Jump to content
Posted
1.12 yaması ve cross BG olayı yüzünden aşağıdaki realmler taşınıyor ..

bu realmler 36 saat kapalı olacak TAM LİSTE:

English:
Kor'gall

German:
Dethecus
Forscherliga

French:
Arak-arahm
Confrérie du Thorium
Eitrigg
Garona
La Croisade écarlate
Medivh
Uldaman
Vol'jin

BU REALMLERDE CHARI OLANLAR 2 GÜN UZATMA ALACAKLAR

Bunların taşınmasından ötürü 24 saat Kapalı kalacak diğer realmler şunlar:

English:
Agamaggan
Aggramar4
Ahn'Qiraj
Al'Akir
Arathor
Argent Dawn
Aszune
Azjol-Nerub
Bladefist
Bloodfeather
Bloodhoof
Bloodscalp
Bronzebeard
Burning Blade
Burning Legion
Chromaggus
Crushridge
Daggerspine
Darksorrow
Deathwing
Defias Brotherhood
Dentarg
Doomhammer
Draenor
Dragonblight
Dragonmaw
Drak'thul
Dunemaul
Emerald Dream
Emeriss
Executus
Frostwhisper
Hakkar
Haomarush
Khadgar
Kul Tiras
Lightning's Blade
Mazrigos
Moonglade
Neptulon
Ragnaros
Scarshield Legion
Steamwheedle Cartel
Sunstrider
Sylvanas
Talnivarr
The Maelstrom
The Venture Co.
Trollbane
Twilight's Hammer
Twisting Nether
Vashj
Warsong
Xavius
Zenedar

German:
Anetheron
Arthas
Azshara
Blackmoore
Blackrock
Die Arguswacht
Die ewige Wacht
Die Todeskrallen
Durotan
Gilneas
Kargath
Khaz'goroth
Lothar
Malygos
Nazjatar
Nefarian
Rexxar
Thrall
Tichondrius
Ysera

French:
Archimonde
Cho'gall
Conseil des Ombres
Dalaran
Drek'Thar
Elune
Hyjal
Illidan
Kael'Thas
Khaz Modan
Kirin Tor
Les Sentinelles
Ner'zhul
Rashgarroth
Sargeras
Sinstralis
Throk'Feroth
Varimathras

BU REALMLERDE CHAR I OLANLAR 1 GÜN UZATMA ALACAKLAR.

Alıntı wowturk.com

Featured Replies

off yaa hem twıstıng nether hemde frostwişper :S
yaa altüst oldu bütün planlarımız ne yapsam başka serverdabır char alıp kassammı gelene kadar :(
Neyse cok teşekkürler hemşerim..
Püüüü walla ya.Nedir bu patch işi.Bl!zz napio anlamadım.Her düzelttiği satıra bi patch çıkarıyolar heralde.Burning Crusade den sonra gelecek patchleri düşünün :o
ya Allah'ım yarappim hem Burning Legion hemde Twisting Nether kapalı bugün ilk defa BWL'ye başlayacaz olanlara bak ya... ya birde ne char aktarması neyi aktarıyorlarki..

durmadan patch indirmekten kota bitiyor ya... adamlar 5 dosyaya patch diyor rakam yükseliyor. Birde simdi 1.12 geliyor.

Gerçi dün belliydi aşırı derecede lag vardı serverlarda sonuçta Raidler iptal oldu pvp yapılamaz oldu yani oynanmayacak derecedeydi bi süre sonra düzeldi ama demekki ciddi bir sorunki 24 saat kapalı...
paylaşımın için saol Orcolog. Bu arada listede adı olmayan realmlar da resetleniyor aradabir :huh:
[quote name='Antok' post='40080' date='Jun 28 2006, 11:37 AM']
ya Allah'ım yarappim hem Burning Legion hemde Twisting Nether kapalı bugün ilk defa BWL'ye başlayacaz olanlara bak ya... ya birde ne char aktarması neyi aktarıyorlarki..

durmadan patch indirmekten kota bitiyor ya... adamlar 5 dosyaya patch diyor rakam yükseliyor. Birde simdi 1.12 geliyor.

Gerçi dün belliydi aşırı derecede lag vardı serverlarda sonuçta Raidler iptal oldu pvp yapılamaz oldu yani oynanmayacak derecedeydi bi süre sonra düzeldi ama demekki ciddi bir sorunki 24 saat kapalı...
[/quote]
Abi bırak şimdi bwl yı o kadar önemli değil ben ne güzel bugün zg yapacaktım :D

Buarada realmden realıme char aktarımı olabilecekmi yoksa benmı yanlış anladımm..
AA CAnbass sen de mi orjinaldesin ?

Bu arada :lol: çok güldüm. Orjinalin avrupa sitesine girmeye çalışınca şöyle diyo.

The website can not be displayed due to heavy traffic.We have our finest gnomish engineersworking on the problem and they assure usthat it will soonbe up and running again

Türkçesi :

Yoğun trafik dolayısıyla web sayfası görüntülenemiyor.En iyi gnome mühendislerimiz sorun üzerinde şu anda çalışmaktalar ve sitenin tekrar up olup yakın zamanda çalışıcağından da emin olun diyorlar

Edited by Olorin

Bl@zzard böyle abi alışın bi patch çıkarıyolar 1 ay yamuluyolar o kadarda test ettiler nasıl oldu bu iş anlamadım
abi zg de güselde ilk defa bwl ye başlıcaktı guild (ben 3 bossu kestim ama oranın havası başka :)) ne güsel ilk 3 bossu bu hafta kesmeyi planlıyorduk ama olanlara bak ya <_<
Bende bu ay kota mota kalmadı :)

Bl!zz saolsun fulledik kotayı.
orjinal felan bos iş orjinalde oynayanlar gelin wt ekibinde devam edin böyle bi serveri baska nerde bula bilirsinizki wt yakında orjinalden daha ii olacak :P
Dünden belliydi böle olcağı sunucuda resmen delay vardı :) wsg yegiremiosun girince çıkamıosun..kuşa binemiosun binince inemiosun lol 24 saat şimdi bitmez bugün :(.. ortaklaşa bi sunucuda yeni char açalım kasalım 24 saat bari hangisi söleyin :)
açık realm kalmadı galiba çünkü saat 12 ve girdiğimde realm yok zaten açılsa oynanmaz o sunucuda 50000 kişi bekleriz girmek için :D

melcore açık olsa gelecem ama bi türlü onu açık göremiyorum <_<
Öeah... Hem Argent Dawn, hem Moonglade kapalı ya... Neyse, bende Half-Life 2 Episode One yada X-Men Legends 2 oynarım serverlar gelene kadar... :P
İyi oldu kapandığı bu sayede biraz kendime vakit ayırabilecem :P

Bi dışarı çıkayım.Sinemaya gideyim gezeyim tozayım acık
1.11 yuzunden 700mb kotayı aştık şimdide bu cıktı başımıza...serverımın kapalı olmasıda cabası...off off... :(
kota mota hak getire zaten 24 saatte beklerim ama bari su 4. kanalı kapatsınlar tum worldde sinir oluyo insan yaw
[quote name='Mr.Baris' post='40178' date='Jun 28 2006, 02:28 PM']
kota mota hak getire zaten 24 saatte beklerim ama bari su 4. kanalı kapatsınlar tum worldde sinir oluyo insan yaw
[/quote]
/leave 4 yap yeter...
[quote name='Mr.Baris' post='40178' date='Jun 28 2006, 02:28 PM']
[/quote]

ignore list im doldu taşdı sayelerinde adamlar sohbet ediyolar :)