Jump to content
Posted
Milli eğitim bakanımız(kafasına puanım kadar taş düşsün) puanları açıkladıklarını basın açıklaması yaparak söyledi. puanlara www.meb.gov.tr den öğrenebiliyormuşuz. öğrendim açıkcası hiçde iç açıcı olmadı...

Çünkü sorular geldiğinde bütün dersaneler puan hesaplayıcısı çıkardılar ve bütün dersanelerde aynı puan yani 408 buldugumda açıkcası sevinmiştim... Fakat bugün öğrendiğimde puanımın TM 371 MF 380 oldugunu öğrendim ve içimden ÖSYM sarkısını göndermek geldi(gerçi daha uzak ama yollayacak şarkı bulamadım)

neyse sözü uzatmak istemiyorum... LGS'ye giren kardeşlerim siz kaç puan yaptınız ^_^

Featured Replies

Üzülme Antok okadar da kötü yapmamışın :) tebrik ediyorum.

Saygılar...
antok puanın eskı sıste (1036 uzerınden) kac yapıo yaklasık bı rakam soler mısın bu yneı sıstemı hıc anlamam.. ben gırelı oldu bı kac :D yıl o zaman 400 puanla sokaa cıkamzdık utanctan :D :P :o
  • Author
ya üzüldüğümden değil msn de 6-7 tane arkadaşa sordum onlarda benim puanlar civarında bekliyorlardı en yüksek ben kaldım aralarında :)

1036 cinsinden hesaplamayayım kesin yanlış çıkar çünkü dersaneler bile bu yeni sistemde yanlışlık yapıyorlar bundamı yapamayacaklar <_<
sizde bizim gibi bu sene karambolemi geldizin yani?
neyse asıl turkiyeyi calkalayacak olan oss sonuçları
[quote name='BloodAssasiN' post='44241' date='Jul 10 2006, 10:49 AM']
antok puanın eskı sıste (1036 uzerınden) kac yapıo yaklasık bı rakam soler mısın bu yneı sıstemı hıc anlamam.. ben gırelı oldu bı kac :D yıl o zaman 400 puanla sokaa cıkamzdık utanctan :D :P
[/quote]
eskiden boş bile bıraksan 500 civarı puan yapıyodun saçma bişeydi ;)
geçen sene girdim bnde lgs ye dersanede 440 civari bişeyler hesaplamıştık ki bn bu puanla karşıyaka anadolu lisesine girebilioudum sonuç bi geldi aynı netler ama 414 puan ikinci tercihten girebilmiştim bnde karşıyaka anadoluya varya meb in kafaya eyfel kulesi düşsün

Edited by Beckett

[quote name='Jasus' post='44247' date='Jul 10 2006, 10:58 AM']
eskiden boş bile bıraksan 500 civarı puan yapıyodun saçma bişeydi ;)
[/quote]

en ıyı okullar 850-900 puandan baslıodu ama yanılıyor muum? pekı full net yapsanız yanı hepsı doru olsa kac puan alıosunuz?
Eski sisteme göre 1037 gibi bişiydi galiba ama yanlışda hatırlıyo olabilirm.şimdilki sistemi anlamıyorum :)

Saygılar...
Ben geçen sene bu aptal sistemle sınava girdim, iyi bir puan aldım ve istediğim okula girdim ama eğitim sistemimizin sonucu okulumdan da memnun değilim. Keşke kazanamasaydım diyorum şimdi.
Yani takmayın beyler kafanıza, hayırlısı neyse o olsun diyin geçin. Bunlar kafalara takılmayacak şeyler. Takan deliriyo. Ben gördüm delirenini.
Adam Hitler'in kim olduğunu bilmiyo, dokunsan ağlıyo -ciddi ciddi zırıl zırıl ağlıyodu küçük bişide-, saçma yerlerde çok gülüyo, esprileri anlayamıyo, ama Türkiye 5.si oldu. Olmaz olsun...
Takmayın yani kafanıza. Biraz kadercilik her zaman iyidir. Hayırlısı olsun hepiniz için inşallah...
[quote name='Glathain' post='44264' date='Jul 10 2006, 12:10 PM']
Ben geçen sene bu aptal sistemle sınava girdim, iyi bir puan aldım ve istediğim okula girdim ama eğitim sistemimizin sonucu okulumdan da memnun değilim. Keşke kazanamasaydım diyorum şimdi.
Yani takmayın beyler kafanıza, hayırlısı neyse o olsun diyin geçin. Bunlar kafalara takılmayacak şeyler. Takan deliriyo. Ben gördüm delirenini.
Adam Hitler'in kim olduğunu bilmiyo, dokunsan ağlıyo -ciddi ciddi zırıl zırıl ağlıyodu küçük bişide-, saçma yerlerde çok gülüyo, esprileri anlayamıyo, ama Türkiye 5.si oldu. Olmaz olsun...
Takmayın yani kafanıza. Biraz kadercilik her zaman iyidir. Hayırlısı olsun hepiniz için inşallah...
[/quote]

+1

ancak sosyal yaşamına son verenler çok iyi derece yapıyor nedense
Batıkan bu puan senın herhangi bir okula girmene yetiyor mu ?
berbat..

OKS-TM Puanı 234.030
TM Genel Başarı Sırası 388015
TM İl Başarı Sırası 21924
OKS-MF Puanı 222.438
MF Genel Başarı Sırası 411767
MF İl Başarı Sırası 23360

( lyc )
Oncelikle hepinize gecmis olsun gonlunuzdeki yeri kazanirsiniz umarim

Ayrica meb, oysm ye laf atmayin tamam siz sonuna kadar hakli olabilirsiniz ama sunu asla unutmayın sizin lafiniz birsey i degistirmiyo ama su sansiniz var hala ve onu kullanin bu sistemle ilerleyip sistem i degistirenlerden olabilirsiniz o zaman siz daha iyi bir sistem kurarsiniz.

Ben bunu gerceklestirmedim ve bundan sonrada gerceklestiremem ama unutmayın siz ilerde su an size kotu gelen herseyi duzeltme gucune sahipsiniz.
Ben geçen sene girdim puanımda yeni sistmeme göreydi. 410 civarıydı.Ama senin puanda oldukça iyi istediğin liseye yetiyodur umarım. Sana bi kötü haber daha lgs ye çalıştıgından daha fazla calıscaksın lise 1 in derslerine kendimden biliyorum :( .
[quote name='SLaM' post='44280' date='Jul 10 2006, 12:43 PM']
Batıkan bu puan senın herhangi bir okula girmene yetiyor mu ?
[/quote]

batık yerine ben cevapliim :)

eğer okul puanları geçen seneki gibi olursa ewt çok rahat bi anadolu lisesine girebilir batıkan benim arkadaş geçen sene 360la tekirdağda bi tane anadolu lisesine girdi (hacı fahri zümbül) ben 380 yapmıştım geçen sene benim girdiğim anadoluya gelir artık batıkan nasıl olsa aynı sitede oturuyoz birlikte gider geliriz :lol:

bide başka bi arkadaş yeni sistemde full yaparsak kaç puan olcağını sormuştu onuda söliim hemen

full yaparsanız normalde sonuçlar 500 puan üzerinden değerlendiriliyo ama meb saolsun öyle güzel bi sistem hazırlamışlarki :angry: full yapınca dershane hesaplarına göre falan 500 küsür bişiler çıkıyo yani tam 500 diil :huh:
Her yıl 1. ciler bir başka komedi oluyor yannız..Çocuğa soru soruyorlar çocuk zaten düz konuşamıor ki..Yani çocuğu bırak düz takıl desen konuşamaz heycandan dicem o da yok çocuk rahat ama konuşmayı bilmio yok yani resmen konuşamadı..Orda bi savaştı türkçeyle malup oldu..Yani sen 1. ci olsan kaç yazar arkadaşım dünyanın 1. si ol konuşmadıktan sonra bi anlam ifade etmez..

Bu arada herkese geçmiş olsun umarım gönlünüzden geçen yere girersiniz..Bende 824 yapmıştım..Halbuki öle kötü geçmişti sınavım 15 dakka önceden vermiştim yani..Hayat süprizlerle dolu ki ...Meb Oks'nin 3 yıl sonra kaldırılacağını sölemiş..Öss yi de kaldırsalar güzel olmaz mıydı ;) ?

Edited by Alijohn

ben 2 sene önce girmiştim TM 929 FM 947 yapmıştım...(gittim 60. yıl anadoluya..pişmanım :( )

istanbuldaki okulları pek bilmem ama genelde yüksek puan istiyo sanırım..izmirde olsan rahatlıkla girerdin her yere o puanla Antok..
euheue ben kaç seneler önce girmiştim ya bilmiyom 6 sene öncemidi 5 mi bilmiyom :D O zaman 370 puan almıştım he yanlış olmasın :D
[quote name='CarpathiA' post='44461' date='Jul 10 2006, 07:15 PM']
euheue ben kaç seneler önce girmiştim ya bilmiyom 6 sene öncemidi 5 mi bilmiyom :D O zaman 370 puan almıştım he yanlış olmasın :D
[/quote]

Yuh be Burak o kadar da düşük alınır mı :lol: Ben 780 küsür almıştım hava atmak gibi olmasın da :D Ama şimdiki karşılığı kaç bilmiyorum...
oh be 3 yıl sonra OKS kalkıyomuş biz yaşayamadık küçük kardeşlerimiz o rahatlık duygusunu yaşasınlar bari

3 sene içidne şu öss meledini de kaldırsalarda bizde rahatlasak :D
[quote name='TuGhAn' post='44468' date='Jul 10 2006, 07:36 PM']
Yuh be Burak o kadar da düşük alınır mı :lol: Ben 780 küsür almıştım hava atmak gibi olmasın da :D Ama şimdiki karşılığı kaç bilmiyorum...
[/quote]

pardon 670 almıştım hatırlamıyom tam ya :D evet 670 almıştım ne sandın sen beni :D
ben de 3 yıl önce girmiştim lgs ye. o zamanlar hayallerim wardı. GS lisesini kazanacaktım. öğretmenlerim karşıma geçip "sen sabahtan akşama kadar diablo kasarak Atatürk lisesini bile kazanamazsın" dediler. ama ben yılmadım diablo kasmaya devam ettim. sınawdan birgün önce bavulumu toplamıştım. sınavdan sonra boşalttım tabi bavulumu alakam olmadı GS lisesiyle. 930 TM puanı almışım 950 istiyodu o zamanlar GS lisesi. yedeklerden bile giremezdim yani. tüm dünyam kararmıştı. ne günlerdi be B)