Jump to content
Posted
Arkadaşlar dün gece yattıgımda(ne gecesi ya ben sabah saat 7ye gelirken yattım..neyse) bi rüya gördüm..Aynen anlatıyım sizlere..
------------------------------------------------

Bi otobüste gidiyoruz..Otobüste wt albümden hatırladıgım halleriyle Willfull, Benamagra, Ragereaver, Drekthar, Tidus ve yüzünü tanımadıgım pek çok kişi var..ama bu yüzünü tanımadıgım kişilerin de horde oldugunu biliyorum..Neyse gidiyoruz virajlı mirajlı bi dağ yolunda yukarı dogru cıkıyoruz..Otobüsün şöförü bizim okul servisinin şöförü..Yola dogru degil bize dönük oturuyor..Virajlara gelince direksiyonu ceviriyor ve otobüs düz yolda kendi ilerliyor..Willfull albümdeki fotorafların aksine saç sakal kesmiş dazlak kalmış..O sırada DrekThar önünde oturan kişinin kafasına vuruyor..Meğer o kişi de Zarathustra'ymış..Neyse bi viraja gelince şöför direksiyonu cevirmekte geç kalıyor ve aşagı ucuyoruz..Ondan sonra aşagıda bi ejder var..(sanırım 10x ya da neferian) bizi bi darbeyle yukarı geri fırlatıyor ve bi anda yanımdaki koltukta Lycfér beliriyor..Lycfér anlamsız anlamsız sesler cıkararak "BAÐLA BURHAN ABIII BAÐLA BURHAN ABIII" diye bagırıyor..ve orda uyanıyorum..

------------------------------------------------

bu rüyayı biri bana yorumlayabilir mi :huh:

Featured Replies

AHMET !!! yeter olm her yerde beni görüyosun sende :P ( lyc )
gecen benım ruyamda komedı.cok eskılere donmusum cocukluk yıllarımla arkadaslarla celık comak oynuyorum yaslı bı amca kafamı oksayarak buyunce ne olacaksın evladım dıor bende shamn olacagım dıyorum
ahmet bu durumda söylencek 2 laf geldi aklıma
1.sini bloodbath söylemiş zaten
[quote]bi yerin acikta kalmis [/quote]

2.cisi de zaten sen anlamışsındır

HACK O HACK!!! (bu lafa herkes anlam vermeyebilir ama drekthar,saint,noose anlar,jahrakal,lyc anlar ;) )

aa aklaım bir şey daha geldi bu da 3.

3.HMMM TABİ TABİ!!! :D

Edited by honormania

[quote name='Jah'rakal' post='44134' date='Jul 9 2006, 07:02 PM']

"BAÐLA BURHAN ABIII BAÐLA BURHAN ABIII" diye bagırıyor..ve orda uyanıyorum..

[/quote]

:lol: bağladı mı bari Burhan ?? :D
odandakı pencerelerı kapat uyurken ceran yapar allah muhafaza bı taraflarını uşütürsün bizim buralarda buna kıçın acıkta kalmış derler :P
Ahmetcim birincisi kıçın kesin açık kalmış ikincisi kesinlikle 1 hafta tatil yap ve teknolojiden uzakta kal :)
yakında yagmur yagfacak ve evini su basacak haberin olsun :P
özür dilerim, pc deki sorunlarım bitmediğinden adam gibi fotom yoktu webcam le oanda çekip koymuştum ama böyle rüyalarına girecek kadar korkunç oldğunu da düşünmemiştim :P komik rüyaymış gerçekten :)
Vallaha sizin kadar şanslı değilim ve WQW oynayamıyorum. (büyük fedakarlıklar karşısında oynadığım birkaç gün hariç) Fakat rüyamda WQW ile ilgili birşeyler görmek bazen sıradan birşey durumuna geliyor. Özlemden herhalde :D Örnek vermek gerekirse, wowla ilgili gördüğüm son rüyada üstü açık bir arabanın üstünde caddeleri gezerken yolda gördüğüm insanların arasında epeyce ork, undead, elf gibi ırklar vardı, hiç de garip gelmiyordu :)

Edited by TuGhAn

boss kesmekten başın dönmüş jahra :D
aslında WQW yüzünden görülen rüya yorumları diye bi kitap yazmak lazım insan merak ediyor nedir anlamı :D

(Yuq)

Edited by Greshi

Ben dedim sana git biraz enemy territory oyna :D En azından gerçek silah gerçek olmuş olayları görürsün rüyanda ne o WQW felan :D
  • 5 weeks later...
Heralde neferıan ve yada 10 x sana curse atmıs yada sana plagulae bulastırmıs kaymıslar olsun :) 5 vakte kadar undead mage kesılcen basımınza :D
hahahaha :lol: gerçekten söylenebilcek 3 şey var aqwro nun dediği gibi

1- kıçın açıkta kalmış
2- hack o hack
3- hmm tabi tabi :lol:
Kendimizi çok kaptırıyoruz ara vermek lazım.. Ben hardcore'un dibine vurmuşken eve gelen babamın mutfaktamı oldugunu kafamdaki mini-map'te nokta olarak görmeye çalıştım :D Ara ver düzeliyosun :P
Güzel rüyaymış ama, prodüksiyon bile var böyle hemde bol $lısından. Uçurumdan uçan minibüsler, ejderhalar, tauren ork kostümleri vs... :lol: