Jump to content
Posted
Öncelikle herkese merhaba...Ben dsl cıktı cıkalı 256k sınırsız kullanıyorum ve 49 ödüyorum ama dün 256k nın bazı şeylere yetmediğini gördüm,şimdi ben netimi 512 3gb sınırlı yaptırsam limit olayı var limiti geçermiyim geçince ne kadar ücret öderim limit hemen doluyomu? 512 sınırlu kullanan arkadaşlar varsa bana yardımcı olurlarsa sevinirim.......

Featured Replies

3 gb olayı şöyle bişi her 500 mb başına 5 milyon düşüyo 3 gb tam doluncada 30 milyon ödüyosun. aştığın her 500 mb için 5 milyon fazladan ödüyosun tabi ona görede kdv si artıyo :)

Edited by esperanza

• Author
Mesela 10gb doldurdum diyelim 70 + 30 mu ödicem iyiymiş fazla deilmişte ayda 2gb dl yapsam gunde 10 saatte pc kullansam mesela geçermi :)
eğer 10 gb doldurursan normalde 100 milyon ödemen gerekir ama 20 milyon falanda kdv biner

günde 10 saat pc kullanarak geçer mi diyosun o 10 saatte yaptığın işlere bağlı mesela 2-3 günde bir film indirmessen geçmez download una bağlı ;)
  • Author
Dedim ya netten oyun oynarım mesela full kastırır + 2gb dl yaparım ayda toplam olarak o oynadıgım oyunda dl gibi kastırıo neti o kastırma limiti doldururmu kafama takılan o
yha benimkide sınırsız günde toplam 4-5 saat WQW oynuyorum ama bişi indirmiyorum hiç bide sadece msnde takılıyorum dolmuyo ;) sende öyle yap 256 yetmiyosa orası sana kalmış :D
Vallaha ben bayaa bi süredir ( öğrenci kampanyası ile alındı :P ) 512 3GB adsl kullanıyorum bende download yok gibi bişey :) bi kardeşim kraloyun da takılır oda fazla doldurmuyor ve her az kafadan 1.8-2.1 gb açık kalır onu da nassıl kullansam die düşünürüm :P
ama dediğim gibi bende dl 0 hiç bişey indirmiyorum sadece kardeşimin o kraloyunu bide benim W0W um :)
abi kotalı adsl kavramı da dünyada bi bizim memlekette vardır ha.. bende 256k sınırsız var...aylık 70 gb download yapıyom valla bunla....:D:D bence az bekle telekom yine tarifelerde degisiklik yapacak..güya indirim veya 2 kat hız arttırımı yapacaklarmıs..görecez bakalım ben pek inanmıyomda..2 haftaya belli olcak..telekominikasyon kurulu izin verirse yapacaklar..bence 2 hafta daha bekle ...
oyunda doldurulan limit farkedilmeyecek kadar az... zatne downloadın çok fazla ise 256 da kal yani kotalıya geçme yada direk 512 sınırsız al 100 milyon her ay öde :D
download yapıcaksan hızın pek bi önemi yok.Nasıl olsa 3 değlde 5 günde indirirsin.
oyun oynicaksan çabuk tepki vermesi internetin senini için daha önemli.512 de kota lıda kal.HA 256 ile 512 sınırlı oyunda hız açısından farketmiyo dersen 256 sınırsızda kal
indirme işin içine girince kota terimi aynı cümleden çıkartılmalı.Kota varsa senini zaten sınırn vardır.Bunu 1 ay içinde de indirsen aynı miktarda indiriceksin 1 hafta çinde de.Eğer daha hızlı indirerek daha çok şey indiririm die düşünüosa zaten kota yla işi olmaması lazımdı.
  • Author
Yok ondan deil silkroad online die oyuna basladım 256 la oynayamıorum o yüzden :)
Böyle bi telekomla hiçbirşey yapılmaz. Dünden beridir lagdan WQW oynanmıyor, tüm türkler aynı anda DC oluyor, bizde bol bol ulaştırma bakanı ve bilimum telekom yöneticilerinin, yakın akrabalarını ziyaret ediyoruz uykumuzda.
ben bikere 6gb yapmışım 60ytl ödemiştim bide kdvsi koyuyo arkadan üzerine bi soğuk su :D
haha :D biz ilk ay 107 milyon ödemiştik :D :D ama kotadan diil babam bağlantı ücretini ödemeyi unutmuş o bide onun kdv si koydu :D
[quote name='Choosen' post='37678' date='Jun 23 2006, 01:31 PM']
Yok ondan deil silkroad online die oyuna basladım 256 la oynayamıorum o yüzden :)
[/quote]

o 512yle de oynanmıyor abi ben denedim :D
Oynanıodu yanlız ayın 20 sinde büyük bir patch yaptılar.Yeni petler eklendi yeni itemlar yeni alchemy ve yeni user interface yapıldı.
Bu yüzden şu aralar serverlarda acaip lag var.512 sınırsız internet baülantısıyla bile oynanacak durumda değil.Sorun serverlarda heralde.İlerde düzelir 256 la tekrar rahat oynar hale gelirsiniz heralde