Jump to content
Posted
evet gitme vaktidir :D
ama bu o öyle herkese bi veda değil :)
izmirime bi veda...
ankaralıların başına bela gidiyorum hazırlıklı olsunlar diye burdan belirteyim dedim :D
kendinize iyi bakın :)
son kez;
izmirden kucak dolusu sevgiler...

Featured Replies

Vay Pigme üniversiteye başlıyorsun demek ne diyelim başarılar :D

Edited by Imrahil

hangi bölüm? :)

güle güle git, yine bekleriz.
Aman allahm o bölümü kazananlar hep nerden cıkar die merak etmişimdir :) demekki wt den cıkıomuş :lol:

Güle güle git...
Ankara'ya hoşgeldin ozaman :)
[quote name='Ancilla' post='156993' date='Sep 17 2007, 19:49 PM']odtü - elektrik-elektronik müh.[/quote]
Çüşünüz ...
[quote name='Canbass' post='156997' date='Sep 17 2007, 20:38 PM']Ankara'ya hoşgeldin ozaman :)

Çüşünüz ...[/quote]
Adam derece yaptı boru değil :P

Güle güle git Berkcim benim :)
Aaa İzmir'den bir pigme ayrılıyor.Naapıcaz burda pigemsiz pofidiksiz? :huh: Seneye bende geliyorum yanına ozaman ^_^
  • Author
saoln ya bu kadar koycağını bilmezdim evden ayrılmanın...
izmiri bu kadar sevdiğimi de...
kurulu düzeni bırakmak çok zor :(
yüzüne bakmadığım dandik, kırık kalemlerim bile can arkadaşım gibiydi bugün eşyalarımı toplarken... herşeyim kolilerden, bavullardan ibaret oldu, aslında "kırık" olan ben mi kalemler mi bilemedim...
görüşürüz :) seneye bende inşallah bir ankara yolcusu olcam :)
ODTÜ gibi bir yere gidiyorsun abi.. Helal olsun, çok da üzülme.. :)
[quote name='Ancilla' post='157008' date='Sep 17 2007, 21:03 PM']saoln ya bu kadar koycağını bilmezdim evden ayrılmanın...
izmiri bu kadar sevdiğimi de...
kurulu düzeni bırakmak çok zor :(
yüzüne bakmadığım dandik, kırık kalemlerim bile can arkadaşım gibiydi bugün eşyalarımı toplarken... herşeyim kolilerden, bavullardan ibaret oldu, aslında "kırık" olan ben mi kalemler mi bilemedim...[/quote]

alışırsın :P izmirden sonra ankaranın kasveti çok koycak baştan soglıyım ama odtu gıbı bı okul için bi çok şeye deger hoş geldin ankaraya :rolleyes:
güle güle pigme. başarılar dilerim
Biz burda senin yerini doldururuz izmirliler olarak :P
İzmir'in tadını başka yerde bulabilecek misin bakalım :lol:
aahaaa bır hordeden daha kurtulduk
ahahaha
kolay gelsın ıyı calısmalar