laf " çalisan kazansin,sallayan degil"
lise1 konularına çalışmak sizin için zor olmuştur şanssız bi nesilsiniz..biz hazırlıklı giricez :)
arkadaslar gene bir aile olduğumuzu gösterdik hepiniz saolun insallah kazanacaz.....

Edited by Gökhan

gecen sene ne guzel makarasına girmiştim hiç streste yoktu bu sene ciddiye aldık adamı sınır stres bastı <_<
aynen kazancam gibi bi hisde var bide korku var heyecan ne ararsan var :)
hepinize başarılar arkadaşlar. no stres full başarı :P
ossyi icad edeni bi kere yakalamak lazım.. insallah degisir su sistemde siz bari cekmezsiniz bizim cektiklerimizi.. Allah yar ve yardımcınız olsun...