Jump to content
Posted
[b] [url="http://haber.mynet.com/detail_news/?mainPage=1&which=center&ref=haberHome&id=A00ED245&date=30Haziran2006"][color="#FF0000"]HABER[/color][/url][/b]

yukardaki haber, benim çok değerli arkadaşlarımdan olan ve Samsun Çarşamba'da imamlık vazifesinde bulunan bir insana ait. Kendisinin sağ salim acilen bulunmasını Allah'tan temenni ediyor, Vefat eden yavrusuna Allah'tan Rahmet diliyorum. Yüce mevlam geride kalanlara sabır ihsan eylesin. Dualarımızı eksik etmeyelim.

Sevgiler....

Edited by ApocalypsE

Featured Replies

Haberi okuduğumda tüylerim diken diken oldu çok şaşırdım.
Aynı yere çok yakın Rize-Hemşin de Babaannemi selde kaybetmiştim :(
Demek istediğim bu acıyı bilirim...

Arkadaşının en tez vakitte bulunmasını diler, Vefat eden evladına Allah(c.c.)'tan Rahmet diliyorum. Geride kalanlara Allah(c.c.)'tan sabır diliyorum...

Başın Sağolsun..

Saygılar Utku...
  • Author
Saolun arkadaşlar, Söyleyecek bi söz bulamıyorum, tarih tekerrür etti yıllar önce nice canlar alan sel gene azdı :(
Başın sağolsun.Bende en kısa sürede bulunmasını umarım ...
Termeliyim + Kesikkaya köyündenim.Hemen köyü arıyoruz şu an sağol paylaştığın için arkadaşım. Ölenlerin Ailesine Allahtan sabır diliyorum.
Başın sağolsun... Arkadaşın umarım sağsalim bulunur...
  • Author
Allah hepinizden razı olsun, bu acı çok kötü. Arkadaşım çok sevilen ve değer verilen bir insandı. O kadar üzüldüm ki anlatamam, içim içimi yiyor haber bekliyoruz. Beklemekten mi yoksa daha kötüsünü duymaktan mı korkuyorum bilmiyorum :(
Başın saolsun... Diyecek başka bir söz bulamıyorum, ki yakın bir zamanda bu acıyı ben de yaşamıştım...
  • Author
Teşekkür ederim Arkadaşlar, durumda bir gelişme olursa buradan bildireceğim... Dualarımız onunla olsun...
başınız saolsun...umarım arkadaşın sağsağlim bulunur :(

Edited by Canbass

Allah rahmet eylesin :(