Jump to content
Posted
CNN hakaretlerle dolu Hz. Muhammed (s.a.v) karikatürünü ankete
sundu.Amerika'dan
yayin yapan CNN Haber kanali internet sitesi Hz. Muhammed (s.a.v)
karikatürünü ankete açti.
Televizyon internet sitesinden gelen evet yada hayir oylarina göre bu
karikatürü yayinlayip yayinlamama karari alacak.
Ankete katilalim ve bunu arkadaslarimiza da duyurarak geregini yapalim.
Bu hepimizin bir vazifesidir. Bunu O'na saygimizin ve sevgimizin bir
göstergesi olarak düsünelim ve gerekli cevabi verelim bu sadece bir
baslangiçtir tepkimiz bence agir olmali ki bir daha böyle bir seye
yeltenmesinler.
CNN'in internet sitesine asagidaki adresten ulasip oyunuzu
kullanabilirsiniz.

[url="http://edition.cnn.com/2006/WORLD/europe/02/02/cartoons.wrap/index.html"]http://edition.cnn.com/2006/WORLD/europe/0...wrap/index.html[/url]

Buraya girin ve QUICKVOTE yazan yerde [ No ]
seçenegini isaretleyin ve tiklayin. Lütfen tanidigimiz herkese gönderelim.
Saygilar, Tesekkürler

alıntı

Featured Replies

bu cnn ne zannedioki kendini oylama yapıo bide yayınlamıcaksın kardeşim sormana bile gerek yok bunu biz sizin dini emanetlerinizi karikatür yaptıkmı amma yüssüz olmuş bunlar ya
şu anki durum bu

Yes...............5%.............39098 votes

No...............95%...........767191 votes

Total:............................806289 votes
bi votede bizden olsun her vote onları yayınlayanların munasip bir yerlerine monte olarak gitsin.. Amin :D
Yes 5% 39098 votes
No 95% 767191 votes

bende de aynı o.O ama zaten ben önceden(yakalaşık 1 ay önce) bu ankete oy vermiştim :lol: static IP olduğu için bi daha veremem :S
[b]Biz ki peygamberimizin o nur yüzünü hayal dahi edemezken bu şerefsizler nasıl kaleme alıp da çizerler anlam veremiyorum. Hangi akla hizmetle bu terbiyesizligi yayınlarlar . ondan sonra müslümanlar terörist derler . Sunu bilsinler ki biz onlardan Daha merhametli biz onlardan daha saygılı biz onlardan daha şerefliyiz ki Her peygambere Hz . MUHAMMED ( s.a.v ) gösterdigimiz saygıyı eşit şekilde diger peygamberlerimize de gösteriyoruz [/b] .

Onlar iiçin TEK şey söylenebilir : EZİK KARAKTERLER :D
[quote name='Lordlennox' post='42279' date='Jul 3 2006, 06:57 PM']
[b]Biz ki peygamberimizin o nur yüzünü hayal dahi edemezken bu şerefsizler nasıl kaleme alıp da çizerler anlam veremiyorum. Hangi akla hizmetle bu terbiyesizligi yayınlarlar . ondan sonra müslümanlar terörist derler . Sunu bilsinler ki biz onlardan Daha merhametli biz onlardan daha saygılı biz onlardan daha şerefliyiz ki Her peygambere Hz . MUHAMMED ( s.a.v ) gösterdigimiz saygıyı eşit şekilde diger peygamberlerimize de gösteriyoruz [/b] .

Onlar iiçin TEK şey söylenebilir : EZİK KARAKTERLER :D
[/quote]
Onlardan daha merhametli, daha saygılı ve daha şerefli isek msgınızdaki şEREFSİZLER ve EZİK KARAKTERLER laflarını nasıl açıklarız?

Bir daha düşünün derim. Saygı sadece diğer peygamberlere değil tüm insalığa gösterilen saygı ile ölçülür...!
Ben Hz. Muhammed (s.a.v) in diğer peygamberlerden daha çok saygıyı hakkettiğini düşünüyorum. Zira ALLAH (c.c.) dan sonra en çok sevilmesi gereken varlık O'dur.
[quote]bi votede bizden olsun her vote onları yayınlayanların munasip bir yerlerine monte olarak gitsin.. Amin [/quote]

CarpathiA'ya son sözü söylemiş.bitirdin beni CarpathiA.
Yes : 5% 39113 votes

No : 95% 768045 votes

Yayınlamazlar zaten bundan sonra :)