July 1, 200618 yr WQW Call of Duty 2 Lotr bfme 2 Wc3 Frozen Throne Biraz fazlamı oldu Edited July 1, 200618 yr by Choosen
July 1, 200618 yr Valla tam bı oyunkoligim ben. bitirdigim oyun sayısı 400 ü geçti. Bi oyunun başını oturursam (oyun güzel olsun yada olmasın) bitirmeden kalkmam. Medal of honorun etkısınden 3 gün kurtulamamıstım. 2 gün boyunca bsey yemeden ıcmeden uyumadan aralıksız oynamıstım kolay mı yane:). Derslere bu kadar çaba göstersem herhalde derece yapardım sınavda:).
July 2, 200618 yr Bütün oyunları sildim (WQW hariç), Heroes of Might and Magic V yükledim deli gibi oynuorum...
July 3, 200618 yr aslında oyun koliğimdir ama şuanda PC de bir oyun var o da kardeşim için. ben oyun oynamayı bıraktım galiba
July 3, 200618 yr WQW steam(ayıptır sölemesi bütün oyunlarını oynarım) Sw Jk 3 (kapışabiliriz) san andreas(hala bıkmadım ) çounlukla WQW ama diğerlerinede zaman weriyorum
July 3, 200618 yr pes ve WQW. adsl alırsam belki WQW a dönerim ha bi de pontefiex ve TIM tabi tavsiye ederim Edited July 3, 200618 yr by ozkaner
July 6, 200618 yr çoğunuzun tersine ben evde WQW oynamıyorum(evde internet yokki ) şimdilik tek oyun var -battle for middle earth-
July 8, 200618 yr arkadaşlar aranızda rpg sevenelr varsa 8 oyun felan gereksiz WQW dursun bi kere bi de gidin oblivion alın ooh miss bütün yaz götürür sizi...
July 10, 200618 yr askerde olmama rağmen inanki gizli gizli halen oynuyorum euheeueuheuheuh gerisini siz düşünün
July 12, 200618 yr ya istesem bile yükleyemem bilgisayar cd okumuyo bi WQW var yeni bilgisayar gelince bnde adventure oyun doldurcam pc yi eskiden ne çok oynardım sonra online oyunlar tüm dünyada yayıldı artık oynamaz oldum tabi yükleyebilme fırsatım olunca oynarım D: