Posted July 3, 200618 yr Danimarka'daki Peygamber Efendimiz'in(s.a.v) Karikatürünü Çizen Adam Dün Bir YANGINDA YANARAK ÖLMÜş ! Dinamarkalılar bu haberi kimseye söylememeye çalışıyorlar. Allah belasini bu dunyada verdi ben sizin de duymanizi istedim.
July 3, 200618 yr sen bizi yiyon gibi geliyo trkz ama bakalım dogruysa eger ilginc...ilahi adalet mi bu yoksa?
July 3, 200618 yr Eğer haber kaynağın senide bizide keklemiyosa kanka ilahi adalet işte budur derim ben ...
July 3, 200618 yr bu haber bugun mail olarakta 1-2 arkadsimdan geldi. allah hake edenin cezasini verir,verirorda
July 3, 200618 yr Author [quote name='Jah'rakal' post='42052' date='Jul 3 2006, 04:47 PM'] sen bizi yiyon gibi geliyo trkz ama bakalım dogruysa eger ilginc...ilahi adalet mi bu yoksa? [/quote] abi ne cıkarım var yalan solemiom guvendiim bir kaynak ama o yalan soyluosa ki soylemez eminim iki üc gune cıkar ortaya yanliş anlama ha alınmadim Edited July 3, 200618 yr by Gökhan
July 3, 200618 yr Banada demin MSN den ark.lar yazdı doğru dur bence hee tabi bazı inançsızlar şaka yapıyorlarsa onu bilemem Not: Sözüm sana değil Gökhan kardeşim yanlış anlama. Saygılar Utku...
July 3, 200618 yr [quote]Eğer haber kaynağın senide bizide keklemiyosa kanka ilahi adalet işte budur derim ben ...[/quote] +1
July 3, 200618 yr Arkadaşlar daha az önce WT harici dostlarımdan da bu konuda aynı söylemlere sahip haberler aldım, bu olay gerçek galiba. Bi kaç gün içinde patlar gerçek bomba, şükürler olsun...
July 3, 200618 yr yok ya bence uydurmaca bu olay heleki maillerde forward olarak geliyorsa kesin uydurmaca Hurafe bunlar inanmayın...Haa doğrusa Allah'ın sopası yok harbiden iyi olmuş dallamaya
July 3, 200618 yr Doğruysa yanmaya devam ediyor olabilir öteki tarafta,tabi Allah bilir. Oldukça ibretlik olduğu için Danimarka'lılar gizlemeye çalışıyorlardır büyük ihtimalle. Ama kundaklama da olabilir
July 3, 200618 yr ilahi adaletin, öldürülerek kendini göstermiş olması sizce de garip değil mi tesadüf bence sadece..
July 3, 200618 yr Haberin Aslı var ise, Bütün islam alemini karşısına alan bir kişi olarak ölümü bekliyor olması lazım. O nu yakmışlardır.
July 3, 200618 yr İlginç sadece..ama daha durun bunun öbür tarafıda var Edited July 3, 200618 yr by CyberSonic
July 4, 200618 yr Ölümle 'ceza' sistemi varsa, çeşitli şekillerde ölen milyonlarca insanın hangi günahlarına istinaden öldüğünü buyururdunuz?!
July 4, 200618 yr Bazı yazılanları, iyi birer müslüman olarak sizlere yakıştıramadım. İslamiyette ölüm bir son yada ceza değildir. Bilakis daha üst yaşamlara erişme şansıdır. 1 ay önce ölen arkadaşınızın kardeşi de sizce büyük günahları sonucunda mı öldü? Yoksa 90 yaşına kadar yaşayan günahkar bir adam Allah`ın lütfuna bizlerden daha mı çok sahip? Tüm bunların dışında islamiyet, hoşgörü dinidir. İslamiyete karşı en büyük saygısızlığı yapmış kişileri bile, özellikle son yolculuklarında gerçek bir müslüman gibi karşılamadıktan sonra, bu gibi düşüncesiz adamlara bu tip karikatürleri çizme hakkı vermiş olmazmıyız? Neyi savunup, neden tarafa olduğumuzu çok iyi bilelim ki bir yerlere getirmek istediğimiz din ve kültürümüzü fevri hareketler ile daha aşağılara çekmeyelim. Sadece bir öneri, dinleyenlere tabii...
Allah belasini bu dunyada verdi ben sizin de duymanizi istedim.