Posted September 17, 200717 yr evet gitme vaktidir ama bu o öyle herkese bi veda değil izmirime bi veda... ankaralıların başına bela gidiyorum hazırlıklı olsunlar diye burdan belirteyim dedim kendinize iyi bakın son kez; izmirden kucak dolusu sevgiler...
September 17, 200717 yr Vay Pigme üniversiteye başlıyorsun demek ne diyelim başarılar Edited September 17, 200717 yr by Imrahil
September 17, 200717 yr Aman allahm o bölümü kazananlar hep nerden cıkar die merak etmişimdir demekki wt den cıkıomuş Güle güle git...
September 17, 200717 yr Ankara'ya hoşgeldin ozaman [quote name='Ancilla' post='156993' date='Sep 17 2007, 19:49 PM']odtü - elektrik-elektronik müh.[/quote] Çüşünüz ...
September 17, 200717 yr [quote name='Canbass' post='156997' date='Sep 17 2007, 20:38 PM']Ankara'ya hoşgeldin ozaman Çüşünüz ...[/quote] Adam derece yaptı boru değil Güle güle git Berkcim benim
September 17, 200717 yr Aaa İzmir'den bir pigme ayrılıyor.Naapıcaz burda pigemsiz pofidiksiz? Seneye bende geliyorum yanına ozaman
September 17, 200717 yr Author saoln ya bu kadar koycağını bilmezdim evden ayrılmanın... izmiri bu kadar sevdiğimi de... kurulu düzeni bırakmak çok zor yüzüne bakmadığım dandik, kırık kalemlerim bile can arkadaşım gibiydi bugün eşyalarımı toplarken... herşeyim kolilerden, bavullardan ibaret oldu, aslında "kırık" olan ben mi kalemler mi bilemedim...
September 19, 200717 yr [quote name='Ancilla' post='157008' date='Sep 17 2007, 21:03 PM']saoln ya bu kadar koycağını bilmezdim evden ayrılmanın... izmiri bu kadar sevdiğimi de... kurulu düzeni bırakmak çok zor yüzüne bakmadığım dandik, kırık kalemlerim bile can arkadaşım gibiydi bugün eşyalarımı toplarken... herşeyim kolilerden, bavullardan ibaret oldu, aslında "kırık" olan ben mi kalemler mi bilemedim...[/quote] alışırsın izmirden sonra ankaranın kasveti çok koycak baştan soglıyım ama odtu gıbı bı okul için bi çok şeye deger hoş geldin ankaraya
September 19, 200717 yr Biz burda senin yerini doldururuz izmirliler olarak İzmir'in tadını başka yerde bulabilecek misin bakalım
September 19, 200717 yr waoouww helal olsun bende inşallah 3 yıl sonra odtu bil. muh. dusunuorum dikkat et bizim ailenin yarisi odtu mezunu yarisi kafayi sıyırmış başarilar unutma bizi
ama bu o öyle herkese bi veda değil
izmirime bi veda...
ankaralıların başına bela gidiyorum hazırlıklı olsunlar diye burdan belirteyim dedim
kendinize iyi bakın
son kez;
izmirden kucak dolusu sevgiler...