Jump to content
Posted
[b]"Ölmek üzere miyim, yoksa bugün yasgünüm mü?"[/b]
[b][color="#CC0000"]Lady Astor - Ingiliz Parlamentosunun ilk kadin üyesi.[/color][/b] Ölüm döşeğinde tüm ailesini çevresinde görünce...

[b]"Neden olmasın, ne de olsa kendi malı."[/b]
[b][color="#CC0000"]Charles Chaplin[/color][/b] Ölüm döşeğinde iken çağrılan papazın "Tanrı ruhunu bağışlasın" demesi üzerine...

[b]"Ben piyanistim."[/b]
[b][color="#CC0000"]John Fields(1872-1837) - Ingiliz piyanist ve besteci.[/color][/b] Ölüm döşeğinde papaz cağırmak isteyenlerin mezhebini öğrenmek icin sordukları, "Baptist misiniz, yoksa Kalvenist mi?" sorusu üzerine...

[b]"Son sözler yeterince konusamamış ahmaklar içindir."[/b]
[b][color="#CC0000"]Karl Marx[/color][/b]

[b]"Neden seninle konusayım ki, biraz önce patronunla konusuyordum."[/b]
[b][color="#CC0000"]Wilson Minzer - Amerikali yazar ve ünlü kumarbaz.[/color][/b] Ölüm döşeğinde bir an kendine gelip üzerine eğilmiş papazı görünce söylemiş...

[b]"Bir adım daha öne gelin delikanlılar, bu şekilde daha kolay olacak."[/b]
[b][color="#CC0000"]Robert Erskine Childers(1870-1922) - İrlandalı yurtsever.[/color][/b]İngilizlerle anlaşma yanlısı birliklerce kurşuna dizilirken...

Featured Replies

[quote]"Son sözler yeterince konusamamış ahmaklar içindir."
Karl Marx[/quote]
işte bu güzel lafmış ;)
[quote]"Neden olmasın, ne de olsa kendi malı."
Charles Chaplin Ölüm döşeğinde iken çağrılan papazın "Tanrı ruhunu bağışlasın" demesi üzerine...[/quote]
işte bir charles chaplin klasiği..

Paylaşımın için Teşekkür ederim..

Saygılar...
Eğer Marx bunu son söz olarak söylediyse kendi de yeterince konuşmamış ahmaklardan oluyor.Belkide önde gideni :)
YOk eğer son sözü değilse burda ne işi war.Tezatlıklar silsilesi :lol:

Edited by Olorin

[quote name='Olorin' post='40546' date='Jun 29 2006, 10:55 AM']
Eğer Marx bunu son söz olarak söylediyse kendi de yeterince konuşmamış ahmaklardan oluyor.Belkide önde gideni :)
YOk eğer son sözü değilse burda ne işi war.Tezatlıklar silsilesi :lol:
[/quote]
Belkide sözü ;"Bakın bu size son sözüm kulağınıza küpe olsun ilerde xxx abimiz demişti demeyin.. vs.vs." diyenler içindir :P veya kitaplara son söz yazanlara laf atıyordur :P

Edited by utqu

[quote]"Neden olmasın, ne de olsa kendi malı."[/quote]
gerçekten çok süper bi cümle.

paylaşım için saol...

Edited by JasoN