Jump to content
Posted
[center][url="http://www.kotuvepis.com/kurk.htm"]#Tikla...#[/url][/center]sanirim kilitlenmesine sanirim az cok kurbanbayraminda alisginiz bu tabloya tabiki burdaki durum cok farkli.

Featured Replies

Abi küfretçem ban yicem :dj: :dj:

İğrenç ya adamı bulcan yatıcan kollarını kesçen yüzcen derisini bidaa yapamıcak vay onunki bununkiler :dj: :dj:

Edited by Kaldorei

Yıllar önce izledim.. Rezillik..
Daha önce açıldı diye biliyorum.

Yazık gerçekten.
  • Author
videoya cift tiklarsaniz buyuk ekran oluyo.pc siden sorun olanlar icin.
  • Author
[quote name='Vandread' post='153202' date='Sep 5 2007, 16:22 PM']bu tur insanlara İDAM bile hafif kalir... insan mi dedim pardon HAYVAN kesen HAYVANLAR...
para icin bunlar .... anlamiştir herkes...[/quote]
idam daha acisiz bence.bunlarin derisini yuzup denize atican.

Edited by Youngster

Daha önceden izlemiştim bende yarısında kapattım :S
nankör ve şükür etmeyen insan işte..... akılsızlık... işimi yapıp para kazanıom die seviniodur ama haksızlık yapıo o masum hayvanlara...elbette hesabını verecek... nasıl bakıor hayvanlar ya, nasıl öyle işkence edilir onlara. canlı canlı yüzüyor derisini...
  • Author
[quote name='Holy_Kiss' post='153224' date='Sep 5 2007, 18:01 PM']nankör ve şükür etmeyen insan işte..... akılsızlık... işimi yapıp para kazanıom die seviniodur ama haksızlık yapıo o masum hayvanlara...elbette hesabını verecek... nasıl bakıor hayvanlar ya, nasıl öyle işkence edilir onlara. canlı canlı yüzüyor derisini...[/quote]
Hoslarina gidiyodur bazilarinin eminim :dj: :dh:
  • Author
[quote name='Holy_Kiss' post='153224' date='Sep 5 2007, 18:01 PM']nankör ve şükür etmeyen insan işte..... akılsızlık... işimi yapıp para kazanıom die seviniodur ama haksızlık yapıo o masum hayvanlara...elbette hesabını verecek... nasıl bakıor hayvanlar ya, nasıl öyle işkence edilir onlara. canlı canlı yüzüyor derisini...[/quote]
bizim turklerde daglarda siyanurle tilkileri zehirliyolar...sonra yuzuyolar...
dayanamadım izlemeye ya biraz bakıp kapatabildim ancak
:(
insan olan yapmaz, yapamaz..