Jump to content
Posted
cok mutsuzum tatile cikamiyorum bu allahin belasi staj yuzunden.. kiz arkadasimla da bitti.. allahim cok mutsuzum ya nolur sen bana sabir ver.. kankam kiz arkadasiyla kaybetti.. arabam elimden alindi gecici bir sure icin.. kredi kartlarimi kaybettim yenisinin gelmesi kim bilir ne kadar surer.. allahim cok mu mutsuzum ben.. sabir diyorum yinede sabir.. beklenen gun gelicekse cekilen cile sevaptir..

Featured Replies

Bende de staj var gerçi 1 aylık staj ama olsun daha 3 haftası var geçtimi 6 gün kaldı 14 az var az :)

Bu arada senin staj süresi ne kadar axiwellet ?
offff 2 ay boyunca her pazartesi salı çarşamba perşembe erkenden kalkıp (daha kargalar bile uyanmadan) idmana gitcem ölcem yorgunluktan allah hepimize sabır versin :(
Keşke benimde bu cuma bitse ama axiwellet in dediği ve çarpıcı bi söz var :P

"beklenen gun gelicekse cekilen cile sevaptir.." daha 14 iş günüm var ooooff ooooooooooff :P
Sıkmayın canınızı, sallayın kafanızı! Linkteki arkadaş öyle yapmış.
[url="http://rapidshare.de/files/3885676/ecstazy_geflipte_penguin.wmv.html"]http://rapidshare.de/files/3885676/ecstazy...enguin.wmv.html[/url]

Ben de şimdi yüksek lisans mülakatına gidecem. 150 kişi başvurmuş ya, yuh dedim! <_<
axim kankam ya bu akşam beni bahçeliye götür ya uf ya uf ya hala ses çıkmadı benmi arasamki :D
Eglence amaclı koyulan bir ss nin ..bu kadar ciddiye alınıp..insanların bana darılması..oyun icinden whisp lerle pek de hos olmayan dilde yazılar yollaması acaip moralimi bozdu

bundan sonra ya kardesime felan veririm o oynar..yada hepten silerim charı...oyun istegim kalmadı artık..Ben Oyun oynamaya gelmistim ama malesef bunu toplumsal bi olay yapmısız..herkes asırı ciddiye alıyor..Saka amaclı bir ss den olay o kadar degisik yerlere getirildiki...ne diim daha.

aman sizide sıkıyom..bosverin..ya su BF2 sunucu ı tam calıssada bari orda takılsam..o tip oyunları toplumsal davaya cevirmiyolar allahtan... :)

FORZA ULTOR....nerdesin cüce...cık ortaya :D
buradayim 2pac :D
guzin ablaya aglamayacam da ilk defa gunlerim bos ve sıkıcı geciyor ama en azından üzücü gecmiyor :)
2PAC ın gitmesine ÜZÜLÜYORUMMMMMMMMMMMM.....
LÜTFEN GERİ DÖNNNNNNNNNN
4 senedir tatile gidemediğimden beri sadece günü birlik denize gittiğim için üzülüyorum :(

birde esperenza'nın pzt. salı çarş. perş. gitmesine üzülüyorum. :( (kardeşim diyebileceğim kadar sevdiğim bi arkadaşım)
Sürekli uykumun olmasına üzülüyorum..Bazı şeylerin harbi değişmeyecek olmasına üzlüyorum..