Jump to content
Posted
saat 06:30 hala ayaktayım ve halimle orantılı fikirler üretmekteyim :D bi baktım online listesine tek kalmışım, dedim ki benim gibi sabaha kadar oturan arkadaşlar olur ilerde de, sabahın 6sında sitede kimse yok diye sıkmasınlar canlarını :D bu topic altında bizimle paylaşsınlar rekorlarını... tabi ben bırakırsam :P
[url="http://i16.photobucket.com/albums/b46/Gonzalez3589/hede.jpg"]http://i16.photobucket.com/albums/b46/Gonzalez3589/hede.jpg[/url] - işte benimki,
tüm vampirlere selam olsun :D

Featured Replies

Hesabım kabul olmadı daha oynayamıyorum ama bende burdayım..zaten burayı tavsiye edende gonzalezdi.zaten lojman komsum :D ..Ama bosuna kasmasın..Ss ile de ugrasamam msnden hava yapma len :P bende koşudan geldim ve yatıyorum..Tüm WT ailesine günaydın..Güneşin doğuşunu izlemek güzeldi bugun..
  • Author
merak etme q yaparak sabahlıcaımız günler de gelcek inş tez zamanda :D -bu arada siz koşarken ben ssmi aldm artk ne yapsan boş- :P
Beyfendi gitsede bende yalnız kalsam diye düşündüm bi SS alırım diye ama bilgisayarı açık bırakçakmış yattı kendileri..Gelcek ya görcez 3 lojman genci olarak(biri daha var :D) bizde wcrft dünyasında maceralar yaşayacagız .. :P ...bende bayıldım hade...
Saat 8.30 :) güneşin dogusunu izliyemedim ama ofisimdeki masama geldiğimde beni bekliyen 7 raporu gordugum zaman e biraz haliyle kötü basladı gün :) Ama sorun değil daha gün uzunn :)
Bence hemen guinnes rekorlarına başvur :)

Saygılar...
Valla gonzales beni geçemezsin ben çok gördüm o listede yanlız kaldığımı..Hatta en sona ben sen jah'rakal ve saint kalıyoruz genelde..Sonra axiwellet gelio foruma falan falan yanlız bu sabah Jah'rakal biraz erken çıktı.. :D
günaydın forum :)

her zamanki gibi saat 5e yaklaşıyor ve ben yeni kalktım..dün saintin cabuk uykusu geldi 5:30 gibi yattı 6:15 gibi falan ben de yattım canım sıkıldı :)
  • Author
saat 05:50... yine ben... yine tek :P ama ss alamıcam az önce baskın sslerini upload ettim yoruldum zaten alkollüyüm :) okuyacak herkese günaydın ne diyim :D

bu mesajdan 11 gün sonra... tatile gittim döndüm, saat 05:30... yine ben... yine tek :P

Edited by gonzalez