Jump to content
Posted
[url="http://img108.imageshack.us/img108/9709/1966hur9fm.jpg"]Sene 1966 heyy gidi heyyy <--------- TIKLA[/url]

Ben bir şey diyemiyorum sadece [color="#FF0000"]kırmızı halka[/color] içine aldığım yerleri dikkatle inceleyin.

Featured Replies

2 tane halka var birinde ilk okullar 8 seneye çıkarılıyor diyor diğerini anlamadım :S
  • Author
Evet ilkokullar 8 yıla çıkarılıyor diyor bu gayet normal ama tarih 1966 eee biz ne zaman 8 yıl eğitimine geçtik.?
walla ben okula başladıım zmnlar daa 5 yıldı die biliom ben :wacko:
Ups! k.bakmayın benim kafa kıyak galiba :) şimdi anladım saolun çabanıza bana anlattınız allah sizi mutlu mesut eylesin :)
4-5 yıl oldu :)

Burası Türkiye böyle şeyler doğaldır :P
Sanırım 6-7 yıl oldu diye biliyorum ben 5 e giterken 8 yıl olmustu ne sinirlenmistik :D simdi lise bittigine gore anca o kadar
evet rahat 7-8 yıl oldu ama tee 1966 da alınması kararın ve bu kadar geç uygulanması şaşırtıcı :blink:
Halen ilkokul mezunları milletvekili olabiliyor. Demek ki bazı şeyler halen değişmedi. Cahil milleti cahiller temsil etmeli mantığı mı acaba...