Jump to content
Posted
Kadin: Kisiligimiz kullandigimiz arabanin beygir gücü ile dogru orantiliolarak degismiyor.
*Erkek: Sizin kisiliginiz beraber oldugunuz erkegin cüzdan gücü ile degisiyor.
*Kadin: Kirmizi isikta yanimizdaki arabanin bizden önce çikmasi ya da bir aracin bizi sollamasi hiçbir sey ifade etmez.
* Erkek: Bizim için de çevremizde diger hemcinsimizin sahip oldugu mücevherat veya üzerindeki pahali giysi hiçbirsey ifade etmez.
* Kadin: Kas olacak diye bir zorunlulugumuz yok.
* Erkek: Selüloitler olmayacak gibi bir zorunlulugunuz var ama...
* Kadin: Asik oluyoruz.... korkmadan.
* Erkek: Biz de oluyoruz.... azicik ödümüz patliyor ama sebep olanlar UTANSIN!
* Kadin: Evde, banyoda, kil-tüy dökmeyiz.
*Erkek: Küvetteki, lavabodaki, yataktaki ve yemekteki saçlarin çogu size ait.
* Kadin: Her sabah tiras olmak zorunda degiliz.
* Erkek: Valla ben tiras olmayi agda yaptirmaya tercih ederim sahsen.
*Kadin: Biri birimizin agzini yüzünü kirdigimiz sporlar yapmiyoruz.
* Erkek: Vahsi bakislarla birbirinizin gözünü oydugunuz kiskançlik, haset, çekememe sporlariyla yeterince ugrasiyorsunuz.
*Kadin: Hiç iki kadinin silahla oynarken birbirini vurdugunu duydunuz mu?
* Erkek: Hiç iki erkegin "aman tanrim benim elbisemin aynisini giymis" diye mahvoldugunu duydunuz mu?
* Kadin: Horlamiyoruz
* Erkek: Halt etmissiniz, hatta hiçkirmiyor,gegirmiyor ve hapsirmiyorsunuz da. Yoksa siz insan degil misiniz?? Size Afrodit diyebilir miyim? )
*Kadin: Az bildigimiz bir sey üzerinde çok fazla konusabiliriz.
* Erkek: Yani çok konusup hiç bir sey söylemezsiniz
* Kadin: Birbirimize esek sakalari yapma adetimiz yoktur.
* Erkek: Çevrenizde ki diger hatunlar hakkinda senaryo dedikodular üretme aliskanliginiz var ama...
* Kadin:TÜKÜRMEYIZ!
* Erkek: KIRITMAYIZ!
* Kadin: Sanat eserlerinin % 90'i kadinlardan esinlenilmisdir.
* Erkek: Sanat eserlerinin % 90'i erkekler tarafindan yapilmisdir.
* Kadin: Uzaga iseme, uzaga tükürme, yüksek sesle gegirme gibi aptalca karizma krikolarimiz yok
* Erkek: Ortamin en güzeli olma, en zayif olma, en pahali giyineni olma, en zengin kocayi bulma gibi krikolariniz var ama...
* Kadin: Askere gitmiyoruz
* Erkek: Hamile kalmiyoruz
* Kadin: Kol saatimiz de ayni zaman da hesap makinesi, takometre,barometre, termometre ve radyo olmasi gerekmiyor.
* Erkek: Çantamizda ruj, allik, pudra, yedek çorap,islak mendil, vs tasimamiz gerekmiyor.
* Kadin: Ortalikta alakasiz her türlü nesne ve sözcükten cinsel çagrisimlar çikarip günün yarisini seks düsünerek geçirmeyiz..
* Erkek: Valla geyik olsun diye yapiyoruz. Hem siz günün yarisini güzellesmege çalisarak geçiriyorsunuz. HANGI AMAÇLA =)
* Kadin:Dogum günü, evlilik yildönümü gibi özel günleri parmagimiza kirmizi iplik baglamadan da hatirlayabiliyoruz
* Erkek: Ütüyü fisde, yemegi ocakta, arabanin anahtarini kontakta unutmuyoruz. Bunlar daha faydali.....

Gelen bir mail...

Featured Replies

[quote]* Kadin: Ortalikta alakasiz her türlü nesne ve sözcükten cinsel çagrisimlar çikarip günün yarisini seks düsünerek geçirmeyiz..
* Erkek: Valla geyik olsun diye yapiyoruz. Hem siz günün yarisini güzellesmege çalisarak geçiriyorsunuz. HANGI AMAÇLA =)
* Kadin:Dogum günü, evlilik yildönümü gibi özel günleri parmagimiza kirmizi iplik baglamadan da hatirlayabiliyoruz
* Erkek: Ütüyü fisde, yemegi ocakta, arabanin anahtarini kontakta unutmuyoruz. Bunlar daha faydali..... [/quote]
Son 2 kıyaslama süper bayıldım :)
hehe ne guzel yaf vereyım mail adresımı banada atın arada :D
Sabah sabah güldürdün beni abi :D sağol paylasım için :)
Hoş ama erkeğin "biz erkekler bunu yapmıyoruz" diye söylediği şeylerin bi kısmını erkekler gayet de yapıyorlar :)
yanlız erkeklerin sözlerine bakın üstüne laf söylenemeyecek türden ya da ben erkek olduğum için gaza geldim :P
huahhah cok gusel ama sanırım 2. okuyusum sankı daha once de bırı yazmıstı buna benzer hatta cou aynı (tamamen aynısı) sanırım.. nese hatırlattın ıyı olmus (benım ıcın) tekrar guldum katıla katıla..

paylasımına saol........