Jump to content

Featured Replies

İlkinin sonuncu, ikincinin birinci seçeneğini işaretledim :)
Sadece WQW oynuyorum 2 tane oyunum var zaten biri W3 biri WQW :)
WQW a gectim geceli W3 te oynamaz oldum :D
Bilgisayarda kayıtlı 1 oyun var W0W dier türlü flash bir sürü 1000-2000 tane var :) ama sadece W0W oynuyorum ;)
İyi konu valla 1994 yılından beri oyun oynuyorum :blink: En son WQW a sardık ya Allah kurtarsın. :lol:
13 tane oyun var , sırayla oynuyorum bıtırdığımı sılıp yenısı yukluyorum hemen yoksa baska turlu vakıt gecmıor :D
Geçen cd almaya gittiğimde 5 tane oyunla çıktım dışarı, 2 günde 2si bitti, şimdi diğerlerine giriştim... Hatta bu da yetmiyor, eski oyunları arşivimden çıkarıp çıkarıp kurup oynuyorum... Oyunkolik miyim? Kesinlikle...
5 oyun yüklü sadece ilk 2 sini düzenli oynarım :)

World of wcrft
wcrft III: FT
Diablo II: LOD
Diablo (1)
Starcraft: BW
8 oyun var ve hepsini hayvanlar gibi oynuyorum, malum tatil :) herkese de tavsiye ederim..
cod2 (oynasanadan) w3 ( wt ye ayarladım bugün herkezi bekliyorum :rolleyes: ) vede tabiki wqw... (ahn qiraj'dayım)
[quote name='cRim the Lost' post='41133' date='Jul 1 2006, 12:52 AM']
hayvanım ve hayvanlar gibi oynuyorum
[/quote]
<_<

hiç şaşırmadım

Edited by SLaM

[quote name='Orcolog' post='40858' date='Jun 30 2006, 09:13 AM']
Ben sadece wowkoliğim başka oyun yok bilgisayarda yetiyor bana :)
[/quote]
+1
Başka oyun oynayacak kadar zamanım kalmıyo WQW dan :)
3-4 oyun kurulu da onları da arada açıp videolarını izlemek için kurdum. Son bir yıldır oynadığım yegane oyunlar 1 sene kadar önce WQW, bir ara 1 hafta kadar Baldurs Gate 2, bir iki sefer bir kaç günlüğüne Championship Manager 2001 ve geçen ay 1-2 haftalığına Starcraft.

Biraz alakam yok mu ne :rolleyes: