Jump to content
Posted
[center][size=5][url="http://www.youtube.com/watch?v=EAso6JkYuR0&mode=related&search="]Tıkla İzle...[/url][/size][/center]

Featured Replies

• Author
Ruslarin Turk erkegini nasil gordunu gostereren bir video...
Saçma.

1. O erkeğin Türk olup olmadığı hakkında bişey söylüyo mu?

2. Söylese bile sadece bi müzik grubunun çekmiş olduğu eğlenceli bi klip bence. Niye bu kadar abartıyosun anlamış değilm.

3. 3 tane bayan Türk erkeğini senin dediğin gibi görüyosa geri kalan Rus bayanlarda öyle görecek diye bi neden yok!

4. Sizin gibi düşünen ve davranış gösteren insanlar yüzünden ülkelerin ilişkilerinin azaldığının ve olumsuz yönde etkilendiğinin farkındasındır eminim :)

Neden böyle her olayda artniyet arandığını bana açıkla bende susiyim. Bi olay çıkarmaya mı çalışıyosun ? Burda hepberaber bi grup klip çekti diye Ruslara laf atıp tutalım mı istiyosun?

Edited by Esperanza

O değilde Esmer ve Sarışın kız çok hoşmuş :D

Ayrıca şarkıda güzel :)
ruslar türk erkeklerini böyle görüyorlarsa bile bu onların hatası, onların kaybı, böylesi yok mu? var.. ama bütün genellemeler yanlıştır, şarkı fena değil de ben kızları beğenmedim ya :P
Rus kızları Türk erkeklerine hasta , Türk erkekleride Rus kızlarına hasta.Gerilim yaratmaya gerek yok alan razı satan razı :D
  • Author
konuyu acan oyle acmis benimde gozlemime uygun geldi bana tavir alin diye konu acmadim. yorum yapin ama bana deyil video icin.lutfen youtubedeki adina bakiniz.
  • 7 months later...
Türklerin Gözüyle Ruslar diye de ben topic açayım bari. Klipteki türkse de tepki gösterilecek bişey yok, kendi milletimizi tanımıyor muyuz? Biz tüm rus turistlere f..şe muhamelesi yaparken iyi de, onlar kliplerinde kronun tekini konu salağı yapınca mı kötü? :)
[quote name='Canbass' post='187396' date='Apr 2 2008, 21:29 PM']Türklerin Gözüyle Ruslar diye de ben topic açayım bari. Klipteki türkse de tepki gösterilecek bişey yok, kendi milletimizi tanımıyor muyuz? Biz tüm rus turistlere f..şe muhamelesi yaparken iyi de, onlar kliplerinde kronun tekini konu salağı yapınca mı kötü? :)[/quote]
gerçekler acı sanırsam?
Bence bu videodan sonra Türkiye Rusya'ya savaş açmalı.
[quote name='Opeth' post='187400' date='Apr 2 2008, 21:38 PM']Bence bu videodan sonra Türkiye Rusya'ya savaş açmalı.[/quote]
:D
[quote name='Opeth' post='187400' date='Apr 2 2008, 21:38 PM']Bence bu videodan sonra Türkiye Rusya'ya savaş açmalı.[/quote]
Geç onu ferhat seni buralarda görür müydük biz?
harbiden sarışın iyiymiş :D
bu sarkıdakı sarkıcılar zamanında Türkiyeye tatile glmıs ve Türk erkeklerı bunlara nataşa demıs bunlarda nataşa deılız dıe sarkı yapmıs :D
İlk izledigimde baya guzel geldi ama sonra dusununce eger o kişi Tr yi temsil ediyosa Ayıp beyler onlar Tr lerle dalga geççek bizde bu şarkıyla eglencez bana ters düşer Onlar açsın da bi yerlerine gulsunler