Jump to content
Posted
Arkadaşlar bugün birçok kişi karne aldı :) burdan karne alan arkadaşlar kaça gittiklerini,ortalamalarını bide bişey alıp alamadıklarıı yazarlarsa sevinirim.Merak ettim herkesin durumu nasıl.Ben başlıyayım ben lise 1 e gidiyorum ortalama 4.00 geldi teşekkür aldm :D

Saygılar...

Featured Replies

Benim 3.50 geldi.AMa yine de mutluyum. :D
Çünkü üniversite 4. sınıf öğrencisiyim ve max alabileceğim not zaten 4.00 :P
hepsi 5 matematik 84ten 4 bir puan vermedi(içimden ne kadar küfrettiğimi anlamışsınızdır)
  • Author
[quote]tabrikler kutlarım...[/quote]

Teşekkürler

[quote]Benim 3.50 geldi.AMa yine de mutluyum.
Çünkü üniversite 4. sınıf öğrencisiyim ve max alabileceğim not zaten 4.00[/quote]

Hehehehehe

[quote]hepsi 5 matematik 84ten 4 bir puan vermedi(içimden ne kadar küfrettiğimi anlamışsınızdır[/quote]

Valla yazık olmuş berzax üzüldüm.

Saygılar...
[quote name='Olorin' post='35825' date='Jun 19 2006, 10:35 AM']
[/quote]

hll walla ben daha 1. sınıftayım 2yi zor geçiyoz..gerçi pek çalıştımızda sölenemez... :blink:
[quote name='Felix' post='35830' date='Jun 19 2006, 10:39 AM']
hll walla ben daha 1. sınıftayım 2yi zor geçiyoz..gerçi pek çalıştımızda sölenemez... :blink:
[/quote]

bölüm ne felix bende 2 ye gectim ilk ögretim matematik ögretmenliği okuyom hiç zorlanmadım yaw :blink:
[quote name='Felix' post='35830' date='Jun 19 2006, 10:39 AM']
[/quote]

Takma kafana dostum.Yüksek lisans düşünmüyosan önemli değil ortalama ;)
[quote name='Olorin' post='35825' date='Jun 19 2006, 10:35 AM']
[/quote]
Vay çancı vayyy! :D :lol:
[quote name='Felagund' post='35842' date='Jun 19 2006, 11:22 AM']
Vay çancı vayyy! :D :lol:
[/quote]

Ahahaha :). Neden öle diosun amaaa :rolleyes:
[quote name='Drizzt' post='35820' date='Jun 19 2006, 10:23 AM']
Arkadaşlar bugün birçok kişi karne aldı :) burdan karne alan arkadaşlar kaça gittiklerini,ortalamalarını bide bişey alıp alamadıklarıı yazarlarsa sevinirim.Merak ettim herkesin durumu nasıl.Ben başlıyayım ben lise 1 e gidiyorum ortalama 4.00 geldi teşekkür aldm :D

Saygılar...
[/quote]

10 uzerınden mı 5 uzerınden mı wulf.. sen hesapla benım gold borcumu odesiriz :D:D:D
[quote]Vay çancı vayyy! [/quote]

yanlis demis zaten...

vay inek vaaaaaaaaay....

awhjauhwauhwuhaw :lol:

saka bi yana... okullu isen calisican, ceremesini askerlik bitip geldiginde gorursun yoksa...
  • Author
[quote]10 uzerınden mı 5 uzerınden mı wulf.. sen hesapla benım gold borcumu odesiriz[/quote]

5 üzeriden artık 10 mu kaldı eter :D Senin borcuda hesablarız da senin bana gold borcunmu vardı :)

Saygılar...
[quote name='Sentinel' post='35850' date='Jun 19 2006, 11:52 AM']
yanlis demis zaten...

vay inek vaaaaaaaaay....

awhjauhwauhwuhaw :lol:

saka bi yana... okullu isen calisican, ceremesini askerlik bitip geldiginde gorursun yoksa...
[/quote]

Aha bi de inek olduk :blink:
Bari koyun yapsaydınıs :lol:
Lol konu cidden cok hoş =) Ben bişi alamadım azuahah Kimyacı bana taktı (Klasik bahane) ortalama 3.70 ama asıl ÖSS de ne yaptık arkadaşlar (topic acılmıs olabilir bakmadan yazıyorum acan warsa kusura bakmasın) Ben Fen1 de biyolojiyi full bırakmısın diğerlerini sormayın bile :D