Jump to content
Posted
Arkadaşlar bu spell ile ilgili pek çok topicte pek çok tartışma yapıldı ama hepimiz tam olarak biliyor muyuz bu büyüyü? Açıklıyayım hemen..

Düşmanı belli bir süre kuzuya çevirir..Düşman bu süre içerisinde istemli hiçbir hareket yapamaz..Büyü yapamaz, saldıramaz..Ancak can dolum hızı muhteşem bir seviyeye ulaşır..Herhangi bir darbe veya büyü yemesi durumunda, polymorph yiyen kişi eski haline dönecektir..[b]Birini polymorph yaptıgında bir başkasına atarsanız, önceki polymorph yaptıgınız kişi çözülür[/b]Sadece beast, humanoid ve critterlere işler...

Kalın yazdıgım yere dikkat..birçoğumuz bir kişiye sürekli poly atmanın bug oldugunu sanıyoruz..[b]polymorph aynı kişiye defalarca atılabilir bunda hiçbir sorun yoktur[/b]..ama atıp atıp karşısına geçip /lol yapmak bizim serverımızdaki ortama biraz ters düşer..

Dün booty baydeki savaşta lenhunterı sürekli polymorph yaptık ve "ss aldım göndericem" dedi..ben de bunun üzerine bazılarımızın bilmedigini anlayarak bu topici acma geregi duydum.

Featured Replies

Ahıla çevircekler oyunu desene :P

Ama açıklama için saol bundan sonra magelere hesaplayıp sataşmak lazım :P
  • Author
yani polymorphun cooldownu orjinalde de yok..karşıda tek bir kişi oldugu sürece istedigi kadar atılabilir..bunu bilmeyen arkadaşlarımız varmış demekki..bir kişiyi sürekli polymorph yapmayı bug zannediyolar cunku :)

ama ekliyeyim orjinalde polyden kurtulma yolları var...(trinket gibi) bizde yok..ama bizde de huntersan ok atabiliyosun :)

Edited by Jah'rakal

[quote name='Jah'rakal' post='40255' date='Jun 28 2006, 04:27 PM']
yani polymorphun cooldownu orjinalde de yok..karşıda tek bir kişi oldugu sürece istedigi kadar atılabilir..bunu bilmeyen arkadaşlarımız varmış demekki..bir kişiyi sürekli polymorph yapmayı bug zannediyolar cunku :)

ama ekliyeyim orjinalde polyden kurtulma yolları var...(trinket gibi) bizde yok..ama bizde de huntersan ok atabiliyosun :)
[/quote]

Peki sen orjınalde 3 defa poly yaptıktan sonrakı poly denemelerının ımmunıte olduğunu biliyormusun :P
Immunıte derken attığın polyler 3 defadan sonra etkısız oluyo hemen bozuluyo :)

Edited by nightwollf

Biz de de otlak hayvanı olduğunda ranged kullanabiliyorsun diye biliyorun en azından tüfek kullanıldığını gördüm ;)
[quote name='nightwollf' post='40301' date='Jun 28 2006, 05:27 PM']
Peki sen orjınalde 3 defa poly yaptıktan sonrakı poly denemelerının ımmunıte olduğunu biliyormusun :P
Immunıte derken attığın polyler 3 defadan sonra etkısız oluyo hemen bozuluyo :)
[/quote]

Yapma yaw :huh:
[quote name='Jah'rakal' post='40234' date='Jun 28 2006, 04:12 PM']
[b]polymorph aynı kişiye defalarca atılabilir bunda hiçbir sorun yoktur[/b]..[/quote]

Gecenlerde savas olmustu sanırım 1 hafta oncesiye kadar orgrimmarın onunde lenhunter'ı arka arkaya kuzu yaptıgımda beni şikayet etmişti ordaki gmlere. Gm de büyülerin acıklarını su istimal etmeyin demisti. bende büyünün cd si olmadıgını istedigim kadar atabilecegimi söyledim.. Orjinalde ne kadar cok atarsan okdr tutma şansı düşer dedi böyle bir durum varmı?
Saygılar

[quote]Peki sen orjınalde 3 defa poly yaptıktan sonrakı poly denemelerının ımmunıte olduğunu biliyormusun
Immunıte derken attığın polyler 3 defadan sonra etkısız oluyo hemen bozuluyo
[/quote]

sanırım böle bi durum varmış.. :huh:

Edited by SoulBringer

polynin bugları zaten belli... bir warrior polyken anında charge intercept çakebilir. Bomba veya menzilli silahla atış yapabilir... ama bir kişi polyken diğer kişi poly yapıldığında ilk poly çözülüyormu emuda onu bilemiyorum demek gelio içimden ama oda bugludur. Bazen etrafında bi düzine koyunla gezinen mageler görürseniz şaşrımayın (bkz. sucu çoban)
orj. belli durdurma veya adamı devre dısı bırakma buyuleri 3 veya daha

sonra immunet veya resist cekiyor.. burda poly. fear. root hatta

rogueların stealt i. Adam savasıyor. daha sonra olucek gibi olunca sap

vur yat :D bu duruma benim kadar deli olan yoktur :)