Jump to content
Posted
Sitemizdeki genç beyler söylesin bakalım,

kız arkadaşınızın sizinle birlikte bilgisayar oynayabilmesi ve bundan zevk alması mı hoşunuza gider yoksa kendi arkadaşları ile vitrin vitrin gezip, size yeni cicilerini göstermesi mi?

Ya da sizle maç izleyebilmesi mi hoşunuza gider yoksa arkadaşları ile kahve falı bakması mı?

Ya da meslek sahibi olması mı hoşunuza gider yoksa evde yemek, temizlik vs yapan ev kızı olması mı?

Featured Replies

[quote name='Ultor' post='41473' date='Jul 2 2006, 04:43 PM']
shevarash bu kız arkadasının kendisine benzeyen bosta bir kız arkadası var mı acaba bir soruversen :)
[/quote]
Sorayım hemen biraderim, olabilecek 1 tane var sanırım. Geri kalanından hayır gelmez ama :D
Valla Aşkım benim le maç seyreder, koyu bir GALATASARAY lıdır . Tabii Bende :D ona Da bir char açmayı düşünüyorum ama şu aralar çeyizini Hazırladıgından oynacak durumda degil :D . Bi Evlenim WQW üssü kuracam Karım priest - oglum : hunter - kızım -Druid olacak :D diger klass larıda paylastıracak birilerini bulurum canım :D
haa?bus soruları sorarken cıddımısın yanı cevabımızı cıdden merak mı edıyorsun yoksa bıldıgın halde onaylatmak mı ıstıyorsun :D
[quote name='Berdush' post='41037' date='Jun 30 2006, 06:36 PM']
+2006
[/quote]

nie 2006

benim kisi walla benim le WQW oynasa beni deli eder abi tek ben le ilgilen dio WQW a zaman ayırmami engellio ama napalım ne derler bilmem ama sanırım ask :)
[quote name='Shevarash' post='41289' date='Jul 1 2006, 06:20 PM']
Hepsine A derim, yani ilk söylediklerini. Bu yüzden sanırım zaten 4 yıllık kız arkadaşım benimle bil. oynar, zaman zaman frp oynarken izler, izlemese de "hikayede ne oldu ölen kalan varmı" diye sorar. Arkadaşları ile fal da bakar ama çok ısrar ettiğimde maç ta izler (izlemese de yanımda oturup kitap okur, bulmaca çözer birşeyler yapar). ZAten meslek sahibidir, ama evde yemek temizliğini de yapar ki pasaklı fln olsaydı yanımda işi olamazdı da.
[/quote]
way bea...

kardeşi war mı :D :lol: :rolleyes:
[quote name='Shadowfury' post='41732' date='Jul 2 2006, 10:22 PM']
way bea...

kardeşi war mı :D :lol: :rolleyes:
[/quote]
Olsa da sana yok, zibidi sen de :)