Jump to content
Posted
arkadaşlar şu anda canım acayip sıkılıyo yeni patch gelecegi için bütün orjinal serwerları kapalı we gremiyorum.bn de bari size danışayım dedim.canınız sıkıldığında neler yapıyorsunuz???(WQW hariç :D )

Featured Replies

www.kraloyun.com sıkıntılı anlara birebir bide müsik tabi iced earth-blind guardian tawsiyedir
  • Author
[quote name='SONIC' post='36967' date='Jun 21 2006, 04:11 PM']
Kanka sıkma canını be geçer.. :P
[/quote]

geçmio kanka gecmio :( yaf Bl@zzard downloader da aclmio gece 12 ye kadar tum acc ler kapalıymış :( ismal yk dinliim bare :D
[quote name='Master-DZ' post='36975' date='Jun 21 2006, 04:23 PM']
geçmio kanka gecmio :( yaf Bl@zzard downloader da aclmio gece 12 ye kadar tum acc ler kapalıymış :( ismal yk dinliim bare :D
[/quote]
dedigim gibi usta icinde bulundugumuz durum karsında yapılabilcek tek sey :D
can sıkıntısına karşı yapılacak en iyi şey çalışmaktır.
[quote name='Mr.Baris' post='36952' date='Jun 21 2006, 04:04 PM']
bana da arkadasım onerdi Ismail YK dinle ac Bl@zzard downloaderı :lol:
[/quote]

gercekten en son albumunu dinle :lol: dosyanın inmedigini gordukce sarkının sesini acıcaksın :P
"Çalış" tan kastım, otur ÖSSye çalış değil, düzgün bir iş yaparsa sıkılacak vakti bulamaz çok kesin bir şey :)
shoalin futbolu'nu ızle az once ızledım we cok guzelmıs yada ne bılım baska fılmler.... olmadı forumda dolas...
konu ac acılmıs konuslara bısıler yaz falan.... :D :D :D
aç winrar ı kurcala veya kraloyun dan oyunları download et ( çalmak zevkli oluyor :P )
Kitap oku.
Göreceksin, bir süre sonra kitaptan sıkılınca WQW'a girer olaacaksın...
bence en iyisi çık ddolaş biraz.benim ne zaman canım sıkılsa ararım noose la sainthunter ı çıkar gezeriz... en iyi yöntemlerden bridir :D