Jump to content
Posted
dün gece pc başındayken bi sivrisinek monitore kondu uçuyo uçuyo bi daha konuyo ayrılmadı bi türlü aldım peçete pat ezdim :D şimdi kanı monitöre bulandı napsam çıkmıyor :D varmı bi önerisi olan :lol:

Featured Replies

[quote name='Sentinel' post='43582' date='Jul 7 2006, 02:33 AM']
camsil ve gazete kagidi...
[/quote]
evet, camın olduğu yerde gazete kağıdı hep işe yarar :)
  • Author
yok abi öyle boyandı gibi kaldı kan lekesi .. çıkmıyor :D hatta annemin camlar için kullandığı özel bi karışım vardır onuda kullandım kaldı öyle :D
[quote name='YuquaiLon' post='43593' date='Jul 7 2006, 06:54 AM']
yok abi öyle boyandı gibi kaldı kan lekesi .. çıkmıyor :D hatta annemin camlar için kullandığı özel bi karışım vardır onuda kullandım kaldı öyle :D
[/quote]

O zmn sen monitörü çöpe at :P
  • 2 weeks later...
La ben de tavana yapıstırım bır tane 3 haftadan berı orda duruo annem bı gorse ewden atar :) ne yapsam cıkmıyor tekrar odama badana lazım :) kıpkırmızı kurudu bı orda kesın benım kanımdır ben o gun aksama kadar kasındım.Bunu cıkarmak ıcın sıcak su ıle yumusak bır bez kullan cıkmassa gaz yağı eğer gene cıkmassa monıtoru bılgısayrcıya gotur yenı cam taksın :)
  • Author
hala monitörümün bi köşesinde kırmızı bi yer duruyo hafiften çıktı gibi :D

@jasus

ozkanerin dediği gibi sivrisineğin "laneti" cleanse işe yaramıyo :D
Ben camcıyım sen camın ölçüsünü al ben yeni yollayayım bi tane :D
bi kolanya ile peçete veye gazete ile temizle geçecektir :D

bide şöyle düşün " o senin kanın " :D:D
Abi bekle bıraz yanı 2yıl kadar sonra camın asınma payından dolayı kendı hemen kuruyup dokuluyor :) (Bu bır bilimsek acıklamadır :P )
oraya bakma, ben hep böyle yapıyorum uğraşmama gerek kalmıyo :P

Edited by muradona

Öldürme şiddetin sinegin piksellere gömülmesine neden olmuş. Artık oda pikselin bir parçası :lol: