Jump to content
Posted
Yarın öss'ye girecek olan arkadaşlara başarılar diliyorum.Umarım hepiniz istediğniz yerleri kazanırsınız. :)
  • Replies 52
  • Views 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

başlık iyi olmuş. tebrik ederim. yarınki sınavda başarılar arkadaşlar.....umarım güzel haberlerinizi alırız......B)
Öss ye girecek olan Tüm arkadaşlara başarılar. İnşallah herkes gönlünün istediği yeri kazanır.
[quote name='Hmana' post='35286' date='Jun 17 2006, 08:08 PM']
Amin demeyi unutmayın :D
[/quote]

Amin.. :P Hehe yarın bende öss'ye girecem istanbul üniversitesi yabancı diller bölümünde orada girecek bi wt'ci arkadaş çıkarsa öss'den sonra konuşup streste atarız iyide olur hani.. :D
allah bi daha öss göstermesin bize. :)
ben iki defa girdim. birincisinde çok heyecan yapmıştım. ikincisine sırf heyecansız nası olcak aceba diye geyiine girdim ama geyii bile kötü :)
herkese başarılar...
WQW OYNAYIPTA SIVAVA HAZIRLANMAK ZORDA OLSA
SIVAVA GİRECEKLERİN ALLAH YAR VE YARDIMCILARI OLSUN
şu sıralar ter döküyorlar sanırım. şansları kendilerine güler umarım diyeceğim ben, çünkü öss %80 şansa dayalı bir sınav.
evet şans çok önemli, umarım yapabildikleri yerlerden ağırlıklı çıkmıştır sorular :rolleyes:
  • Author
[quote name='kelemvor' post='35588' date='Jun 18 2006, 10:28 AM']
evet şans çok önemli, umarım yapabildikleri yerlerden ağırlıklı çıkmıştır sorular :rolleyes:
[/quote]

Umarım :rolleyes:
arkadaşlar geçmiş olsun öss filan kalmadı artık :D
hayırlı biyerleri kazanırsınız inşallah ...
hadi bakalım sınava giren herkese hayırlı olsun.. hepiniz istediğiniz yerleri kazanırsınız inşallah :)
ahh ahh yaktı beni fen2 sosyalim için harcayacağım zamanıda yedi bi güzel üstüne fen2de tonla yanlış :(

pc ye ayırdığım zamanı derse ayırsaymışım bölge birincisi çıkardım heralde :P

Edited by YuquaiLon

Hee bende girdim laaa öss ye hülen türkçe ile sosyal kolaydıda matematikten 5 soru fenden 10 soru yaptım gerisini full boş bıraktım yani öss yide yıprattık anlıcanızzz :D Ben bu öss yi çıkaranın ellerindenöpeyim iyimi yan tarafımdaki kız streçten 2 defa kustu laaa berbat bi öss sınavıdı meslek lise mezunu olduğum için tabi ilk bölümü yaptım sadece ondan koca okulda çıkan 5. adamdım :D hEHE amacım ilk çıkmaktı ama rekoru egale edemedim.11.15 de çıktım sınavdan keza 9.30da başladı euheu
Hehe bende 11:20'de çıktım sınavdan ama full yapmış ve hepsini kontrol etmiş olarak bi çıktım dışarısı ana baba günü ilk ben çıktım heralde herkes: yeenim bişe soracağdım nası geçti sınav kolaymıydı yapabildinmi bizim kızda girdi sınava daha çıkmadı..Falan dediler noluoz oldum bende..Bumuymuş yani öss dedim kısacası yemişim ösünü sesini bee.. :D
eee kim kazanıo o zmn bilkent-bilgisayar mühendisligini :)
Yahu öss de 5-(-2+3) diye soru nasıl sorulur hala aklım almıo.Adamlar fazla ciddiye almamış galiba mat 1 i falan :) ama mat 2 ile fen 2 harbi kazıkmış gördüm soruları :D

Saygılar...