Jump to content
Posted
Arkadaşlar 1 yıldır güzel sanatlar fakültesine hazırlanıyorum. Pazartesinden(SAATLER KALDI) itibaren tek tek İstanbul'da istediğim ve girebileceğim yerlerin yetenek sınavlarına girmeye başlayacağım.(mimar sinan vs) Kendime çizim konusunda çok da güvendiğimi söyleyemem ya da o kadar heyecanlıyım ki hiç birşey çizemicekmişim gibi geliyor. Bugün gelene kadar "amaaaaan yaparım" diyordum son iki gündür kalbimin ritmi bozuldu stressden. :D

Dua edin ne bileyim başarılar dileyin korkuyorum beni yalnız bırakmayın :lol:

Nasıl sakinleşicem bilmiyorum midem bulanıyo kramplar giriyo imdaaaaaaaaaaaaaaaaat :ep: Başka düşünen ya da girecek arkadaşlara başarılar diliyorum. OOOF ki ne OFFFFFFFF :bx:

Edited by Jadea

• Replies 57
  • Views 6.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

Heyecan iyidir ama stres kötüdür abi strese girme yeter.Bende sınavlara girerken tıpkı senin gibi heyecan belirtileriyle karşılaşıyorum ama girince geçiyo.İnşallah kazanırsın benimde pazartesi sınavım var bende heyecanlandım şimdi yaf :bx:
  • Author
biraz önce hocam aradı baya moral verdi stressimin %50 si gitti valla. Herhalde insanın çekindiği insanlardan destek alması korkunç huzurlu... Derece almaya karar verdim :P :lol:
[quote name='Jadea' post='147548' date='Aug 19 2007, 20:56 PM']biraz önce hocam aradı baya moral verdi stressimin %50 si gitti valla. Herhalde insanın çekindiği insanlardan destek alması korkunç huzurlu... Derece almaya karar verdim :P :lol:[/quote]

Bende demiştim hocanın dediklerinin aynısını ama bizim dediklerimizi takan yok tab :rolleyes: :lol:
Ablamla gurur duyduğumu anladım bi anda yav :) [quote]sonucunda resım cızmek matematık ıster konuyla ılgılı olan arkadaslar dedıklerımı cok ıyı anlıyacaklardır.sadece matematık degıl edebıyattan sosyal bılımlerden ve bunun gıbı unıversıte egıtımınde onemlı olan derslerden anlamayan bi suru ınsan giriyor her yıl[/quote]

İzmir kız lisesi Süper bölümünde FM den girmişti :D burda bunları yazmam biraz tuhaf oldu aslında ama.. :)
[quote name='Isandor' post='147590' date='Aug 19 2007, 22:30 PM']Ablamla gurur duyduğumu anladım bi anda yav :)

İzmir kız lisesi Süper bölümünde FM den girmişti :D burda bunları yazmam biraz tuhaf oldu aslında ama.. :)[/quote]

tamam onaylıyorum sanatçı olabilir :P
Herkesten beklerim Ceyda'dan beklemem :D

Dualarımız seninle başarırsın umarım :)
[quote name='Isandor' post='147590' date='Aug 19 2007, 22:30 PM']Ablamla gurur duyduğumu anladım bi anda yav :)

İzmir kız lisesi Süper bölümünde FM den girmişti :D burda bunları yazmam biraz tuhaf oldu aslında ama.. :)[/quote]

İzmir kız lisesi nerdeydi? Hataydamıydı? :D
  • Author
benimde bölümüm fen matematik ama bunun anlamı sosyalden bişiy olmaz demek değilki, çizmek çok ayrı bir duygu istiyor. Hepsi bu.. :D

Öyle hava falan atmayın :P Neyse şaka yapıyorum da imdaaaaaaaaaaaaaaaat çok az kaldı :D
[quote name='Jadea' post='147603' date='Aug 19 2007, 22:35 PM']benimde bölümüm fen matematik ama bunun anlamı sosyalden bişiy olmaz demek değilki, çizmek çok ayrı bir duygu istiyor. Hepsi bu.. :D

Öyle hava falan atmayın :P Neyse şaka yapıyorum da imdaaaaaaaaaaaaaaaat çok az kaldı :D[/quote]

yusuff yusufff
[quote name='Jadea' post='147607' date='Aug 19 2007, 22:37 PM']kes uleeeeeyn :P[/quote]

tamam kapadım cenemi zaten berbat durumdasın bırde ben gelmıyım ustune :P
FLAş FLAş FLAş;

Sınavı çok iyi geçen Jadea, telefonda sorularımızı yanıtlarken "Dereceye girmeyi beklediğini" iddia etti. Sesinden çok mutlu olduğu belli olan Jadea'yla detaylı röportaj yapmak üzere muhabirimiz Tyrael az sonra atölyeye gitmek üzere yola çıkacak. :P Detaylar için bizi izlemeye devam edin... :P
  • Author
huhaha süper geçti :) herkese teşekkürler başarılar dileyen :) yupppii:)
Helal Ceyda, ünlü olunca tanımazsın artık bizi :)