Jump to content
Posted
sunucunun düşmesiyle msn de çoklu bi ortam yaratırken bi sürü davet geldi arkadaşlardan, kabul ettim kim bilmeden ve kişilerden biri ally kişi Alembeytu çıktı.

Kısa sohbetimizi bi göstermek istedim. Nedir, nedendir siz karar verin gayrı ? :mellow:

[url="http://img134.imageshack.us/img134/2517/alembeytu29wm.jpg"]Relog bugçısıyım ben :lol:[/url]

[url="http://img150.imageshack.us/img150/5953/alembeytu0pg.jpg"]Maksadı bi anlasam :S[/url]

Featured Replies

[quote name='iLeTaLiS' post='38913' date='Jun 25 2006, 07:33 PM']

Herkesin önünde çok emin olarak yazmakla hata yaptığımı kabul eder ve Alembeytudan da özür dilerim.

[/quote]

senden de bunu beklerdım be usta :)
keske bütün konusmayı ss alsaydın arkadaşın n00bluklarını okurduk hep beraber :D
[quote name='LeNhUnTeR' post='38907' date='Jun 25 2006, 07:31 PM']
maksat sohbet gırgır canımız sıkılıyo zaten svr da yok :P
[/quote]
Ula sende az degılsın hö :D :P
  • Author
Yok dostum ciddi üzüldüm, amaçlarına ulaştılar adamlar gülüyolardır yerlerinde şimdi.

Ama ben iLeT sem muhakkak bunun cezasını çekmelerini sağlayacağım.

Herkes için
alem ya da degil... bu sekilde davranan arkadas olursa yolcudur haberi olsun...
[quote name='Sentinel' post='38953' date='Jun 25 2006, 07:50 PM']
alem ya da degil... bu sekilde davranan arkadas olursa yolcudur haberi olsun...
[/quote]

mushahha işte yılın sözü :)
Katılıyorum bu sunucuda 10 kişi kalsın.Ama adam gibi 10 kişi... (Sayıya takılmayın içindem öyle Geçti.)
:)
[quote name='Loafer' post='38969' date='Jun 25 2006, 08:04 PM']
Katılıyorum bu sunucuda 10 kişi kalsın.Ama adam gibi 10 kişi... (Sayıya takılmayın içindem öyle Geçti.)
:)
[/quote]

9 u horde 1 i ally o da ben :P zuahaha
Senide Gördük LenHunter Dün BosuBosuna Relog Oldular Die GM Kanalına Yazıyodun Keşke SS Alsaydım.Dün De Flo yla Bana yapıyodun relog oldular die.Sonra noldu oldu Ah'ın Dokundu Glb.132 Hatası Verdi..
Bende Bir daha girmedim yani. Bu sefer de relog oldular demesin die.Bizi Sizin gibilerle Karıştırmayın..

Humansın Ama Adam deilsin

Edited by Berdush

[quote name='Berdush' post='38976' date='Jun 25 2006, 08:10 PM']
Senide Gördük LenHunter Dün BosuBosuna Relog Oldular Die GM Kanalına Yazıyodun Keşke SS Alsaydım.Dün De Flo yla Bana yapıyodun relog oldular die.Sonra noldu oldu Ah'ın Dokundu Glb.132 Hatası Verdi..
Bende Bir daha girmedim yani. Bu sefer de relog oldular demesin die.Bizi Sizin gibilerle Karıştırmayın..

[/quote]

mushahha w.s olmustu sende fakat ben de flo benı hergörmesıne mübarek ya tabanvay oluyo yada relog :P
buyur kellcı de şahit :P

'' bızı sızıngıbılerle karıstırmayın''' sen kımsın kı senı karıstırayım dıgerlerıyle ve benım relog oldugumu mu gördun buzamana kadar bug var dıyonuz gm cagırıyorum ıncelıyor bug mug yok dıyor 5 dk sonra tekrar bug var dıyonuz daha nedıyemm + flo yu karıstır ma onun relog oldugunu sen de jahrakalda oradakıler de gördu
[quote name='Berdush' post='38976' date='Jun 25 2006, 08:10 PM']

[/quote]

adam gıbı konuş be muhattabım degılsın gm1 lık sın janem hadı byeee
Ben Gormedim.. Ama Beni Karıstırman Canımı Sıktı yani.Sinir oldum yani Artık bitsin bence bu konusma
[quote name='LeNhUnTeR' post='38878' date='Jun 25 2006, 07:21 PM']
kapak ossunnn :P :P helalll ilet işte budur :D
[/quote]
güsel konussan sevinirim...beni uyarana bak hele... :angry: beni uyarıyosan sen yapmayacaksın...
benmım yaptıgım hakaret degıldı janem sıze dedım o alem degıl dıye + borandres mıdır herne haltsa onun yaptıgı ıse hakaret ayırt edebılırsın herhalde

ya pff boşverın harbı nereye kadar tartısmama değmez :P
arkadasım az dısarı cıkın hava alın. muhabbet nerden nereye geldi... len sende az ciddi ol olm. yakısmıyor...
  • Author
Len kötü adam değilsin ama çok rahat konuşuyosun insanlara karşı, umrunda değil yani nasıl yazdığın öle salla paça yazıyosun.

Bunu yapma

Aytanrıçası ne olur kapat topiği açtığıma bin pişman oldum, töbe bi dahaa
[quote name='iLeTaLiS' post='39008' date='Jun 25 2006, 08:41 PM']
Len kötü adam değilsin ama çok rahat konuşuyosun insanlara karşı, umrunda değil yani nasıl yazdığın öle salla paça yazıyosun.

Bunu yapma

Aytanrıçası ne olur kapat topiği açtığıma bin pişman oldum, töbe bi dahaa
[/quote]

zuahahha kapansın yaf uykum var zzate :P