Jump to content
Posted
Selam arkadaslar uzun zamandır ugruyamadım.Beni hatırlıyan varmı dıye bakmaya geldım:)
Tanımıyanlarada ıı oyunlar :)

Featured Replies

Merhaba yan masamda ki şu an tepemde faks çekmeye çalışan garip insan evladı :D

Edited by Orcolog

Hoş geldin;

Her ne kadar tanışıklığımız olmasada :)
Troll e selam holy e devam :D

Not : ben artık yıne bır shadow priyim ( talentler deiştirdim guıldden atabılırsınız :D Tipsiz :D)
AreX
  • Author
cevap 1 ve 2 deki yazanlar kim:) cok zev zek insanalra benziyorlar :P
neyseki garip bi insanım e sen oda olmadın be orco yazık :)

[quote name='Blackpoison' post='36343' date='Jun 20 2006, 10:56 AM']
Troll e selam holy e devam :D

Not : ben artık yıne bır shadow priyim ( talentler deiştirdim guıldden atabılırsınız :D Tipsiz :D)
AreX
[/quote]

Shodow da alıyoz np:)Ben holy kısmını dolduruyorum zaten alayınıe heal:)Selam arex
Falla bır suredır yanınzda olamamakla beraber undead vede horde u cok oslemıs bulunmaktayım basımı lock chardakı ınstancelardan kaldırabılırsem gelıp bır Zg run a katılacam bu arada baya zg de nereye kadar geldınız . boss taktıklerı konusunda yardımcı olabılırım
Seni nasıl unutabiliriz ki :)

imzandaki gibi unutulmayanlardan oldun abi :)

Edited by SLaM

vay hakan hoşgeldın dostum senı nasıl unutabiliriz ki birde sana dün slm gönderdim. İnşallah alırsın slm ımı :)
Buarada dün mage charıma girdim seni bekledım ama gelmedın... Neyse sana kızgınım gelınce görüeşeceğiz kendine iyi bak dostum
[quote name='nightwollf' post='36404' date='Jun 20 2006, 02:15 PM']
vay hakan hoşgeldın dostum senı nasıl unutabiliriz ki birde sana dün slm gönderdim. İnşallah alırsın slm ımı :)
Buarada dün mage charıma girdim seni bekledım ama gelmedın... Neyse sana kızgınım gelınce görüeşeceğiz kendine iyi bak dostum
[/quote]

Pis satıcı <_< :rolleyes:
[quote name='Orcolog' post='36407' date='Jun 20 2006, 02:19 PM']
Pis satıcı <_< :rolleyes:
[/quote]
prod ayıp ettın şimdi ben neden ayrıldığımı o serverdan uzun uzun anlattım ne ıtem için veya başka bir neden den bende istemezdim 56 level magemı bırakmayı ama soğumuştum o serverdan konuyuda hakan biliyo neyse.. Burası yeri değil hakanı görürsen slm ımı sölersin... senlede konuşuruz...
Not: ah proud çeşke herkez benım gibi sadece serverdan ayrılıp bıraksa kimiler item uğruna ....

Herzaman yanınızdayım ama şuan başka sorumluluklarım var en yakın zamanda mage mı 60 yapacam kendınıze ıyı bakın...
[quote name='nightwollf' post='36414' date='Jun 20 2006, 02:37 PM']
prod ayıp ettın şimdi ben neden ayrıldığımı o serverdan uzun uzun anlattım ne ıtem için veya başka bir neden den bende istemezdim 56 level magemı bırakmayı ama soğumuştum o serverdan konuyuda hakan biliyo neyse.. Burası yeri değil hakanı görürsen slm ımı sölersin... senlede konuşuruz...
Not: ah proud çeşke herkez benım gibi sadece serverdan ayrılıp bıraksa kimiler item uğruna ....

Herzaman yanınızdayım ama şuan başka sorumluluklarım var en yakın zamanda mage mı 60 yapacam kendınıze ıyı bakın...
[/quote]
Sen hunter kassana mage senin neyine :P
[quote name='nightwollf' post='36414' date='Jun 20 2006, 02:37 PM']

[/quote]

N eayıp edecem lem kızdırma beni... Hemşerim değilmisin istediğimi derim alla alla :)
[quote name='Orcolog' post='36421' date='Jun 20 2006, 02:50 PM']
N eayıp edecem lem kızdırma beni... Hemşerim değilmisin istediğimi derim alla alla :)
[/quote]
Evet, Orcolog`a cevap verme sıs otur yerine ;)
[quote name='Orcolog' post='36421' date='Jun 20 2006, 02:50 PM']
[/quote]
Tamam tamam hemşerim kızma yaw bişey demedim :)
  • Author
Dj lil mi kaldı artık :)uzun zamandır ugruyamadım kusura bakmayın artık artık sık sık ugruyacam Orj guild ve char epey zamanımızı aldı Neyse cok sey kacırdım sanırım.Biraz adapte olmaya çalısayım tekrar tekrar teşekkurler.
  • 3 years later...
sen kimsin?
  • 3 weeks later...
bian dedım ne oluyoo eskı arklar hep gelmışler wt ye tarıhı sonradan farkettım :) neyse yeniymiş gıbı slm verım herkeze eyy gıdı underworld guıldı balta ren scream secorx schızo yamakashı aldrıc mlekor herkeze slm :D
[quote name = 'Scream' date = '20 Haziran 2006 - 09:50 'timestamp = '1150789800' post = '36335 ']
Selam arkadaslar uzun zamandır ugruyamadım.Beni hatırlıyan varmı diye bakmaya geldim:)
Tanımıyanlarada ıı oyunlar:)
[/ quote]

kimsin bakim :)