Posted August 19, 200717 yr Bilgisayarda çalışan öğrencinin elektrik kesildikten 15 dakika sonraki sorusu; - Elektrik mi kesik? 2- Boş bilgisayar yok mu? - Yok - Hiç mi yok? 3- Word''lü bilgisayar var mı? - Hayır çilekli ve vanilyalı var sadece. 4-Çıkıntı alabilir miyim? (Printerdan çıktı almak için ) - Çıktı versek 5- Çıktılar hep siyah beyaz mı oluyor? - Hayır ara sıra yeşil üzerine eflatun ördek desenli de çıkıyor. 6- 14 numaralı bilgisayar çok salak yaaaaa.... -Rahmetli babasıda öyleydi,babasına çekmiş 7- Bilgisayar alabilir miyim? - Tabi 1 mi olsun, 1,5 mu? 8- Internet geri geldi mi? -Gitti hala dönmedi,kayıp ilanı verdik,aranıyor 9- İçeriye yiyecekle girme lütfen arkadaşım!.. - hemen çıkıcam... - E herhalde çıkacaksın. Yatıya gelmedin di mi? 10- Masa alabilir miyim? - Alışveriş Sitelerinden bulabilirsin 11- Word''un olduğu bir yere oturup yazı yazabilir miyim? - Word''e sor kabul ederse oturursun. 12- Internet hala gidik mi? - Hayır gelik. - Hii?! 13- Bilgisayara disket sokabilir miyiz? - Sebep ? 14- Printer sayfası ne kadar? - 40 bin - 25''di artmış di mi? - Aferin 15- Bir word''lü birde internet''li bilgisayar alabilir miyim? - Ortaya karışık yaptıralım istersen 16- Internet kesik mi? - Kesik - Hepsinde mi kesik? - Hayır.. Sırayla gidiyor..1 kesik 1 bağlı.... 17- Bilgisayarda ne yapabilirim? -Valla bilmiyorum senin yeteneğine kalmış 18- İnternete giricem.. ilk defa geliyorum - Heyecanlı mısın? 19-Yazıcı çalışıyor mu? - Hayır bugün izinli.. - Nasıl yani??? 20- İnternete girmek istiyorum.. Girebilir miyim? - Tabii ama bu kıyafetle giremezsin.. Üstünü değiştirmen lazım 21- Monitörün üzerinde takılı duran kağıt tutacağını gören öğrenci; - Hocam bu dikiz aynası mı? 22- Öğrenci bilgisayar kartı almak için numara soruyor; - 3 ve 4 arasında en iyisi hangisi? - Valla 3.5 ve 3.7 en iyileri... 23- Yer var mı? - Var.. Pencere kenarı mı olsun koridor mu? - Hii?. 24-Bu mouse un niye topu yok??(optik mouse) Alıntıdır... Bunlar özellikle Mustafa abiye gelsin ( Suvari )
August 19, 200717 yr Author [quote name='SLaM' post='147622' date='Aug 19 2007, 23:06 PM']10- Masa alabilir miyim? - Alışveriş Sitelerinden bulabilirsin[/quote] -Masa alabilir miyim ? -Sana bağlı - Buda güzel ama
August 19, 200717 yr bizde caner abi var;çocuk sesleniyo -Abiiii -He -Getay'ya girmiyo -Nail kalk bi bak şuna 5 dk sonra ben -Abi çocuk Cod2 kısayolundan Gta'ya girmeye çalışıyo - :cp: bide çocuklar gelip ben sınırsız açmak istiyorum diyo,Caner abi:''Cafede böyle şeylere izin vermiyoruz'',Çocuk: :ai:
August 19, 200717 yr Author Kız : nasıl görünüyorum ? erkek : önemli değil , herzaman yanımda poşet bulundururum Kız : nasıl görünüyorum ? erkek : istersen camsız devam edelim , hatta en iyisi sen beni listenden sil ! Kız : nasıl görünüyorum ? erkek : waw mükemmelsin ! Kız : tşk ederim erkek : şaka kız şaka , evrimini tamamla sonra görüşelim senle Kız : evet ne düşünüyorsun benim için ? erkek : anne baba akraba mı senin ? Kız : nasıl görünüyorum ? erkek : görmüyom , gözlerimi kapattım! Kız : bak kimseye cam açmam aslında erkek : benim suçum neydi ? Kız : nasılım ? erkek : Sana tel numaramı vermedim değil mi ? Kız : hayır vermedin , neden ? erkek : iyi ! Kız : iyi görünüyor muyum ? erkek : aaa maymun mu besliyon ? bu arada sen nerdesin camerada görünmüyon Kız : hayvan ! ________________________ Buda yeni elime geçti bunlarda güzel
August 19, 200717 yr ben 2 seneye yakın bu işi yaptım genelde bu tarz konusmalar yetişkin insanlardan cıkıyor Çocuklar ise girer girmez parayı peşin verip pc başına geciyorlar tabi zamanları bittiğinde abi 5 dakka dağa demeleri ve tmm dedikten sonra bi 5 dakka daha bi 5 daha insanı sinirlendirmiyor değil :ag:
August 19, 200717 yr [quote name='SLaM' post='147641' date='Aug 19 2007, 23:35 PM']Kız : evet ne düşünüyorsun benim için ? erkek : anne baba akraba mı senin ? Kız : bak kimseye cam açmam aslında erkek : benim suçum neydi ? Kız : iyi görünüyor muyum ? erkek : aaa maymun mu besliyon ? bu arada sen nerdesin camerada görünmüyon Kız : hayvan ![/quote] Hehe iyiymiş
August 19, 200717 yr [quote]Kız : bak kimseye cam açmam aslında erkek : benim suçum neydi ? 18- İnternete giricem.. ilk defa geliyorum - Heyecanlı mısın?[/quote] baya güldüm bunlara
August 21, 200717 yr [quote name='SLaM' post='147622' date='Aug 19 2007, 23:06 PM']2- Boş bilgisayar yok mu? - Yok - Hiç mi yok? 11- Word''un olduğu bir yere oturup yazı yazabilir miyim? - Word''e sor kabul ederse oturursun. 16- Internet kesik mi? - Kesik - Hepsinde mi kesik? - Hayır.. Sırayla gidiyor..1 kesik 1 bağlı.... 19-Yazıcı çalışıyor mu? - Hayır bugün izinli.. - Nasıl yani???[/quote] eheuheh koptum bunlara :ep:
August 21, 200717 yr :ep: :ep: :ep: karnım agrıdı valla gülmekten çok hos gerçekten paylasım için saol slam
August 21, 200717 yr internet cafe diyince aklıma bizim bi abi gelio. karşıdaki kaşınınca bu da kaşınır. tik olmus artık. buna gttik wowda bi tauren açtık. baktım tauren kaşındıkça bu da kaşınıo artık dayanamayıp küfretmeye başladı. charı sildi.
- Elektrik mi kesik?
2- Boş bilgisayar yok mu?
- Yok
- Hiç mi yok?
3- Word''lü bilgisayar var mı?
- Hayır çilekli ve vanilyalı var sadece.
4-Çıkıntı alabilir miyim? (Printerdan çıktı almak için )
- Çıktı versek
5- Çıktılar hep siyah beyaz mı oluyor?
- Hayır ara sıra yeşil üzerine eflatun ördek desenli de çıkıyor.
6- 14 numaralı bilgisayar çok salak yaaaaa....
-Rahmetli babasıda öyleydi,babasına çekmiş
7- Bilgisayar alabilir miyim?
- Tabi 1 mi olsun, 1,5 mu?
8- Internet geri geldi mi?
-Gitti hala dönmedi,kayıp ilanı verdik,aranıyor
9- İçeriye yiyecekle girme lütfen arkadaşım!..
- hemen çıkıcam...
- E herhalde çıkacaksın. Yatıya gelmedin di mi?
10- Masa alabilir miyim?
- Alışveriş Sitelerinden bulabilirsin
11- Word''un olduğu bir yere oturup yazı yazabilir miyim?
- Word''e sor kabul ederse oturursun.
12- Internet hala gidik mi?
- Hayır gelik.
- Hii?!
13- Bilgisayara disket sokabilir miyiz?
- Sebep ?
14- Printer sayfası ne kadar?
- 40 bin
- 25''di artmış di mi?
- Aferin
15- Bir word''lü birde internet''li bilgisayar alabilir miyim?
- Ortaya karışık yaptıralım istersen
16- Internet kesik mi?
- Kesik
- Hepsinde mi kesik?
- Hayır.. Sırayla gidiyor..1 kesik 1 bağlı....
17- Bilgisayarda ne yapabilirim?
-Valla bilmiyorum senin yeteneğine kalmış
18- İnternete giricem.. ilk defa geliyorum
- Heyecanlı mısın?
19-Yazıcı çalışıyor mu?
- Hayır bugün izinli..
- Nasıl yani???
20- İnternete girmek istiyorum.. Girebilir miyim?
- Tabii ama bu kıyafetle giremezsin.. Üstünü değiştirmen lazım
21- Monitörün üzerinde takılı duran kağıt tutacağını gören öğrenci;
- Hocam bu dikiz aynası mı?
22- Öğrenci bilgisayar kartı almak için numara soruyor;
- 3 ve 4 arasında en iyisi hangisi?
- Valla 3.5 ve 3.7 en iyileri...
23- Yer var mı?
- Var.. Pencere kenarı mı olsun koridor mu?
- Hii?.
24-Bu mouse un niye topu yok??(optik mouse)
Alıntıdır...
Bunlar özellikle Mustafa abiye gelsin ( Suvari )