Jump to content
Posted
Arkadaşlar açıkçası bu topiği biraz da kendim için açtım.Daha 1 hafta önce 4.5 yıllık nişanlımdan onu çok sevdiğim halde ayrılmak zoruda kaldım tamamen onun isteğiydi.Düğüne 7 8 kala böyle bişey yapması beni çok hayal kırıklığına uğrattı ve galiba uzun sürede unutamıcam.Sizinkiler varsa nedir acaba.....

Featured Replies

Yaş arttıkça çok fazla şey birikiyor, ama zamanla da hayal kırıklığı unutuluyor o ayrı konu. Aklıma gelenleri yazayım umarım bir yardımı dokunur...

- Kuşadasına büyük umutlarla transfer olduğumda klübün 2 hafta sonra kapanması
- İzmir`e döndüğümde diğer klübün yönetiminin değişmesi ve bir süre açıkta kalmam
- Yıldız milli takımdayken ilk 15`te kalmam, ilk 12`ye seçilmemem.
- Ayrıldığım kızların neredeyse tamamının sonradan çok daha güzelleşmeleri (lan...?)
- Bu sene, bölümden 3. olarak mezun olacakken bir dersin zayıf gelmesi, sonradan dersi vermeme rağmen bizim bölüm için abartı yüksek puanla doktoraya başlayabilecekken bu ders yüzünden başvuramamam.
- Dünyayı ele geçiremeyecek yada kurtaramayacak olmamı öğrenmem (12-13 yaşında öğrendim sanırım, espri değil)
  • Author
[quote name='Shevarash' post='150747' date='Aug 29 2007, 11:44 AM']Yaş arttıkça çok fazla şey birikiyor, ama zamanla da hayal kırıklığı unutuluyor o ayrı konu. Aklıma gelenleri yazayım umarım bir yardımı dokunur...

- Kuşadasına büyük umutlarla transfer olduğumda klübün 2 hafta sonra kapanması
- İzmir`e döndüğümde diğer klübün yönetiminin değişmesi ve bir süre açıkta kalmam
- Yıldız milli takımdayken ilk 15`te kalmam, ilk 12`ye seçilmemem.
- Ayrıldığım kızların neredeyse tamamının sonradan çok daha güzelleşmeleri (lan...?)
- Bu sene, bölümden 3. olarak mezun olacakken bir dersin zayıf gelmesi, sonradan dersi vermeme rağmen bizim bölüm için abartı yüksek puanla doktoraya başlayabilecekken bu ders yüzünden başvuramamam.
- Dünyayı ele geçiremeyecek yada kurtaramayacak olmamı öğrenmem (12-13 yaşında öğrendim sanırım, espri değil)[/quote]

desene hayat insana çok şey öğretiyo yaşadığımız hayal kırıklıklarının hepsi aslında bi hayat dersi....
  • Author
[quote name='WSunshine' post='150755' date='Aug 29 2007, 12:17 PM']benimki yaz yaz bitmez be dostlarım :( o kdr şansızımki :([/quote]

Bana söylüsun soyadım bile GÜLMEZ ;)
[quote name='xozox' post='150756' date='Aug 29 2007, 13:26 PM']Bana söylüsun soyadım bile GÜLMEZ ;)[/quote]

:blink:
[b][quote]- Ayrıldığım kızların neredeyse tamamının sonradan çok daha güzelleşmeleri (lan...?)[/quote]

işte bunu bende yazıcaktım :blink: [/b]
wt forumlarından "Deniz Gezmiş'in Babasına Mektubu"nun, Can Yücel'in şiirinin, Uğur Mumcu'nun yazısının bulunduğu bir topic'in silinmesi...
yazık...
Bacamızın çok dar oluşu(hatta ev halkı ile kavga etmiştim Noel Baba giremiyecek diye onlarda sen camı açık bırak demişlerdi :ag: :)
Farklı oluşum ve bunu değiştiremeyişim
Wt'de bir topic'in daha partizanlar tarafından kirletilişi

Edited by Apacha

[quote name='Shevarash' post='150806' date='Aug 29 2007, 16:46 PM']Arkadaşlar politik mesaj vermeye uğraşmasak ta topic açık kalsa? :)[/quote]

Ama uykum kaçıyor :D

Kardeş bildiğim insanın benimle ilgili boşluğa düşmesi...

Kuzenimi sigara içerken görüşüm :)

Edited by ZarathustraX

"Sizi Hayal Kırıklığına Uğratan Unutamadığınız şey" sorusunun genel bir kalıp olup herhangi bir alan, dal sınırlandırması getirmemesine rağmen insanların işine gelmediği durumlarda soruyu istedikleri yöne çekip bazı cevapları "alakasız" gibi gösterme çabaları :)
[quote name='Esperanza' post='150833' date='Aug 29 2007, 18:30 PM']biri bizi gözetliyor adlı lanet programın yeniden başlaması <_<[/quote]
lol işte bu doğru :D
böyle birine dönüşmem çok büyük bi hayalkırıklığıydı. böyle olmamalıydım.

[color="#0000FF"][b]konuyla alakasız, konunun gidişatını etkileyen mesajlar silinmiştir.[/b][/color]
Doğum günümde apandist ameliyatı olmam. Sinirden ağlamıştım. Çok büyük hayak kırıklığı yaşamıştım. Pastamı bile yiyemedim :D Ve ailem dışında en sevdiğim kimse yanımda olmamıştı. İyileştikten sonra teşerrüf etişlerdi. Onlarla asla eski dostuğumu kuracak derecede yakınlaşamadım, ve bu olayı paso yüzlerine vurdum :D
Bu seçimler <_<
Yeni taşınan kızın aslında güzel olmadığı :o (uzaktan öyleydi ama :) )
İlk defa sakal bıraktığım bu yıl gür olacağını sandığım keçi sakallarımın 2.5 ayda anca 1cm olması(o da tam değil) :(
Elektro gitarımı ilk aldığımda muhteşem bir ses çıkacağını sanmıştım.Halbuki ne ben yeteri kadar iyiydim ozaman ne de amfim vasatın üstündeydi :)
ewt secimler %46.66 gibi büyük oyu akp nin alması beni hakkatten cok fazla sasıtmıstı
[b]En son yaşadığım;

Okulda,eğitsel kol sınıfında gördüğüm bir kıza tutulup 1 ayımı onunla gidip tanışıp konuşmaya çalışmakla geçirip en sonunda bir gün yüzüne baktığımdaki duyduğum heyecanı dindirip yanına gidip konuşmam ve bir süre sonra aslında hiçte bunlara değmiycek bir kız olması.Bu beni oldukça hayal kırıklığına uğratmıştı.[/b]
Unutamamak değilde Harry Potter'ın son kitabının Türkçe yayınlandığını sanıp,bulduktan sonrada İngilizce olduğunu görmem.

Kendini zeki sananların yüzünün aldığı şekil... (Hep olur,unutamazsın)

Cliff Burton'ın ölmesi...

Reload...