Jump to content
Posted
sunucunun düşmesiyle msn de çoklu bi ortam yaratırken bi sürü davet geldi arkadaşlardan, kabul ettim kim bilmeden ve kişilerden biri ally kişi Alembeytu çıktı.

Kısa sohbetimizi bi göstermek istedim. Nedir, nedendir siz karar verin gayrı ? :mellow:

[url="http://img134.imageshack.us/img134/2517/alembeytu29wm.jpg"]Relog bugçısıyım ben :lol:[/url]

[url="http://img150.imageshack.us/img150/5953/alembeytu0pg.jpg"]Maksadı bi anlasam :S[/url]

Featured Replies

[quote name='iLeTaLiS' post='38809' date='Jun 25 2006, 06:35 PM']
sunucunun düşmesiyle msn de çoklu bi ortam yaratırken bi sürü davet geldi arkadaşlardan, kabul ettim kim bilmeden ve kişilerden biri ally kişi Alembeytu çıktı.

Kısa sohbetimizi bi göstermek istedim. Nedir, nedendir siz karar verin gayrı ? :mellow:

[url="http://img134.imageshack.us/img134/2517/alembeytu29wm.jpg"]Relog bugçısıyım ben :lol:[/url]

[url="http://img150.imageshack.us/img150/5953/alembeytu0pg.jpg"]Maksadı bi anlasam :S[/url]
[/quote]

hehe salih işte nolck :D
anlayamadım ki ya ne demek istemiş 2. de :D

Hani başlıkta amaç nedir ki diye sormuşsun ya; amaç "yenilgiyi kaldıramayıp karşıdakine camur atmaktır"

Edited by Jah'rakal

hahhahhahhahhahhhhahh

hangisine gülücemi şaşırdım ben ilet. öyle cocukca konusmasınamı, seni suclamasınamı yoksa reskill diye tehdit etmesinemi :))

5 satırda çok şey anlatmış alembeytu kardeşimiz :D
adam gayet iyi niyetli :D
bu sekilde davranirsa guildden uzaklastirilir... bu sekilde konusan insanlarin guildimizde isi yoktur... kendisine de iletecegim...
ilet bise diosa bi sebebi wardir...ilet bi ss aldiysa bi sebebi wardir...ilet birine bi laf soluyosa bi sebebi wardir...ama su yoktur...bu serveri adam gibi oynayan ilet gibi adam cok yoktur...onun gibi efendi adam cok yoktur...onun esnemesine karsi cikani bizde esnetiriz...bu oyunuda bole devam ettiririz saygilar...
iletinin en sevdigim yeri kirmizi gozleri dostm :D nami deger IXI eywallah
ya bugün bu nefarian ı bi ally solo kesti gibi geldi bana bosslar 1-2 saatte çıkması lazım biz daha baştayken bi allynin yaptıkları combat logda gözüküyodu.neyse gittik nefarian ı kesmeye baktık yerinde yok şüphelendim kontrol edilebilirmi

Edited by Invul

• Author
[quote name='LeNhUnTeR' post='38839' date='Jun 25 2006, 06:57 PM']
yaf o kısı alem degıl kı :blink: bende de msn sı var adını boşverın ama o alem degıl
[/quote]

Bi ufak düzeltme yapayım Alembeytu'nun değil evet, bi başkasının msn i imiş kendi söyledi ismini vermiyim arkadaşın ben, açıkken beni görmüş alem bana yazmak istemiş.

Edited by iLeTaLiS

ula ilet yaf abi onun alem oldugunu nerden bıolıyosun bea ve olmadıgı da ıspatlanırsa bence sentınel ve dıger ark lar cok kötu bı ıftıraya maruz kalacaklar :(

[quote name='iLeTaLiS' post='38845' date='Jun 25 2006, 07:03 PM']
Bi ufak düzeltme yapayım Alembeytu'nun değil evet, bi başkasının msn i imiş kendi söyledi ismini vermiyim arkadaşın ben, açıkken beni görmüş alem bana yazmak istemiş.
[/quote]

heh al işte bıde burdan yak buyur sentı söz sende :)

Edited by LeNhUnTeR

iste allyler böyledir...allahım yav allah akıl fikir versin...fazla söze gerek yok...iletalis bu arada sabrına hayranım abi...
allylar böyledir hordelar şöyledir demek yanlış olur..genele vurmamak lazım..benim ally arkadaşlarım var böyle konusman hosuma gitmedi acıkcası.
  • Author
Oyunda iken aramızda geçen bi pvp olayını konuştu msn de, hepsini ss almadım. Alsamıydım :huh:

Ben niye durup dururken sataşayım ki, ihtiyacım yok böyle bi hırsım da yok.
[quote name='informal' post='38863' date='Jun 25 2006, 07:15 PM']
iste allyler böyledir...allahım yav allah akıl fikir versin...fazla söze gerek yok...iletalis bu arada sabrına hayranım abi...
[/quote]

-1 çoğul konuşma arkadsım ally böyledır felan 1 kısının yaptıgını dıgerelrıne neden atıyosun ve ne alaka

yanı ally olmak la bu meselenın püfff :angry:
  • Author
[quote name='informal' post='38863' date='Jun 25 2006, 07:15 PM']
[/quote]

Yok dostum böyle konuşma cidden, bu tür durumlarda ally - horde aklınıza dahi gelmesin. İnsanlar ve tavırları asıl problem.

Ben de ally dım, yine aynıydım.
[quote name='iLeTaLiS' post='38875' date='Jun 25 2006, 07:19 PM']
Yok dostum böyle konuşma cidden, bu tür durumlarda ally - horde aklınıza dahi gelmesin. İnsanlar ve tavırları asıl problem.

Ben de ally dım, yine aynıydım.
[/quote]

kapak ossunnn :P :P helalll ilet işte budur :D
  • Author
[quote name='LeNhUnTeR' post='38878' date='Jun 25 2006, 07:21 PM']
kapak ossunnn :P :P helalll ilet işte budur :D
[/quote]

Yavaş kapak mapak ne o öle ? :angry:
[quote name='iLeTaLiS' post='38886' date='Jun 25 2006, 07:23 PM']
Yavaş kapak mapak ne o öle ? :angry:
[/quote]

mushahahha oyy yattım gulmekten bombasın sen ya
[quote name='Fatality' post='38901' date='Jun 25 2006, 07:27 PM']
Kim nedır bılınıo ılet bole bısey nıeactın kı rahat ol sem ;)
[/quote]

maksat sohbet gırgır canımız sıkılıyo zaten svr da yok :P
Kim olduğu, ally mı olduğu, horde mu olduğu önemli diil, önemli olan bu oyunda ne yazık ki bu tip insanların da olduğu gerçeği.
Burada böyle insanların çevresindeki veya guildindeki oyunculara düşüyo görev. Bi şekilde bu insanlara bunun bi oyun olduğu gerçeğini anlatarak yeterli olgunluğa erişmelerine yardımcı olmak gerek.
  • Author
Bu aptalca msn sohbetini Alembeytu adı altında yapıp aklınca benle dalga geçmek isteyen arkadaş BuFlaMeS miş arkadaşlar.

Maksadı beni kızdırmakmış.

Herkesin önünde çok emin olarak yazmakla hata yaptığımı kabul eder ve Alembeytudan da özür dilerim.

Kendisinde bi hata yoktur.

Ortalığı karıştırmak isteyen kişi Buflamestir.

Konunun kapatılmasını ve son postumun bi müddet kalmasını rica ederim.

Edited by iLeTaLiS