Jump to content
Posted
Koca bir yılı daha devirdim, kocaman oldum, Geçen sene zorla kutlatmıştım :P Bu sene geleneği bozmuyorum, haha, hepinizi seviyorum :D Sevgilerle, Animallover(Ani,Dignity,Memo) sizi hiç unutmadı merak etmeyin :ba:

Featured Replies

[quote name='Pigme' post='148538' date='Aug 22 2007, 15:29 PM']lol doğum günün kutlu olsun nice yıllara :)[/quote]

komik bişey mi var? <_<
[quote name='Esperanza' post='148539' date='Aug 22 2007, 15:40 PM']komik bişey mi var? <_<[/quote]
ala alaa giriş mesajını beendim lol dedim sen ne karışıon ya :D
senn doum gnnde kmse gülmedi mutlu olmadı die bu kıskançlık nie ha nie?.. :P
Senin doğumgününü ona bakarsan hatırlamadık bile... <_< çünkü o güne tüm wt' lanet ettik olum!!..,

Bıcırık seni...

Edited by Esperanza

sayın hayvansever, harbiden de kocaman oldunuz. doğum gününüzü kutlar, hayatı sağlık ve mutluluk dolu yaşamanızı temenni ederim.

saygılar,
ben.
Nice yılllara ::))
[quote name='layne' post='148543' date='Aug 22 2007, 16:02 PM']sayın hayvansever, harbiden de kocaman oldunuz. doğum gününüzü kutlar, hayatı sağlık ve mutluluk dolu yaşamanızı temenni ederim.

saygılar,
ben.[/quote]

ahaha layne ye katıldım.

ben
Doğum günün kutlu olsun animalım, loverım :) Yalnız böyle sırf doğum gününden doğum gününe olmuyo, özletme kendini bukadar:)
İyiki doğdun :) Zamanında elinde poseidon mızrağı vardı yaw sende, en son aklımda öyle kalmış ey koca camış :)
(Ulen benimkini kimse kutlamadı jahrakalla isandor sora özür dilediler ama affetmedim <_< )
  • Author
ehe, hepinize çok teşekkürler dostlar :) Doğum gününden doğum gününe olmuyor bende farkındayım benacığum :) Lakin wow'a fazla vakit ayıramaz oldum, WT'den uzak kalınca yabancılaştık birazda, gönül ister yine hep beraber olalım. Umutla görüşüyoz gerçi arada :) Sonracıma will,adamen,sepetcim... liste bayağa uzun, görüşüyoz oyunda :) ireth poseidon mızrağı demişte, haberi yok bugün birlikte 3vs3 arena yaptığı 42k damage yapan imba warlock Dignity bendim ehe, tanklık bayınca warlock oynuyoz napalım :)