Posted June 28, 200618 yr 1.12 yaması ve cross BG olayı yüzünden aşağıdaki realmler taşınıyor .. bu realmler 36 saat kapalı olacak TAM LİSTE: English: Kor'gall German: Dethecus Forscherliga French: Arak-arahm Confrérie du Thorium Eitrigg Garona La Croisade écarlate Medivh Uldaman Vol'jin BU REALMLERDE CHARI OLANLAR 2 GÜN UZATMA ALACAKLAR Bunların taşınmasından ötürü 24 saat Kapalı kalacak diğer realmler şunlar: English: Agamaggan Aggramar4 Ahn'Qiraj Al'Akir Arathor Argent Dawn Aszune Azjol-Nerub Bladefist Bloodfeather Bloodhoof Bloodscalp Bronzebeard Burning Blade Burning Legion Chromaggus Crushridge Daggerspine Darksorrow Deathwing Defias Brotherhood Dentarg Doomhammer Draenor Dragonblight Dragonmaw Drak'thul Dunemaul Emerald Dream Emeriss Executus Frostwhisper Hakkar Haomarush Khadgar Kul Tiras Lightning's Blade Mazrigos Moonglade Neptulon Ragnaros Scarshield Legion Steamwheedle Cartel Sunstrider Sylvanas Talnivarr The Maelstrom The Venture Co. Trollbane Twilight's Hammer Twisting Nether Vashj Warsong Xavius Zenedar German: Anetheron Arthas Azshara Blackmoore Blackrock Die Arguswacht Die ewige Wacht Die Todeskrallen Durotan Gilneas Kargath Khaz'goroth Lothar Malygos Nazjatar Nefarian Rexxar Thrall Tichondrius Ysera French: Archimonde Cho'gall Conseil des Ombres Dalaran Drek'Thar Elune Hyjal Illidan Kael'Thas Khaz Modan Kirin Tor Les Sentinelles Ner'zhul Rashgarroth Sargeras Sinstralis Throk'Feroth Varimathras BU REALMLERDE CHAR I OLANLAR 1 GÜN UZATMA ALACAKLAR. Alıntı wowturk.com
June 28, 200618 yr [quote name='brainkilla' post='40181' date='Jun 28 2006, 02:31 PM'] /leave 4 yap yeter... [/quote] yeri geliyo bizde party arıyoz ben kanal acık butun gun maden felan kazıyom biri adam arıyosa atlıyom ama sagolsun spamcılar rahat bırakmıyo adam oyuna giriyo hi all vs vs... sapur supur seyler kafa agrıtıyo [quote name='armanaltug' post='40185' date='Jun 28 2006, 02:36 PM'] ignore list im doldu taşdı sayelerinde adamlar sohbet ediyolar [/quote] gel bi de benimkini gor 1 kisi vardı 20 kisi oldu
June 28, 200618 yr ya grup aramadıgım zamanlarda combat logun yanındaki yerden sağ tıklayıp channelsden looking for group taki tiki kaldırıyorum o an msjlar kesiliyor grup aradıgım zamanlarda açıyorum buluyorum o zaman problem olmuo yani hemen grup bulabiliorum bence sizde öle yapın
June 28, 200618 yr [quote name='Shadowfury' post='40199' date='Jun 28 2006, 02:52 PM'] Benle dalga geçen tüm arkadaşlar intikam acıdır Blizzle anlaşmalıydım ben muhahah [/quote] senin Bl@zzard la tek anlaşman terms of use a i agree demen o kadar
June 28, 200618 yr [quote name='armanaltug' post='40204' date='Jun 28 2006, 03:12 PM'] senin Bl@zzard la tek anlaşman terms of use a i agree demen o kadar [/quote] o da anlaşma sonuçta, siz dalga geçerken Bl!zz in gönlü bile el wermedi be
June 28, 200618 yr [quote name='Antok' post='40198' date='Jun 28 2006, 02:51 PM'] ya grup aramadıgım zamanlarda combat logun yanındaki yerden sağ tıklayıp channelsden looking for group taki tiki kaldırıyorum o an msjlar kesiliyor grup aradıgım zamanlarda açıyorum buluyorum o zaman problem olmuo yani hemen grup bulabiliorum bence sizde öle yapın [/quote] roguelar kolay grup bulamıyo oyle
June 28, 200618 yr rank 10 olduydum ben bu hafta yav ..omuzlukla head i alcaktım ne güsel gerci para da yok ama olsun tyr's hand e gider 2 dakka grind yapıp bi krol blade düşürüp 300 gold a satardık noolcak ..
June 28, 200618 yr [quote name='Alijohn' post='40245' date='Jun 28 2006, 04:23 PM'] rank 10 olduydum ben bu hafta yav ..omuzlukla head i alcaktım ne güsel gerci para da yok ama olsun tyr's hand e gider 2 dakka grind yapıp bi krol blade düşürüp 300 gold a satardık noolcak .. [/quote] sen koy ben alıyom
June 28, 200618 yr [quote name='Mr.Baris' post='40251' date='Jun 28 2006, 04:26 PM'] sen koy ben alıyom [/quote] sende varmış zati bi tane ne aç adamsın
June 28, 200618 yr [quote name='Alijohn' post='40256' date='Jun 28 2006, 04:27 PM'] sende varmış zati bi tane ne aç adamsın [/quote] 300 den koy alayım 330 civarı satarım ticaret
June 28, 200618 yr Cidden druid ve priestler. Dungeonlara cok cagırılıyor. Benim druid imin lvl ini dusuk olmasına ragmen. baya bir talep var.. Bir yandan arkadaslar bir yandan ejnebiler kime ne yazdıgımı bilmiom HohhhH 300 gold mu !! sen 300 gold u bana ver ben sana 300 tane HORDE kesem
June 28, 200618 yr [quote name='nightwollf' post='40068' date='Jun 28 2006, 11:17 AM'] off yaa hem twıstıng nether hemde frostwişper :S yaa altüst oldu bütün planlarımız ne yapsam başka serverdabır char alıp kassammı gelene kadar Neyse cok teşekkürler hemşerim.. [/quote] senın Twıstıng tekı mage yasıyomudu magı
June 28, 200618 yr ya akşa olmus stajdan çıktım bir hışımla WQW a girecem ANA! serverlar kapalı! BUNE! Cross bg ne? 48 saat ne? Bl!zz bu oynanmayan anların parasını mesaiden düşsün
June 28, 200618 yr soyle soylım artık realmler arası bg'ler yapılcak misal twıstıng nether'ın hordelerı ve Frost'un Allylerı Av gibi bi alanda savasıcaklar giriş gene aynı olucak bg masterlardan sıra alıcaksın
June 28, 200618 yr [quote name='ErHanniBaL' post='40368' date='Jun 28 2006, 07:59 PM'] LoL... zuper olur.. Frostwhisper eDeLeR.. varmı savasacak [/quote] war tabi Twisting nether Mysterons!
June 28, 200618 yr [quote name='armanaltug' post='40376' date='Jun 28 2006, 08:09 PM'] war tabi Twisting nether Mysterons! [/quote] Heyt savas zorlu olucak desene ama basvurular nasıl oluyor acep.. yoksa nasıl karsılasırız
June 28, 200618 yr normalde wsg ab yada av için nasıl sıra alıyorsanız bunun içinde oyle sıra alıcakmışsınız
bu realmler 36 saat kapalı olacak TAM LİSTE:
English:
Kor'gall
German:
Dethecus
Forscherliga
French:
Arak-arahm
Confrérie du Thorium
Eitrigg
Garona
La Croisade écarlate
Medivh
Uldaman
Vol'jin
BU REALMLERDE CHARI OLANLAR 2 GÜN UZATMA ALACAKLAR
Bunların taşınmasından ötürü 24 saat Kapalı kalacak diğer realmler şunlar:
English:
Agamaggan
Aggramar4
Ahn'Qiraj
Al'Akir
Arathor
Argent Dawn
Aszune
Azjol-Nerub
Bladefist
Bloodfeather
Bloodhoof
Bloodscalp
Bronzebeard
Burning Blade
Burning Legion
Chromaggus
Crushridge
Daggerspine
Darksorrow
Deathwing
Defias Brotherhood
Dentarg
Doomhammer
Draenor
Dragonblight
Dragonmaw
Drak'thul
Dunemaul
Emerald Dream
Emeriss
Executus
Frostwhisper
Hakkar
Haomarush
Khadgar
Kul Tiras
Lightning's Blade
Mazrigos
Moonglade
Neptulon
Ragnaros
Scarshield Legion
Steamwheedle Cartel
Sunstrider
Sylvanas
Talnivarr
The Maelstrom
The Venture Co.
Trollbane
Twilight's Hammer
Twisting Nether
Vashj
Warsong
Xavius
Zenedar
German:
Anetheron
Arthas
Azshara
Blackmoore
Blackrock
Die Arguswacht
Die ewige Wacht
Die Todeskrallen
Durotan
Gilneas
Kargath
Khaz'goroth
Lothar
Malygos
Nazjatar
Nefarian
Rexxar
Thrall
Tichondrius
Ysera
French:
Archimonde
Cho'gall
Conseil des Ombres
Dalaran
Drek'Thar
Elune
Hyjal
Illidan
Kael'Thas
Khaz Modan
Kirin Tor
Les Sentinelles
Ner'zhul
Rashgarroth
Sargeras
Sinstralis
Throk'Feroth
Varimathras
BU REALMLERDE CHAR I OLANLAR 1 GÜN UZATMA ALACAKLAR.
Alıntı wowturk.com