Jump to content
Posted
Sevgili dostlarım,
Uzun bir süre boyunca aranızda ne forumlarda ne de oyunda birlikte olabileceğim.Orjinale geçtiğim ya da başka bir sebep olduğu sanılmasın.Seneye önemli bir sınavım var ve onun için şimdiden kendimi kasmalıyım :D
Buradaki herkese,özellikle BlackRaziel,Carpathia,Yuquailon,Imbalanced,Lorae,Tyrael,Blacksilver,Drizzt,Sonic,Blue,Darkscythe(amroth)a vedalarımı sunuyorum(biliyorum çok manasız cümleler kuruyorum ama napalım :) ).Bütün GMlerden ve Playerlardan kusurlarım için özür dilerim.

Saygılarımla
Berzax
Dwarf Hunter

Featured Replies

Güle güle gidip güle güle dönmen dileği ile elveda :P sınavında başarılar bu ara da bende seneye sınav a giricem :) doğru la benimde sınavım var :o saol hatırlattığın için :)
berzax güle güle dostum seninle forumlarda kastığımız zamanları hiç unutmıcam :P dün gibi aklımda :D (zaten dündü :D) sınavında başarılar güle güle git güle güle gel
en dogrusu da budur zaten...mutlu gidip mutlu dönmen dileğiyle...
Öncelikle sınavında başarılar sana.İyi calışmlar wt her zaman burada
güle güle git ve mutlu haberlerlerle geri dönmen dileği ile bye
Başarılar :) Umarım dönersin yine aramıza en kısa zamanda... :)
ula berz o kadar dedik biraz daha sonra başla çalışmaya yazını heba etme diye ama kendin bilecen hadi iyi bi yeri kazan da gel de neyse ben susmam şimdi 2 saat kolay gelsin başarılar deyip kapatayım :) :D
simdiden basarılar ama ben bir yıl yokum lafları bana yalan olur gibi geliyor 2-3 ay sonra gene gorunursun oyunda :)
Doğru düzgün iki çift laf edebildiğim nadir kişilerden biriydin üzüldüm ama sonuçta geleceğin söz konusu en iyisini yapıyosun..Amaa geri dönmezsen o domuz bağırsağından yaptığın yemeği yediririm sana.. :P
Güle güle berzax inşallah sınavda dereceye girersn :) Çabuk dön dostum.

Saygılar...
Kardeşim en iyisini yaptın hayırlısı olsun ;) cebim sende var başın sıkışırsa , izmir fene gelirsen beni ara :D ;) hoşçakal.
[quote]Güle güle gidip güle güle dönmen dileği ile elveda tongue.gif sınavında başarılar bu ara da bende seneye sınav a giricem smile.gif doğru la benimde sınavım var ohmy.gif saol hatırlattığın için smile.gif[/quote]

+1 ana walla bızdemı bıraksak oynun ne
şuna bak iki gün net e girmedim diye unutmuş <_< sen sağlığın açısından çabuk dönme-bi dk ya-çabuk dön sinirimi senden çıkarırım :P

Başarılar BerzaX. sorun olursa msn war ;)
Biraz ÖSS vedası gibi birşey var ortada :P

Sakın veda etme insan bırakamıyor :D

Bende çok denedim bırakmayı olmadı :)