Jump to content
Posted
Dun gece oturuyodum boş boş , dedim hazır kotam sıfırlanmış 2-3 şey indireyim ve başladım bi kaç şey indirmeye.Ama bağlantıda bişeyler vardı 100 ile indirdiğim şeyleri 10'la falan indirmeye başladı bende sinir oldum bıraktım PC'yi , açtım TV'yi bi baktım yeşilçam'ın unutulmaz jön Kadir İnanır'ın unutulmaz filmi "KÖPRÜ" hemen başladım izlemeye :)

Filmi izlerken düşündüm ki eski Türk filmleri daha güzelmiş.O filmleri izlerken aldığım hazzı şimdiki filmlerden almak mümkün değil.Kısıtlı imkanlarla adamlar ne filmler çekmiş helal olsun :)

Benim eskilerden en sevdiğim film "Köprü" ne zaman izlesem gözlerim mutlaka dolar.Zaten Kadir İnanır'ın oyunculuğunada hastayım.Çok süper aktör.

Sizin ev sevdiğiniz Türk filmi hangisi ? Peki ya En sevdiğiniz aktör ? Bak laf laf açıyo bide Türk filmini geçmişten geleceğe izlediği yol hakkında ne düşünüyosunuz bunu sorayım :P

Featured Replies

Eski olupta izlediğiğm çoğu yeşilçam filmi komik (iyi anlamda) , duygusalları bile komik geliyor ama o zamanın şartlarını göze almak gerek tabi :D

şimdiki sinema sanayimiz hayli gelişmekte abi görüyoruz; patlamlar, çatlamalar... :bf:

Düzeltme: Ayrıca çok küçükken "Dönüş" adlı (Türkan şoray - Kadir İnanır tabiki) filmde ağlamıştım. Dün değil evelsi yine gördüm TV'de hemen kapattım yüreğim kaldırmaz...

Edited by ZarathustraX

• Author
O yıllarda yapılan aksiyon filmlerinin şuanda komik gelmesi doğal tabi :) Ama duygusal ya da komedi amacı güdülerek yapılan filmler resmen birer klasik oldu :)

Edited by SLaM

Arabesk :D tek geçerim
"Allahıım köret beni, aksın gözümün nuru aksın, bundan böyle kör baksın" ahuahaua "ağalar beyler istanbul ne tarafta ? GÖSTERELİM ANAM!! " :lol:
tarkan serisi + kemal sunal serisi +sener sende idare eder en favorim korkusuz korkak.
[quote name='purpleOrange' post='152131' date='Sep 2 2007, 17:12 PM']ofsayt osman rules[/quote]

Buda mı gol değil... Adaletine sığındığım hakim bey buda mı gol değil? Buda mı değil? Sadri Alışık ağlar...

10 numara filmdir :D :ak: :ak:
[quote name='purpleOrange' post='152131' date='Sep 2 2007, 17:12 PM']ofsayt osman rules[/quote]

Buda mı gol değil... Adaletine sığındığım hakim bey buda mı gol değil? Buda mı değil? Sadri Alışık ağlar...

10 numara filmdir :D :ak: :ak: