Jump to content

Featured Replies

WQW
Call of Duty 2
Lotr bfme 2
Wc3 Frozen Throne
Biraz fazlamı oldu :)

Edited by Choosen

Valla tam bı oyunkoligim ben. bitirdigim oyun sayısı 400 ü geçti. Bi oyunun başını oturursam (oyun güzel olsun yada olmasın) bitirmeden kalkmam. Medal of honorun etkısınden 3 gün kurtulamamıstım. 2 gün boyunca bsey yemeden ıcmeden uyumadan aralıksız oynamıstım kolay mı yane:). Derslere bu kadar çaba göstersem herhalde derece yapardım sınavda:).
fifa, nba ve WQW var sadece WQW bazen kardesimle nba ya da fifa oynuyorum. :D
Bütün oyunları sildim (WQW hariç), Heroes of Might and Magic V yükledim deli gibi oynuorum...
aslında oyun koliğimdir ama şuanda PC de bir oyun var o da kardeşim için. ben oyun oynamayı bıraktım galiba
WQW
w3
BFME
BFME 2

bu kadar en çok WQW ve arada w3 oynarım
WQW
steam(ayıptır sölemesi bütün oyunlarını oynarım)
Sw Jk 3 (kapışabiliriz)
san andreas(hala bıkmadım :D )

çounlukla WQW ama diğerlerinede zaman weriyorum
pes ve WQW. adsl alırsam belki WQW a dönerim :blink:

ha bi de pontefiex ve TIM tabi :P tavsiye ederim

Edited by ozkaner

arkadaşlar aranızda rpg sevenelr varsa 8 oyun felan gereksiz WQW dursun bi kere bi de gidin oblivion alın ooh miss bütün yaz götürür sizi...
askerde olmama rağmen inanki gizli gizli halen oynuyorum euheeueuheuheuh :) gerisini siz düşünün :)
ya istesem bile yükleyemem bilgisayar cd okumuyo bi WQW var

yeni bilgisayar gelince bnde adventure oyun doldurcam pc yi eskiden ne çok oynardım sonra online oyunlar tüm dünyada yayıldı artık oynamaz oldum tabi yükleyebilme fırsatım olunca oynarım D: