Jump to content
Posted
ilk buluşmada bir kıza ne tur bi hedıye alınır ?

kız romantık ve başak burcu

sizlerınde fikrirlerını almak istedim :)

Featured Replies

Bencede hediye alma git bi tanı kızı :) Azıcık konuş , o şekilde daha kararlı olursun...
  • Author
iyide bu hediyeyi cok sevıyor kız hakkında bi ön araştırma yaptım az cok sohbetımde var onumuzdekı hafta buluşcaz ve bi hedıye almam lazım diye dusunuyorum :)

Edited by sparkles

Düşündümde bence genede alma en dorusu bu gelio bana....

Edited by Grindor

• Author
[quote name='RasT' post='42935' date='Jul 5 2006, 10:36 PM']
ilk buluşmada şunu anlamaya çalışmalısın; hediye almaya değecek bir kızmı
[/quote]

bence değer :wub:
Bir kız olarak bence alma; onun yerıne bahceden söyle guzel bır gul kopar :) Daha hoşuna gıder..

Edited by MoRwén

Bence hediye ille de almaya kararlıysan çikolata veya Morwén'in dediği gibi bir gül falan al. Gerçi çoğu kız elinde çiçek taşıyarak ortalarda dolanmayı sevmez :) Ufak bir kutu çikolata çok cici olurdu ama tabi tercih senin.
İlk buluşmada hediye mi?

Eğer ciddi ciddi soruyorsan gel sen beni dinle kardeşim, alma sakın birşeyler, çoğu zamane kızı "bu herif çok görgüsüz galiba baksana ilk seferinden maddi şeylerle gönlümü almaya çalışıyor" diye düşünecektir. Tabii kız da çok görgüsüz ise (1985 - 1990 arası jenerasyondan ise görgüsüz olması yüksek ihtimal) ve bu tip şeylere önem veriyorsa hediye alınabilir. Onun yerine ilk buluşmanızda kendine güvenen, zeki ve karşısındakine değer veren bir görüntü çiz daha iyi. Öyle değilsen bile öyleymiş gibi olmaya çalış :)
Okulda sosyoloji ile ilgili hazırladığım bu konuda bir araştırma vardı, vakit bulursam bilgisayara geçip buraya da yazmak isterim ama konu fazla dağılmasın. Yine de 2-3 kuşak sonra çözünmenin başladığı kuşak olarak hatırlanacağı büyük ihtimal olan bir jenerasyon. Fakat tabii ki hepsi öyle değil aşırı genelleme yapmamak lazım.
[quote name='sparkles' post='42929' date='Jul 5 2006, 10:23 PM']

[/quote]

Başak burçları romantik olur. Eğer bir başak burcu ile ilişkiye başlamak istiyorsan önce onun dostluğunu kazanman lazım yani Güven göstermen gerekli...
Ve diğer arkadaşların dediği gibi ilk buluşmada hediye alınmaz.
[quote name='sparkles' post='43150' date='Jul 6 2006, 11:37 AM']
tmm almıyorum hedıye falan en iyisi romantık bi yere goturmek olucak :)
[/quote]
çok güzel bir karar :) bu arada imzan süpermiş :lol:
Pun©tualazrael sen yırttında ben yırtamadım ya ühühüh :( artık insan yüzüne çıkamam :P

Edited by IsAnd0r

Alma abi bişey boş ver gönülümü verdim sana de :P

Eğer entersana bişey almak istiyorsan illa çık gez bi gün boyunca çarşı pazar gez heryeri ilginç bir şey görürsen incele bence böyle bulamazsın alacağını dışarıda bulucaksın ;) onun için gez gez gez

Hayat senin kuralları sen koy ( vallaha öyle bi yazı yazdımki 2-3 tane R€kl@m repliği var helal olsun bana :P )

Saygılar Utku...

Edited by utqu

[quote name='sparkles' post='42929' date='Jul 5 2006, 10:23 PM']
ilk buluşmada bir kıza ne tur bi hedıye alınır ?

sizlerınde fikrirlerını almak istedim :)
[/quote]

Hediye alma dostum, buluştuğunuz o günü cidden güzel geçirin içinizden gelerek, bi sonraki sefere hediye falan düşünmez senle birlikte olmayı ister.
[quote name='Shevarash' post='43077' date='Jul 6 2006, 09:31 AM']
İlk buluşmada hediye mi?

Eğer ciddi ciddi soruyorsan gel sen beni dinle kardeşim, alma sakın birşeyler, çoğu zamane kızı "bu herif çok görgüsüz galiba baksana ilk seferinden maddi şeylerle gönlümü almaya çalışıyor" diye düşünecektir. Tabii kız da çok görgüsüz ise (1985 - 1990 arası jenerasyondan ise görgüsüz olması yüksek ihtimal) ve bu tip şeylere önem veriyorsa hediye alınabilir. Onun yerine ilk buluşmanızda kendine güvenen, zeki ve karşısındakine değer veren bir görüntü çiz daha iyi. Öyle değilsen bile öyleymiş gibi olmaya çalış :)
[/quote]
kızlar konusunda master yapmış arkadaş cevap vermiş daha fazlsına gerek yok :)

Sen shevarash'i dinle :)
kıza ilk buluşmada hediye almaya gerek yok, önce bi tanışın buluşun kaynaşın sonra hediye alma vakti de gelir bence