Posted September 5, 200717 yr [center][url="http://www.kotuvepis.com/kurk.htm"]#Tikla...#[/url][/center]sanirim kilitlenmesine sanirim az cok kurbanbayraminda alisginiz bu tabloya tabiki burdaki durum cok farkli.
September 5, 200717 yr Abi küfretçem ban yicem :dj: :dj: İğrenç ya adamı bulcan yatıcan kollarını kesçen yüzcen derisini bidaa yapamıcak vay onunki bununkiler :dj: :dj: Edited September 5, 200717 yr by Kaldorei
September 5, 200717 yr Author videoya cift tiklarsaniz buyuk ekran oluyo.pc siden sorun olanlar icin.
September 5, 200717 yr bu tur insanlara İDAM bile hafif kalir... insan mi dedim pardon HAYVAN kesen HAYVANLAR... para icin bunlar .... anlamiştir herkes...
September 5, 200717 yr Author [quote name='Vandread' post='153202' date='Sep 5 2007, 16:22 PM']bu tur insanlara İDAM bile hafif kalir... insan mi dedim pardon HAYVAN kesen HAYVANLAR... para icin bunlar .... anlamiştir herkes...[/quote] idam daha acisiz bence.bunlarin derisini yuzup denize atican. Edited September 5, 200717 yr by Youngster
September 5, 200717 yr omur boyu surucek bişi olmali mesela 2 gunde bir ormana birakilmali olcegi zman geri getirilip tedavi edilmeli sonra cifleşme donemindeki atlarin yanina koyulmali... cok yaratici fikirlerim var bunlar icin
September 5, 200717 yr nankör ve şükür etmeyen insan işte..... akılsızlık... işimi yapıp para kazanıom die seviniodur ama haksızlık yapıo o masum hayvanlara...elbette hesabını verecek... nasıl bakıor hayvanlar ya, nasıl öyle işkence edilir onlara. canlı canlı yüzüyor derisini...
September 5, 200717 yr Author [quote name='Holy_Kiss' post='153224' date='Sep 5 2007, 18:01 PM']nankör ve şükür etmeyen insan işte..... akılsızlık... işimi yapıp para kazanıom die seviniodur ama haksızlık yapıo o masum hayvanlara...elbette hesabını verecek... nasıl bakıor hayvanlar ya, nasıl öyle işkence edilir onlara. canlı canlı yüzüyor derisini...[/quote] Hoslarina gidiyodur bazilarinin eminim :dj: :dh:
September 5, 200717 yr Author [quote name='Holy_Kiss' post='153224' date='Sep 5 2007, 18:01 PM']nankör ve şükür etmeyen insan işte..... akılsızlık... işimi yapıp para kazanıom die seviniodur ama haksızlık yapıo o masum hayvanlara...elbette hesabını verecek... nasıl bakıor hayvanlar ya, nasıl öyle işkence edilir onlara. canlı canlı yüzüyor derisini...[/quote] bizim turklerde daglarda siyanurle tilkileri zehirliyolar...sonra yuzuyolar...
September 6, 200717 yr dayanamadım izlemeye ya biraz bakıp kapatabildim ancak insan olan yapmaz, yapamaz..