Posted July 5, 200618 yr ilk buluşmada bir kıza ne tur bi hedıye alınır ? kız romantık ve başak burcu sizlerınde fikrirlerını almak istedim
July 6, 200618 yr Author bi duzelt yapım hemen ilk buluşma değıl sozleşerek yapılan ilk buluşma bu kızla ben unıversitede tanıştım 1 senedır yuzyuze gelmedık ama sureklı sohbet edıyorduk şimdi buluşcaz ve ben ne yapıcam karar vermedım :S
July 6, 200618 yr [quote name='Pun©tualazrael' post='43096' date='Jul 6 2006, 10:06 AM'] Pis görgüsüzler 82liyim valla yırttım [/quote] zuhaha
July 6, 200618 yr sen bi kendini götür. buluşmanın sonlarına doğru bi sonraki buluşmayı ayarla sonra alırsın hediyeni. nasıl olsa ilk sinemaya gittiğimiz gün, ilk kırmızı hırka giydiğim gün, ilk tanıştığımız gün, doğum günü, sevgililer günü, hede hödö günü vs günlerle uğraşacaksın sen almasanda her bir güne hediye ister zaten
July 6, 200618 yr sert birşey alma, belki aldığın hediyeyle kafana vurur Edited July 6, 200618 yr by death_bringer
July 6, 200618 yr [quote name='SLaM' post='43357' date='Jul 6 2006, 04:43 PM'] kızlar konusunda master yapmış arkadaş cevap vermiş daha fazlsına gerek yok Sen shevarash'i dinle [/quote] [quote name='sparkles' post='43359' date='Jul 6 2006, 04:48 PM'] kendısnı bana gereklı taktıklerı verdı ) [/quote] msnde konuştuk zaten, hoş o kadar da uzun uzadıya konuşamadık lakin...
July 6, 200618 yr ona ilk bulusmada hediye alman cok sacma olur cabuk sımarmasını sağlarsın ama ona bır güzellık yapıp olabıldıgınden fazla duygusay anlayıslı romantık görunebılırsın kurdugun cümleler onun ıcını ısıtırsa ona yeter ekrtadanda güzel bır güle hıcbır bayan hayır demez ona ilk bulusmada hediye alman cok sacma olur cabuk sımarmasını sağlarsın ama ona bır güzellık yapıp olabıldıgınden fazla duygusay anlayıslı romantık görunebılırsın kurdugun cümleler onun ıcını ısıtırsa ona yeter ekrtadanda güzel bır güle hıcbır bayan hayır demez
July 6, 200618 yr [quote name='sparkles' post='43531' date='Jul 6 2006, 10:24 PM'] ALMIYORUM KARDESIM TAMAM [/quote] Sparkles hediye mediye alma
kız romantık ve başak burcu
sizlerınde fikrirlerını almak istedim