Jump to content
Posted
Sitemizdeki genç beyler söylesin bakalım,

kız arkadaşınızın sizinle birlikte bilgisayar oynayabilmesi ve bundan zevk alması mı hoşunuza gider yoksa kendi arkadaşları ile vitrin vitrin gezip, size yeni cicilerini göstermesi mi?

Ya da sizle maç izleyebilmesi mi hoşunuza gider yoksa arkadaşları ile kahve falı bakması mı?

Ya da meslek sahibi olması mı hoşunuza gider yoksa evde yemek, temizlik vs yapan ev kızı olması mı?

Featured Replies

[quote name='TenTen' post='40966' date='Jun 30 2006, 03:02 PM']
dünya kupasını beraber izleyelim daha ne isterim ki....
[/quote]
tabi maç sırasında hangi takım hangi renk gibi saçma sorular sormıyacaksa :P
o da yan masada WQW oynasın beraber bişiler keselim işte o mukemmel olur:D
Oda benle W0W oynasın açarız ona warrior bende açarım priest o keser ben heallerim :P yada tam tersimi olacaktı :huh:
aynı şeyleri yapmamız çok sıkıcı olur gibi yani ortak konularda anlaşsak saygı duysak birbirimize o bana katılsa ben ona katılsam mesela ben onunla alışveriş yaparken o da benle maç izleerken mutluymus gibi davransak kavga etmesek :)
Yazılanların hepsini seçebilme hakkım var mı :)

Edited by chrs

YA bu dünya kupasını beraber izliyebiliyorumda şu WQW olayınada bi geçebilsek çok sevinicem ama nerdeee.....walla WQW diyince bile fitil oluyor bırakın beraber oynamayı... o zaten bu oyuna fitil olmasaydı ne güzel kasıcaktım her gece ama oyun yuzunden beni ihmal ediyosun diyo :rolleyes: tam bir WQW düşmanı...:D
oyunumu kıskanıyo ne :P
[quote name='Master-DZ' post='40972' date='Jun 30 2006, 03:16 PM']
o da yan masada WQW oynasın beraber bişiler keselim işte o mukemmel olur:D
[/quote]
çok romantik valla :D

walla aşkımın benimle birlikte WQW oynaması hoş olurdu ama biraz zor bilg. oyunlarıyla arası yok..
beraber maç izleriz zaten arası futbolla iyi...

walla daha iyisini bulamıyacağımı sanıyorum :rolleyes:
Oyun ile arası yok zaten ama oynamasını isterdim. Alış verişini benimle beraber yapıyor zaten ki bu çok hoşuma gidior.
Evinin hanımı olsun ben ona bakarım. Evet ev işleri yorucudur ama ikimizde çalışınca kim evde hazırlık ypacak eve geldiğinde yorgun argın yemek temizliklle mi uğraşıcak kabul etmem onu işte. (bunları kendi özgür irademle yazıyorum ki kendisi şuan yazdıklarımı okuyor yanımda)
Yaw benim kız arkadasım orjinalde oynuyo ben burda :( kız bide emuları begenmiyo laf sokuyo ama mc , bwl yuzu gormemis daha ne bicim sınır ediyorum :)

Ayrica benimle mac izlemeden once bana kahve yapmasi (2. sorunun bi hibriti oldu biraz :D ) cok hosuma gider :)
hangisini yaparsa yapsın, ama yapmacık değil doğal biçimde ve istediği gibi yapsın.
[quote name='nosferatu' post='41028' date='Jun 30 2006, 05:54 PM']
hangisini yaparsa yapsın, ama yapmacık değil doğal biçimde ve istediği gibi yapsın.
[/quote]

+2006
  • Author
[quote name='nosferatu' post='41028' date='Jun 30 2006, 02:54 PM']
[/quote]
Çok doğal bi şekilde alışveriş veya dedikodu düşkünü olabilir yani? :) Ya da her maça giden bi holigan ya da 7/24 pc game kasıp seninle bile fazla görüşemeyen biri? :)
[quote name='Pun©tualazrael' post='41040' date='Jun 30 2006, 06:42 PM']
Çok doğal bi şekilde alışveriş veya dedikodu düşkünü olabilir yani? :) Ya da her maça giden bi holigan ya da 7/24 pc game kasıp seninle bile fazla görüşemeyen biri? :)
[/quote]

bence sorun yok :P
benim asıl demek istediğim, gerçekten istediği neyse onu yapsın. ben istedim diye oyun oynayacaksa, ya da ben istedim diye benimle maça gelecekse gelmesin. kendisi eğer gün boyu evde arkadaşlarıyla oturmak istiyorsa otursun kahve içsin. ama benim kendimle ilgili kararlarıma saygı göstermeyi de bilsin :)
Walla benim kız arkadaşım yok, ama eşim var :P Eşimin beni engellemediği sürece bilgisayarımda oyun oynamasına bayılırım, ama en çok sevdiğim şey ise ben eve gelince bilgisayarı bana teslim etmesidir :P
[quote name='nosferatu' post='41048' date='Jun 30 2006, 07:04 PM']
bence sorun yok :P
benim asıl demek istediğim, gerçekten istediği neyse onu yapsın. ben istedim diye oyun oynayacaksa, ya da ben istedim diye benimle maça gelecekse gelmesin. kendisi eğer gün boyu evde arkadaşlarıyla oturmak istiyorsa otursun kahve içsin. ama benim kendimle ilgili kararlarıma saygı göstermeyi de bilsin :)
[/quote]

+123412089 :D :lol: bravo kardeşim çok doğru düşünüyosun
kesinlikle ilk sırada sayılmıs kısımları tercih ederdim.Ama maalesef tercih hakkımızı her yerde kullanamıyoruz :(
Kız arkadaşımla WQW oynasam heralde honor 1.si olurum onu kurtarayım derken.. :)
benle bırlıkte WQW oynıcak ha yok oyle bişey gitsin alış veriş yapsın biraz kız gibi olsun sonucta kafa dengı bi kanka aramıorumkı
evinin kadınııııı cocuklarınınnn anası olacasın.... (kadir inanırın ses tonuyla soleyın bı ıcınızden)

önemli olan paylasımdır... iki insanda durumlarından memnun ve birbiriyleriyle acıkyureklılık ile baglı ıse elbette beraber mutlu olabileceklerı ugras bulabilirler..

herkezın kısısel zevklerı olabilir.. fakat birliktelik fedakarlık gerektirir..
yok ole hep bana hep bana :D.. gerekirse vitrin vitrin gezılecek, gerekirse kahve falı ogrenılecek yada mac ızlenmeyecek :D

mesela gun boyu kendı sevdiginiz isle ugrasıp sms askı yasıyorsanız olmaz tabiki...

paylaşım yoksa birliktelikde olmaz...
Benim kendi fikrim kimse katılmak zorunda değil ama bilgisayar oyunu oynuyan bi kız cok itici geliyor bana..

Bence gidip vitrin vitrin gezmesi daha iyi.. En azından ki öyle şu anda :)
Bilmiyorum belki de benim yetiştiğim çevre ve şu an bulunduğum cevre bana bunun daha normal oldugunu soyluyor..
ben sözlümü yaparım bi hobbit mage alırım undead warrior kafasına kafasına vururum ezerim onu orda sonra rahat bi nesef alıırım :D oh be derim
[quote name='Pun©tualazrael' post='40965' date='Jun 30 2006, 03:01 PM']
Sitemizdeki genç beyler söylesin bakalım,

kız arkadaşınızın sizinle birlikte bilgisayar oynayabilmesi ve bundan zevk alması mı hoşunuza gider yoksa kendi arkadaşları ile vitrin vitrin gezip, size yeni cicilerini göstermesi mi?

Ya da sizle maç izleyebilmesi mi hoşunuza gider yoksa arkadaşları ile kahve falı bakması mı?

Ya da meslek sahibi olması mı hoşunuza gider yoksa evde yemek, temizlik vs yapan ev kızı olması mı?
[/quote]
Hepsine A derim, yani ilk söylediklerini. Bu yüzden sanırım zaten 4 yıllık kız arkadaşım benimle bil. oynar, zaman zaman frp oynarken izler, izlemese de "hikayede ne oldu ölen kalan varmı" diye sorar. Arkadaşları ile fal da bakar ama çok ısrar ettiğimde maç ta izler (izlemese de yanımda oturup kitap okur, bulmaca çözer birşeyler yapar). ZAten meslek sahibidir, ama evde yemek temizliğini de yapar ki pasaklı fln olsaydı yanımda işi olamazdı da. :) :) :)
[quote name='Shevarash' post='41289' date='Jul 1 2006, 06:20 PM']
Hepsine A derim, yani ilk söylediklerini. Bu yüzden sanırım zaten 4 yıllık kız arkadaşım benimle bil. oynar, zaman zaman frp oynarken izler, izlemese de "hikayede ne oldu ölen kalan varmı" diye sorar. Arkadaşları ile fal da bakar ama çok ısrar ettiğimde maç ta izler (izlemese de yanımda oturup kitap okur, bulmaca çözer birşeyler yapar). ZAten meslek sahibidir, ama evde yemek temizliğini de yapar ki pasaklı fln olsaydı yanımda işi olamazdı da. :) :) :)
[/quote]
shevarash bu kız arkadasının kendisine benzeyen bosta bir kız arkadası var mı acaba bir soruversen :)