Posted June 20, 200618 yr Selam arkadaslar uzun zamandır ugruyamadım.Beni hatırlıyan varmı dıye bakmaya geldım:) Tanımıyanlarada ıı oyunlar
June 20, 200618 yr Merhaba yan masamda ki şu an tepemde faks çekmeye çalışan garip insan evladı Edited June 20, 200618 yr by Orcolog
June 20, 200618 yr Troll e selam holy e devam Not : ben artık yıne bır shadow priyim ( talentler deiştirdim guıldden atabılırsınız Tipsiz ) AreX
June 20, 200618 yr Author cevap 1 ve 2 deki yazanlar kim:) cok zev zek insanalra benziyorlar neyseki garip bi insanım e sen oda olmadın be orco yazık [quote name='Blackpoison' post='36343' date='Jun 20 2006, 10:56 AM'] Troll e selam holy e devam Not : ben artık yıne bır shadow priyim ( talentler deiştirdim guıldden atabılırsınız Tipsiz ) AreX [/quote] Shodow da alıyoz np:)Ben holy kısmını dolduruyorum zaten alayınıe heal:)Selam arex
June 20, 200618 yr Falla bır suredır yanınzda olamamakla beraber undead vede horde u cok oslemıs bulunmaktayım basımı lock chardakı ınstancelardan kaldırabılırsem gelıp bır Zg run a katılacam bu arada baya zg de nereye kadar geldınız . boss taktıklerı konusunda yardımcı olabılırım
June 20, 200618 yr Seni nasıl unutabiliriz ki imzandaki gibi unutulmayanlardan oldun abi Edited June 20, 200618 yr by SLaM
June 20, 200618 yr vay hakan hoşgeldın dostum senı nasıl unutabiliriz ki birde sana dün slm gönderdim. İnşallah alırsın slm ımı Buarada dün mage charıma girdim seni bekledım ama gelmedın... Neyse sana kızgınım gelınce görüeşeceğiz kendine iyi bak dostum
June 20, 200618 yr [quote name='nightwollf' post='36404' date='Jun 20 2006, 02:15 PM'] vay hakan hoşgeldın dostum senı nasıl unutabiliriz ki birde sana dün slm gönderdim. İnşallah alırsın slm ımı Buarada dün mage charıma girdim seni bekledım ama gelmedın... Neyse sana kızgınım gelınce görüeşeceğiz kendine iyi bak dostum [/quote] Pis satıcı
June 20, 200618 yr [quote name='Orcolog' post='36407' date='Jun 20 2006, 02:19 PM'] Pis satıcı [/quote] prod ayıp ettın şimdi ben neden ayrıldığımı o serverdan uzun uzun anlattım ne ıtem için veya başka bir neden den bende istemezdim 56 level magemı bırakmayı ama soğumuştum o serverdan konuyuda hakan biliyo neyse.. Burası yeri değil hakanı görürsen slm ımı sölersin... senlede konuşuruz... Not: ah proud çeşke herkez benım gibi sadece serverdan ayrılıp bıraksa kimiler item uğruna .... Herzaman yanınızdayım ama şuan başka sorumluluklarım var en yakın zamanda mage mı 60 yapacam kendınıze ıyı bakın...
June 20, 200618 yr [quote name='nightwollf' post='36414' date='Jun 20 2006, 02:37 PM'] prod ayıp ettın şimdi ben neden ayrıldığımı o serverdan uzun uzun anlattım ne ıtem için veya başka bir neden den bende istemezdim 56 level magemı bırakmayı ama soğumuştum o serverdan konuyuda hakan biliyo neyse.. Burası yeri değil hakanı görürsen slm ımı sölersin... senlede konuşuruz... Not: ah proud çeşke herkez benım gibi sadece serverdan ayrılıp bıraksa kimiler item uğruna .... Herzaman yanınızdayım ama şuan başka sorumluluklarım var en yakın zamanda mage mı 60 yapacam kendınıze ıyı bakın... [/quote] Sen hunter kassana mage senin neyine
June 20, 200618 yr [quote name='nightwollf' post='36414' date='Jun 20 2006, 02:37 PM'] prod ayıp ettın şimdi ben neden ayrıldığımı o serverdan uzun uzun anlattım ne ıtem için veya başka bir neden den bende istemezdim 56 level magemı bırakmayı ama soğumuştum o serverdan konuyuda hakan biliyo neyse.. Burası yeri değil hakanı görürsen slm ımı sölersin... senlede konuşuruz... Not: ah proud çeşke herkez benım gibi sadece serverdan ayrılıp bıraksa kimiler item uğruna .... Herzaman yanınızdayım ama şuan başka sorumluluklarım var en yakın zamanda mage mı 60 yapacam kendınıze ıyı bakın... [/quote] N eayıp edecem lem kızdırma beni... Hemşerim değilmisin istediğimi derim alla alla
June 20, 200618 yr [quote name='Orcolog' post='36421' date='Jun 20 2006, 02:50 PM'] N eayıp edecem lem kızdırma beni... Hemşerim değilmisin istediğimi derim alla alla [/quote] Evet, Orcolog`a cevap verme sıs otur yerine
June 20, 200618 yr [quote name='Orcolog' post='36421' date='Jun 20 2006, 02:50 PM'] N eayıp edecem lem kızdırma beni... Hemşerim değilmisin istediğimi derim alla alla [/quote] Tamam tamam hemşerim kızma yaw bişey demedim
June 21, 200618 yr Author Dj lil mi kaldı artık :)uzun zamandır ugruyamadım kusura bakmayın artık artık sık sık ugruyacam Orj guild ve char epey zamanımızı aldı Neyse cok sey kacırdım sanırım.Biraz adapte olmaya çalısayım tekrar tekrar teşekkurler.
February 14, 201015 yr bian dedım ne oluyoo eskı arklar hep gelmışler wt ye tarıhı sonradan farkettım neyse yeniymiş gıbı slm verım herkeze eyy gıdı underworld guıldı balta ren scream secorx schızo yamakashı aldrıc mlekor herkeze slm
February 16, 201015 yr [quote name = 'Scream' date = '20 Haziran 2006 - 09:50 'timestamp = '1150789800' post = '36335 '] Selam arkadaslar uzun zamandır ugruyamadım.Beni hatırlıyan varmı diye bakmaya geldim:) Tanımıyanlarada ıı oyunlar:) [/ quote] kimsin bakim
Tanımıyanlarada ıı oyunlar